remember me

kollade nyss på filmen remember me, den var bra och sorglig, precis vad jag var ute efter. innan den så kollade jag på my sister's keeper. snacka om sorgliga filmer, jag blir så sentimental vid sånna här filmer, tänker mig in att allt i filmen händer mig eller ja, bara tänker mig in i situationen. jag är en riktig mjukis, en kärring, men jag älskar sånna här filmer och det tror jag inte jag är ensam om. dock tycker viktor jag är löjlig som gråter till dom flesta filmerna, minsta lilla sorgliga scen. but I love it


hemma efter en grym helg

nu är jag hemma efter min och viktors helg i stockholm, väldigt lyckat! haha dock var det fullt på vapiano när vi tänkte äta där i lördags kväll, exakt det jag sa innan vi drog dig "men älskling tänk så är det fullbokat då?" men nej det trodde han inte alls det skulle vara, haha men så var det ju. så vi åt på ett annat ställe, lika mysigt det! efter så kollade vi på bio (som låg precis utanför hotellet), vi kollade på burried och jag vet inte vad jag ska säga om den filmen, den va bra men ja slutet, hmm det blev en besvikelse, i alla fall direkt efter, men dagen efter tyckte jag ändå attt slutet på filmen på något sätt va bra hehe. se den själva så får ni se vad jag menar.

självklart tog jag inte mycket bilder, som vanligt, skit tråkigt men de få jag tog ligger ute på facebook redan så. men tack för den här helgen älskling, vill redan tillbaka till hotellet hehe. måste bara nämna att jag blev grundlurad av han ett antal gånger under helgen, fattar inte att jag går på allt han säger, han kan hålla minen alltså haha! nämner inte vad för då framstår jag som om jag inte visste bättre..
ps. shoppingen är jag nöjd med, blev inte allt för mycket, tror de va bra. känner mig duktig som bara handlade sånt jag behövde :-)


finally friday

idag var jag på stan med lovisa, ida och karin, vi avnjöt en fika på espresso house och sedan kikade vi runt lite. dock var jag tvungen att hålla i pengarna, tänker spendera dom i stockholm imorgon istället.

nu sitter jag och väntar på att familyn ska komma hem med kvällens käk. det blir en parma pizza från tuna park för min del, så jäkla god! har nyss "packat" klart lilla väskan inför helgen i stockholm så nu vill jag bara dra till viktor så vi kan kolla när tåget går imorgon. ska bli så skönt att åka iväg! skriver när jag kommer tillbaka efter helgen, då ska jag se till att ha lite bilder uppladdade.


NYC





jag blir så sugen på att åka tillbaka till new york nu! speciellt när vädret där är så mycket skönare än här hemma. är så j*vla sugen på en frappucino på starbucks! tror jag drack den varje dag när jag var där. jag är så sugen på att se nya saker, och göra saker som man aldrig skulle kunna göra här hemma. och jag vill storshoppa speciellt mycket nu när dollarn ligger så bra till. vill komma bort från den här staden ett tag. som tur är så åker ju jag och viktor till stockholm i helgen, det ska bli så skönt!

imorgon börjar jag jobba kl 14 sen är jag ledig på fredag, då ska ja packa lite innan jag och viktor sticker. hoppas kunna fika med ida på dagen innan vi åker också om hon kan. gud vad jag saknar alla mina tjejer..


14.40




Här är tre bilder på pälsmössorna jag fick. den mörkbruna är bisonoxe, den ljusa vet jag inte vad det är för något faktiskt. jag fick med mig en tredje mössa kom jag på men gillade inte den, den var en räv ("den var en räv" säger man så?)
idag känner jag ingen förbättring i ryggen alls trots att jag var och knäckte den igår, hoppas jag kan jobba imorgon! och just nu sitter jag och kollar på extreme home makeover och grinar som en kärring, typiskt mig att gråta till detta program.


ingen bra start på veckan

ligger i sängen med en låsning i ryggen, va hos naprapaten för en stund sen, så inge jobb för mig imorgon men på onsdag ska det nog kännas bättre, hoppas jag. gillar inte måndagar. vill ha helg nu så viktor och jag kan dra till stockholm och bara njuta! något bra med denna måndag dock är att det är lön ju.

igår fick jag med mig två pälsmössor hem av mormor, inga i fuskpäls utan äkta päls, ganska fina så dom ska jag nog använda i vinter, garanterat! varmt, bekvämt och snyggt!


12.06

Idag blir det söndagsmiddag hos mormor och morfar, känns ju inte som om de kunde komma lägligare, kolla bara vädret liksom. det blir alltid god mat när mormor lagar, så ikväll kommer jag somna mätt och belåten.
De blev ingen utgång för mig igår trots allt, kände inte för det, var nykter och hade glömt pencilinet hemma, allt va emot mig. så jag åkte hem och myste med min älskling istället, fan vilket bra val kan jag säga, vi låg i soffan och pratade om massa roliga saker. fan vad jag älskar dig, älskar att somna bredvid dig, älskar att vara med dig! Stockholm kommer bli great


light as a feather


intressant. överväger starkt. blir sugen igen. har funderat länge nu. jag måste bestämma mig.


my medicin is killing me

efter en lugn och skön kväll hos jenn så skulle jag matilda och karin köra hem, och vi hinner inte mer än två minuter iväg från huset innan vi är en centimeter från att sladda ner i diket! fan va rädd jag blev! och ändå körde vi typ bara i trettio.. vinterdäcken på annars kör jag inte. förövrig var kvällen lugn som sagt, kände mig lite osocial när jag satt med iphonen titt som tätt men oj va jag älskar den, my new little baby.

när vi var hos jenn snackade vi om vinterjackor (inte så konstigt eftersom det kommit snö redan nu) och vi konstaterade att man måste ha en tjock och varm jacka, ja om man vill kunna överleva i vinter och inte behöva gå i ide. men jag har haft min vinterjacka nu ett tag och skulle vilja ha en ny, men tycker inte de finns så många man vill ha. hade man fått designa sin egen vinterjacka vet jag exakt hur jag skulle vilja ha den, skulle definitivt vilja ha fårull innuti min detta år, eller nu vad det heter.. men det blir väll att ha den gamla vanliga boomerang jackan som hela eskilstuna har i år igen (hehe)

imorgon blir det nog i alla fall utgång med några tjejer, men dock i ett nytkert tillstånd för mig. tar några tabletter för min hals, några jag aldrig tagit förut och dricker jag samtidigt som jag äter dessa så går det inte bra sa farbror doktorn, och det räcker nog för mig kan jag säga, ingen snefylla här inte.


bild från home i fredags


12.48

bokade nyss hotell till mig och viktor till nästa helg i stockkholm på rica hotell. blir en massa mys, god mat, massa shopping och hotellfrukost, mums. jag älskar dig tack för denna födelsedags present älskling!


my new baby has finally arrived

ska hämta ut min iphone imorgon, tog inte ens två veckor att få den, bra jobbat telenor! har känslan av att morgondagen kommer bli lite bättre bara tack vare denna underbart tidiga leverans. sen har jag lite andra things to do innan jag börjar jobba imorgon, ringa och boka massage tid och boka hotell till mig och viktor, jag är i stort behov av en massage nu och kom på att jag kan utnyttja mitt presentkort på hälsostudion, tack mormor!


bedtime

kom hem från jobbet för ungefär en timma sen, nu ligger jag i sängen och bara väntar på att ögonlocken ska kännas tunga så jag kan sova. imorgon ska jag och viktor hämta ut biljetterna till oskar linnros och käka på stan innan vi båda börjar jobba vid 2. kan ju säga att jag blev förvånad när han frågade - emelie ska vi boka biljetter till oskar linnros när han kommer till lokomotivet? haha sött, men förvånad blev jag. de ska bli kul, gillar hans låtar, plus att det är skönt att ha saker att längta till i dessa tider.

kom på att jag inte skrev vilken film amanda, jag och emelie kollade på uppe i stockholm i helgen. det blev i rymden finns inga känslor. den va bra, som tur var, både amanda och jag blev irriterade på han som är huvudrollen i början, men sen blev den bättre! lätt sevärd

godnatt


godmorgon

vill inte jobba idag. inge fel på jobbet, men jag är så trött och har värk i hela kroppen från igår. börjar om två timmar och gick typ nyss upp.. men jag kan ligga kvar i sängen en liten stund till, sen duscha sen är det väll bara att sätta sig i bilen och dra till jobbet. åh jag älskar min säng


dock ser denna säng dubbelt så skön ut som min, hade jag den sängen
skulle det vara nog till övertygelse för mig att stanna hemma idag..


back to reality

måndag och jobb, kan va skönt, think cash. helgen hos amanda var bra, mysig men även inte som vi hade tänkt oss. efter vi vart och käkat sushi och kollat bio i lördagskväll så började jag må dåligt, hjärtat slog fort och det kändes i hela kroppen, efter ett tag började jag känna mig yr. så amanda och jag tillbringade fyra timmar på akuten på sankt görans sjukhus, kl 06.00 fick vi äntligen åka hem, vilken natt alltså, inte som vi hade tänkt oss. som tur var det inget fel på mig, men det gör bara visstelsen på akuten att kännas mer onödig. i alla fall, på söndagen sen när vi vaknat och inte fått tillräckligt med sömn så drog vi oss ned mot stan, shoppade lite och käkade. sen tog jag tåget hem på eftermiddagen och när jag anlände i eskilstuna var viktor där och hämtade mig, vilken service alltså!

dock blev det inga bilder från helgen, sa ju att jag är dålig att få med mig kameran in action. det blev inte så mycket shopping heller, ville spara det tills om två helger då viktor och jag åker upp, då har man fått lön och igår rekade vi bara runt och såg vad butikerna hade att erbjuda så att jag vet vad jag vill köpa sen (och det va en del grejer man hittade). fick  i alla fall med mig ett nagellack, strumpbyxor, linne och en bh.

ps. jag och viktor har bokat biljetter till oskar linnros konsert på lokomotivet den 19 november, mycket bra! sen en annan sak, när vi åt sushi i lördags så satt vi mitt emot två av förra årets paradise deltagare, christoffer och anneli, hehe kan va kul att nämna.

nu ska jag snart dra mig mot jobbet, puss


jag kan inte skilja på

ska snart upp till vårdcentralen och kolla upp halsen, har haft ont i en vecka nu så dags att kolla upp det. dock kanske det betyder att jag inte kan ha det lika roligt ikväll som jag hade tänkt mig (no alkohol for me?) men jag ska i alla fall med ut och ha kul, så ont gör det inte, de ser bara inte bra ut, men som tur är ser inte alla inuti min hals hehe.

så ikväll blir det utgång med några girls på Home, sen imorgon bitti åker jag upp till amanda i stockholm tills söndag, fan va kul det ska bli, blir nog utgång där uppe med skulle jag tro. plus lite shopping, sushi och mys, exakt som det ska vara! älskar stockholm på något sätt! hoppas på att lägga upp lite bilder på söndag från helgen, får inte glömma kameran.
och igår fick jag reda på att hon som vi bodde hos i new york (cathi) kommer hit i slutet av november, ska bli jätte kul att träffa henne och att få prata engelska för det var längesen nu.
tänkte införskaffa mig detta nagellack uppe i stockholm, har letat efter ett i samma färg men lyckas inte hitta något, så satsar på denna. vet att det är den dyrare varianten men vad ska man göra om man inte hittar ett budget alternativ?


iphone 4 my love!

är så glad idag! har fixat nytt abonemang och iphone 4 är snart påväg till mig, gaah va glad jag är! köpte ett rosa skydd också, kommer bli så fin. så nu hoppas jag bara att det inte tar allt för många veckor innan den kommer, högst två hoppas jag. var även nyss nere en snabbis på stan och köpte biljett till make up stores tio års jubileum som är på lokomotivet den 4 december, fick reda på att jag kommer få en goodiebag samma kväll också bara för man var en av de 300 första som köpte den, värt det! så nu ser jag fram emot två saker kan man säga.
ser även fram emot helgen, på fredag blir det utgång på Home med tjejerna, sen på lördag åker jag upp till amanda i stockholm och stannar tills söndag. vi ska bara tat lugnt, shoppa lite och äta god mat, lovely.

ganska skönt, ska va ledig hela den här veckan, sen på måndag ska jag börja jobba igen, och då har jag ett schema att följa, fick veta att jag ska jobba hela hösten, skönt att det är långsiktigt, hatar när dom ringer och väcker mig och säger att man ska komma och jobba samma dag.


mamma och jag tog en fika på wayne's, blev en frappe för mig


köpte ett skärp också för mina byxor är för stora i midjan, riktigt nöjd!


none of your scars can make me love you less

nu halvsover jag typ medans jag lyssnar på nellys nya låt "just a dream" som är så bra. har en ganska så nice sova lista på ipoden nu också, så godnatt.

ben and jerry's igen

idag blev det "new york super fudge chunk", det funkade med glass mot den onda halsen, har blivit bättre (intalar mig själv att det är av glassens förtjänst) riktigt god är den. så nu sitter jag och kollar på paradise, käkar ben and jerrys och senare är det fotboll, sverige mot holland, måste ju se. det som är synd med att paradise har börjat är att man missar halv 8 hos mig, försöker se både, dock svårt, men det som är bra är att paradise sänds klockan 23 också, smart där kanal 6!

aja, vill bara tacka evelina som hjälpte mig lite med bloggens utseende idag, själv fattar jag nada, måste lära mig lite alltså. tack evsan!




äntligen ny säsong

har så sjukt ont i halsen och örat! fan!! ska ta och äta lite ben and jerrys tills paradise hotel och topmodel som jag ska vara bänkad framför denna kväll, även svenska new york fruar, glass kan va bra mot halsont har jag hört, tur för mig. men fattar inte att jag har ont i halsen igen! hoppas fan det är över innan helgen för då ska jag upp till amanda i stockholm och shoppa, mysa och äta gott, vill inte ha halsont då.


håpe's och strippor

kvällen igår spenderades först på håpe's med några goa tjejer, god mat och efterrätt, mycket lyckat! dock var jag väldigt trött och när vi sedan gick vidare ut så pallade jag inte mer och åkte hem vid midnatt, min hals strejka och ja va väldigt trött. men när vi väl var ute så fick vi höra att det skulle komma två strippor och då va vi tvugna att stanna kvar tyckte vi och se när dom skämde ut sig haha, och de gjorde dom. aja men nästa helg kör vi har vi sagt, måste hitta festkänslan till dess bara.

idag är det söndag och det innebär mys med min älskling som kommer hit om ett tag. vi ska göra hemmagjord pizza ikväll och bara mysa, känns helt rätt. vet fortfarande inte om jag ska jobba imorgon, har inte hört något, hoppas dom ringer annars får man väll själv ringa upp.
peace


lördag

ikväll ska jag ut och käka med amanda, karin och ida, siktar in oss på grappa eller håpes. sedan får vi se, lär väll gå ut och kolla läget. kom nyss hem från tunavallen, kollade när tjejerna i united vann och gick upp i ettan, skit kul!
kort inlägg idag, ska fixa lite grejer nu innan jag ska möta upp tjejerna på stan. förresten, bion jag och viktor såg igår (the other guys) va as bra, vi skrattade typ hela tiden, sevärd helt klart!
ciao


dagens igen

kom hem för ett tag sen från en dags jobb, ska jobba imorgon med och slutar halv två vilket är skönt. på kvällen imorgon ska jag och viktor på bio, tror filmen hette the other guys, den ska tydligen vara rolig. ska bli mysigt i alla fall, ska boka biljetterna snart. sen ska vi kolla vilken helg vi kan åka upp till stockholm och bara njuta på hotell, fan vad jag behöver det alltså, plus lite shopping. of course

idag när jag jobbade hade jag sjukt ont i huvudet, mådde illa och hade ont i halsen, not good. så nu ligger jag i min säng och bara tar det lugnt med lite piller bredvid mig. ikväll blir det tacos, älskar när man kommer trött hem från jobb och vet att man ska få något gott. food is my passion! aja enough for today, puss

lite bilder från champange frukosten på studenten, va bara tvungen att lägga upp några, saknar alla er!







dagens

dagen började med att jag och viktor åt på kebabhuset, inge sushi alltså, men han va svin hungrig och några få sushi bitar skulle inte nöjas i den magen kan jag säga. men det va gott ändå, sen åkte han och jobba och mitt uppdrag att lämna ut cv gick sådär, det är inte så många som ens anställer nu men en va ganska intresserad och skulle höra av sig förhoppningsvis lät det som. sen gick jag till banken och fixa till mitt sparkonto över internet, gick ju kalas bra så nu är det fixat. sen träffa jag upp min kära mormor som ville köpa en svart blazer som jag har från ungdomsavdelningen från hm, skit söt att hon också ville ha en sån!

men imorgon ska jag i alla fall jobba, skönt kan jag tycka. skriver mer imorgon, hejs
här är lite grejer från make up store som jag fick med mig hem också





some pictures





planering

om jag inte jobbar imorgon så tror jag att jag ska lämna cv i vissa butiker och affärer på stan. tycker det är lite halv läskigt att lämna cv bara så där, men om man vill ha en förändring så måste man helt enkelt. yes det kör jag på. ska även gå in på banken och fixa till mitt sparkonto som inte verkar vilja fungera över internet, vilket är ett måste för mig.
sen ska jag luncha med viktor på stan också, sushi kanske? sen träna (mycket träning nu fan) sen ringa och kolla hur det ligger till med jobb hos bemaningföretaget. ändå mycket grejer som ska hinnas med imorgon, det är bara bra.

skriver mer imorgon, hur det gick och så.


take care of all your memories, you cant relive them

nu ska jag ta mig ner till stan för ett långt träningspass. det blev mindre än en timma igår så idag när jag vet att jag inte ska jobba och har längre parkeringstid så ska jag passa på att vara där länge och köra järnet. wish me luck! sjukt segt att inte jobba faktiskt, även fast det är jätte segt att jobba med, men då vet man att man får betalt för det i slutändan. vill jobba! ska nog ta och ringa dom senare och fråga hur det står till med jobb egentligen. hmm


top model och new york fruar

ligger och kollar på nya säsongen av top model nu, sen efter är det svenska new york fruar, gillas. måndag kvällarna på trean kommer bli populära kan jag säga. när jag kollat på tidigare avsnitt av "new york fruar" så känner man igen sig när dom går runt i new york, på vilka ställen man själv vart på och så. vill tillbaka snart igen, helst i vår! hon vi bodde hos där har sagt att det precis blivit höst väder där, dom har nämligen haft det jätte varmt och skönt fram tills nu, helt sick.
ne nu måste jag lägga ifrån mig datan för nu börjar programmet, ciao


morgonträning

imorse när jag och viktor vaknade upp så åt vi en god frukost, sen åkte jag och tränade på gymmet, sedan förbi tuna park och stadium för att köpa såna där tights som man tränar i, vet inte vad man kallar dom? sköna var dom i alla fall, kommer vara skönt att använda dom på gymmet i vinter när dom bruna sommarbenen svikit mig för denna säsong. jag har inte jobbat idag, antar att det inte finns något jobb för tillfället, hoppas ändå dom ringer ikväll eller imorgon och säger när jag kan jobba. vill ha cash

nu sitter jag bara och kollar tv och är sugen på sushi, ska lägga fram det som ett förslag till kvällsmaten ikväll. men det är nog bara jag som gillar det.
saknar amanda forsell som kommer befinna sig i stockholm nu för tiden, puss på dig!


söndagsångest

eller ånngest vet jag inte, men gårdagen slutade inte direkt som jag tänkt mig, skit tråkigt. har typ träningsverk i magen och huvudvärken ska jag inte nämna. idag blir det en lugn kväll med mys med min älskling som jag snart ska hämta upp. riktigt behövligt nu känner jag, äta något gott och bara ta det lugnt, sjukt sugen på chips med dipp!
men innan blir det käk, mamma och pappa har fått för sig att laga nya maträtter från recept.nu hela tiden, vilket jag inte klagar på alls.

talk to you later

maipo

drar mig in mot stan för att träffa upp några sköna brudar som ska sällskapa med mig och vinet ikväll. taggad! snabbt inlägg, måste rusa till bussen nu, hatar att ta bussen som sagt, men man kan inte både köra och dricka, god forbidd! hoppas på en bra kväll, skriver imorgon. ciao


wayne's

drar mig ner på stan för att möta upp amanda ida och jenn för en fika. tänkte inviga nya skorna också! ikväll blir det vin eller hur amanda? haha mm.. sen får vi se vart kvällen leder.
nu måste jag kila till bussen, hatar att ta bussen man blir så bortskämd när man tagit körkort och tar bilen överallt, men inte idag inte.
puss


lugn kväll

ikväll blir det idol och mys med några av tjejerna efter en dags jobb. har så jävla ont i ryggen så behöver verkligen en lugn kväll. är även riktigt sugen på vindruvor, gröna, så det är det jag kommer gotta mig med ikväll.

direkt efter jobbet åkte jag en snabbis till tuna park för att inhandla lite nödvändiga grejer och innan sa jag åt mig själv att inte(!) gå in i klädaffärer. kört kan jag ju säga, fan. aja nu avrundar jag för jag känner att det här inlägget blev riktigt tråkigt.
talk to you later!


RSS 2.0