and it goes like this.


slänger upp en önske outfit nu innan jag går och lägger mig.

imorgon tänkte jag starta dagen med en löprunda innan frukosten. ska se till att det blir en rutin! har en perfekt runda att springa som inte tar allt för lång tid.

imorse åt jag kellogs red berries till frukost - och på baksidan av förpackningen ser jag att man kan köpa två spa produkter från make up store till priset av en. tänkte slå till på detta erbjudande faktiskt. jag menar, hur kan man inte? hörs imorgon!


31.03.11

en jobbdag kvar sen är det helg för mig. det är så otroligt skönt när man är ledig på fredagar tycker jag - då hinner man med så mycket! denna fredag ska jag och viktor äta på grappa och förhoppningsvis hitta en weekend till Rom någon gång framöver då han inte har matcher. (får se hur stor chansen är)

nu ska jag sova och ladda batterierna, det behövs. godnatt


29.03.11

är trött. min kropp säger nej. har massa att göra just idag men kommer inte hinna innan jag böjar jobba. vädret är så trist. jag vill ha ett mindre ansträngande jobb. jag vill bort härifrån men samtidigt inte.

give it to me


det här skulle inte sitta helt fel.
nu ska jag sova, är helt slut efter jobbdagen. mina fötter värker och mina axlar likaså. godnatt.


28.03.11

om ett tag ska jag åka och jobba hela dagen, då menar jag verkligen hela dagen (14.00-23.30) men just nu sitter jag och fyller i lite viktiga papper, betalar lite fakturor och funderar på om jag hinner gå ut och sätta mig i solen ett tag eftersom jag kommer jobba och missa detta fina väder.

kommer bli dåligt med uppdateringar den här veckan pga. jobb så jag längtar redan till helgen, eller jag är ledig på fredag som tur är. har massa roligt planerat då - hoppas veckan går fort!


asos


beställde precis hem denna blus/väst.

cupcakes


snart ska mamma och jag börja göra cupcakes. får lite besök senare så vi tänkte göra nått vi aldrig gjort förut - visar er resultatet när dem är klara! wish me luck.
tänkte skriva lite om gårdagens kväll sen också!


drinks on me.

ikväll blir det som sagt lite fest. amanda och jag tänkte göra några drinkar innan vi sedan rör oss vidare mot håpe's med alla. systemet var stängt när vi åkte dit idag och skulle fixa vin, så kan det gå. hoppas på en bra kväll! puss


26.03.11

dags att åka ner till stan för att inhandla mig ett par byxor, blir nog ett likadant par som jag redan har - mina favoriter. sen ska jag möta upp amanda också! på med solbrillorna och ut i solen! ha en bra dag, jag ger er en uppdatering angående kvällen senare.


25.03.11

ikväll blir det en lugn kväll hemma hos jennifer och innan det en födelsedagsmiddag här hemma då min mamma fyller. och imorgon tror jag att vi sätter oss på håpe's. i alla fall vad jag och forsell har planerat - får se hur det blir mer exakt. talk more tomorrow!


military


imorgon är det lön, underbart! men då ska även vissa fakturor betalas, så är de.. ska även ringa några avgörande samtal efter jag jobbat, sen får vi se vad helgen bjuder på, har inga planer än. ciao


spring is in the air


24.03.11

jaha, är hemma idag med men imorgon ska jag jobba igen innan det blir helg har jag bestämt mig för. otroligt långtråkigt att bara vara hemma när man är sjuk. gud vilket roligt inlägg det här blev! ha en bra dag


what's going on?


vad är det för fel? hemsidan har vart under ombyggnad i ett antal månader nu, börjar bli otålig. vill ha denna skinnjacka!

sick

tycker det är pinsamt att efter endast två jobbdagar ringa och medddela att man är sjuk. vet inte varför jag tycker det är pinsamt men det är en konstig känsla jag får - känns som arbetsgivaren blir besviken typ. har så jävla ont i halsen, kan knappt själva. har bara fått i mig apelsinjuice och fil idag, hemskt. vill inte åka på halsfluss nu!


colors

bikinin var bra, dock lyckas jag alltid välja en för liten storlek på överdelen, händer alltid typ! får se om jag skickar tillbaka och byter storlek.
nu ska jag äta, sen tror jag att jag kommer somna inom två eller tre timmar - inte helt omöjligt. sjukt trött






är dålig med färger, har nästan jämt svarta, vita eller neutrala färger på kläderna. men jag gillar att detaljer och accessoarer är i färg.
bilder från stockholmstreetstyle


what's the time?

ska jag behöva vara så här trött och ha så här ont i huvudet efter varje jobbdag? har sån ångest när jag går upp 04.30 varje morgon, vill bara ligga kvar i min sköna säng och sova. de är inte mänskligt att gå upp så tidigt! men kan inte säga nej till jobb, pengar kommer inte gratis, tyvärr.

tänkte snart åka och hämta ut min bikini som kom idag - hoppas den är snygg i verkligheten. men just nu sitter jag och kollar på klockor och känner att jag vill ha en till i samma märke, men i en annan färg.


den eller..


 den här,

eller den här?


bruuns bazaar

gaaahh jag vill ha den här väskan från bruuns bazaar som finns på elin maria! men priset skriker nej.


tonight is the night


bilder från lördagen i stockholm.

21.03.11

helgen i stockholm var riktigt lyckad - hann med att äta sushi tre gånger, dricka vin med tjejerna, shoppat, se prins carl philip (!) och oskar linnros och såklart vart på en grym natt på münchenbryggeriet där ingrosso spelade! han va riktigt bra, grym stämning! dock fick jag så sjukt ont i fötterna (dåligt sko val) så sista timmen då han spelade led jag samtidigt som jag var helt exalterad. lägger upp lite fler bilder från helgen snart.


dessa skor blev mitt enda köp och jag älskar dem! de kommer från topshop. dags för sommaren att komma så jag kan börja använda dem tycker jag!

vi kom till eskilstuna vid 18.00 igår efter att ha missat tåget (för första gången) som skulle gå vid fyra. jag tillbringade sen min kväll i viktors famn. vi kollade på black swan - riktigt bra film. sen var det dags för mig att sova då jag skulle upp och jobba 05.30-14.00, mindre roligt. så nu är jag helt slut och tänker ta det lugnt hela kvällen tills de är dags att sova igen, fyfan..

klings


sitter och läser det första numret av styleby, elin klings magasin och jag blev nöjd, ett bra köp/prenumeration. håller även på att små packar lite till helgen i stockholm.

ser fram emot morgondagens möte uppe i stockholm, shopping och lördagens stora händelse - ingrosso på münchenbryggeriet! är så taggad!


buy me



Beställde precis hem denna bikini från hm som jag har suktat efter länge och nu har den äntligen kommit in på hemsidan.

känner mig som en ny människa efter ansiktsbehandlingen, så skönt. efter så gick jag förbi elin marias butik och kände att jag var tvungen att gå in och kika. och hur mycket fint har dem inte! tyvärr fick jag inte med mig något hem, blir oftast så när man går in där..


17.03.11

nu sticker jag och får en 90 minuters ansiktsbehandling på hälsostudion! ciao


+++

jag älskar min pojkvän.


sushi please

blev sugen på sushi. dem lagar japanskt på sveriges mästerkock på tv nu och det gör inte saken bättre. vet att stina gillar sushi så ska nog försöka se till att käka det i stockholm denna helg!

vill ha en sushikväll snart - home made. who's with me?


Zara


man tackar!

16.03.11

efter en god natts sömn med min viktor så åkte jag och jobbade imorse. och nu är jag nyligen hemkommen och jag är helt slut. det tar på krafterna att leka ute en hel dag med massa ungar som vill göra det ena och det andra vill jag lova.

nu tänker jag göra lite nytta och städa mitt rum för att sedan bara lägga mig i soffan hela kvällen, kolla tv and so on. och imorgon ska jag på ansiktsbehandling - känns underbart.


true


en dag i taget

Idag har det inte hänt speciellt mycket, jag har mest försökt kurera mig från förkylningen. so much fun.
ikväll tänker jag kolla på top model, dubbelavsnitt av two and a half men och det nya programmet stylisten johan på trean.

och imorgon blir det jobb på slagstaskolan och på torsdag ska jag på en skön ansiktsbehandling på hälsostudion. ser verkligen fram emot det - att bara få njuta och slappna av.


19:13

beger mig till amanda för att kika på solsidan med tjejerna!


replace your fear


inspiration vitt


13.03.11

gårkvällen var trevlig och med mycket god mat. efter maten spelade alla hollywood och vem vann om inte jag! skön vinst. och idag hade min älskling match, dock kollade jag inte på den då jag känner att jag håller på att få ont i halsen och har redan blivit förkyld. så idag tänker jag stanna hemma och kurera mig.

men åh vad jag ser fram emot nästa helg nu! ingrosso på lördagen och ett viktigt möte på fredagen uppe i stockholm - can't wait!


new in this week


slog till på en militärgrön jacka idag då jag kände att jag behövde lite färg eftersom jag alltid använder svarta jackor - plus att den här har samma färg som min pälsmössa. ett kap!

med på bilden är även halsbandet jag beställde för några dagar sen och ett armband som jag också köpte idag på scorett.


köpte även detta läppstift!

bad dreams

något som jag tycker är väldigt obehagligt är när jag imorse vaknar och börjar läsa aftonbladet och ser att en tsunami har drabbat japan. och något som är ännu mer obehagligt är att jag inatt drömde om just - tsunamis. drömde att jag, emelie blomberg och linn andersson sprang som fan ifrån flera tsunamis i thailand. obehagligt att man drömmer om sånt när det samma morgon verkligen inträffar..


11.03.11

nu drar jag mig snart ner mot stan för att möta upp amanda för en lunch. vi har så mycket att prata om känns det som! sen drar jag på ett möte. planerna för ikväll är oklara än så länge - får se vad som händer.


whatever you want


ikväll är det jag som lagar maten hemma - sparrispasta it is!


00:00


självfallet har jag svårt att somna när jag mår dåligt. svettas som en tok under täcket men fryser utan.

så jag började titta efter lite skinnjackor! letar ju efter en från gestuz som jag inte hittar i min storlek.
sen fick jag syn på denna för ett betydligt bättre pris. vet bara inte om den finns kvar, men ska defenitivt hålla utkik efter den. har sett den bäras av en del redan förra våren - så hoppas den fortfarande finns tillgänglig.

det är något speciellt med skinnjackor, kommer nog aldrig tröttna på dem. vilken är eran favorit jacka?

feber

jag kände verkligen hur febern kom smygandes när vi satt och lunchade idag. är öm i hela kroppen och har lagom mycket feber för att känna mig totalt omänsklig. känner att det är dags att krypa till sängs, godnatt.


whip my hair


det blev en skaldjurssallad på café kaka med tjejerna idag. dock lite väl mycket aoili i, jag va törstig hela tiden..

efter den ca 4 timmars långa lunchen (som vanligt haha!) sprang jag in på kicks för att inhandla en hårinpackning och även en ny primer (gillade inte base prep från make up store, väldigt glittrig) så köpte den jag hade förut från studio secrets.

nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på per moberg när han lagar mat och ta en ipren, känner mig hängig.

new in


fick ett tips om att det fanns ett par ljusa mockashorts på gina förut - så jag inhandlade dem idag! precis som jag hade tänkt mig dem. kommer passa utmärkt till outfiten nedan.
nu fattas bara en vit väst/linne och ett svart band så är outfiten klar!

08.03.11

nu ska jag ner på stan och fixa några grejer snabbt, bland annat boka tid för sminkkurs hos make up store då rebecca och fiona kommer i april till filial. tänkte också träna även fast jag har skönaste träningsvärken sen i förrgår, och ikväll åker jag hem till älskling och myser lite.

imorgon blir det en lunch med tjejerna om jag inte jobbar dvs.
ha en bra dag i solen!


the greatest


finns inget som slår denna känsla.

07.03.11

jag inväntar halv åtta hos mig och top model, en måndag som alla andra. på tal om halv åtta hos mig - på lördag ska jag, viktor  och min familj till min mormor och morfar på tre rätters då mamma för några veckor sen har fått för sig att leka halv åtta hos mig med husesyn och hela köret. lite löjligt att sätta poäng, men säger självfallet inte nej till tre rätters.


on it's way


har precis skickat efter detta snygga halsband från Madly som kommer till mig inom några dagar.


06.03.11

tänkte slänga in ett inlägg nu innan jag somnar för imorgon blir det inget för då ska jag och viktor ha film marathon hela dagen. vi ska välja en film var, sen en tillsammans. ska nog välja en romantisk film (bara för att han inte vill se en) fast då kommer han välja en typisk icke-emelie film bara för att jävlas tillbaka liksom. svårt det där, i-lands problem i högsta grad.


new in


köpte denna blus från lindex förra helgen och den har blivit min nya favorit. nu vill jag att det ska bli vår!

idag har jag vart ute och sprungit. och ikväll kommer amanda och hennes familj hit på middag. sen blir det en lugn kväll - man måste ju ha lugna helger ibland också! tror jag sparar festandet tills vi ska upp på ingrosso om två veckor. det tål att tänkas på i alla fall.


03.03.11

nu är det bara en jobbdag kvar sen är det helg. måste säga att den här veckan har gott fort - och jobbdagarna går också fort, så härligt. idag har jag i princip bara pärlat pärlplattor med ungarna, sjungit, fått hundra kramar och lyssnat på smurfhits(en helt vanlig jobbdag för mig denna vecka!)
imorgon kväll blir det hemmagjord parmapizza och parkväll.


styleby


blev precis prenumerant, tack för tipset evelina! godnatt


give me the look


vill ha ett par ljusa mockashorts i samma färg som de på bilden. och västen/linnet med svarta bandet är hur snyggt som helst!


barbie girl


idag när jag jobbade på fritids fick jag sitta och leka med barbie med två tjejer och dem tyckte jag var så dålig påt. undra varför? snacka om att barn är ärliga, haha herregud.


new in


Detta läppstift fick jag med mig hem från make up store igår, "crust" heter färgen. köpte även deras nya primer "base prepp"

jag ska jobba på slagstaskolans fritids imorgon och fredag också, 08.00-16.30 med bara lek, pretty nice. skönt med jobb då går veckan fort!


make up store


ikväll tänkte jag och amanda kolla förbi inne på MUS klubbkväll och se om man hittar något! jag lär ju komma därifrån med något i alla fall, det tvivlar jag inte på.

efter så blir det pizzakväll med tjejerna, sedan hem och sova med viktor. upp tidigt till jobb imorgon!


RSS 2.0