inspiration

bilder från stockholmstreetstyle och src783.blogspot.com

"ELLER ÄR DET BARA SYNISKT AV ENSAMHET, VILL SÅ GÄRNA TRO. MEN I DEN FILM SOM LIKNAR DEN SOM FINNS, NU BÖRJAR RESAN NU GÅ MOT SITT SLUT."

Man skadar inte den man älskar, vilket du faktiskt säger att du gör.

fan va beiget

såg en beige skinnjacka på hm i malmö i helgen som såg ut nästan exakt som den på bilden (hittar inte någon bild på den från hm), men varför köpte jag den inte? varför tvekade jag ens? den. va. så. snygg.

31.05.11

Dagens - sushi på strömsholmen med karin, amanda och frida, och lite shopping på det. men jag orkar inte ta kort påt. och nu börjar det närma sig, åker till cypern på fredag morgon, hur skönt? taxfree shopping, all inclusive på hotellet, sol och bad - vi ses. (citerar stina)

dunkande hjärtan klockan kvart över fem.

Du, jag slänger ner en nyckel ifrån fönstret i köket, jag bor fyra trappor upp och du är välkommen in.

"EXPECT THE BEST, BE PREPARED FOR THE WORST, FUCK WHAT OTHERS THINK AND DO YOUR OWN THING GIRL."


true colors

now I see your true colors. äckel. jag visar ingen respekt för dig - du är så feg. jävla svin. i 5 månader fick du mig att tro att allt var bra? patetiskt. och du vågar inte ens träffa mig och säga förlåt? va en man och ta det du gjort för fan. kan inte förstå att jag älskat och litat på dig i 6 år, usch. vilket jävla svek - och du som alltid sagt att man ska vara ärlig, inte ljuga mot varandra? du har ingenting att säga till om längre. blir äcklad.
"jag har mått dåligt till döds", säkert. så jävla fegt att inte kunna säga det direkt, du är så jävla falsk. du är inte så bra som alla tror. "det är bara dina tjejkompisar som kommer tycka jag är dålig", haha bra självkänsla har du ju iallafall. nu ska jag inte ägna ett ord om dig i min blogg, du är inte värd det, äckel.

jävla otrohets svin


30.05.11

Hur fan kan du? otrohet är det äckligaste jag vet. och att man får veta det fem månader senare är ju för fan ett skämt. jag känner mig så blåst, så äcklad. du är ett jävla svin. det här är min blogg så tänker skriva precis som jag känner. och du, jag som trodde du va min vän, men tydligen känner du han bättre än mig och säger "jag fick inte berätta", herregud vad billigt. äckel. 5 månader? hur fan kan man inte berätta på 5 månader och under tiden skylla massa saker på mig? du säger - emelie om du fortsätter ha sex med han kommer vi inte vara vänner. du säger att jag inte får träffa personer när vi inte ens är tillsammans när du för fan vart otrogen? helt jävla otroligt.
jag ska göra det lätt för dig - jag vill inte va din vän. du finns inte för mig längre, du är inte värd vatten för mig och vi kommer aldrig, aldrig ha något igen. du svek mig, och under tiden har du ändå fått mig att tro att jag svikit dig även fast du gjort slut med mig.. så jävla äckligt. jag ångrar att jag litat på dig, ditt jävla otrohets svin. jag ska aldrig titta åt ditt håll igen, aldrig. fyfan vad äckligt.

update

den här kvällen slutade bättre än planerat. nu ska jag somna till en film, upp tidigt imorgon för jobb sen avfärd mot malmö på eftermiddagen. vi drar till malmö, vi drar till malmöööö

"YOUR JUDGEMENT IS IRRELEVANT."

jag skulle vilja ha fräknar, så charmigt.

25.05.11

kvällen består av plugg inför testerna i malmö i helgen, packning och sen sova. längesen man pluggade? sisodär ett år sedan. but here we go, lika bra att vänja sig.

oh mama, mama, mama

bilder från hm's höst kollektion.

24.05.11


"IF PEOPLE ARE TRYING TO BRING YOU DOWN, IT ONLY MEANS THAT YOU ARE ABOVE THEM."


no regrets

så patetiskt. men jag tar inte åt mig och så är det bara! har mognat, föreslår att du med gör det. tack för mig!

simple is beautiful


sunday not so funday

är hur trött som helst idag. stina och jag körde på en bakis sushi dock som fick mig att må bättre! men gårdagens firande blev mycket lyckat hur som. tack alla!

21.05.11

ikväll ska det drickas mängder av vin och champange för att fira den nyblivna 20 åringen Amanda! ÄR. SÅ. TAGGAD. plus att jag inviger min skinnshorts ikväll - skål!

20.05.11

mitt huvud är tyngre än någonsin. har vart vaken sen 05.00 och känner hur gärna jag bara vill lägga mig och sova, slappna av. det suger att jag ska upp tidigt imorgon med, 08.00 men imorgon räknas det som sovmorgon. sovmorgon in my ass. vill bara härifrån nu, bort från den här staden. vill börja om på nytt, nu. inte snart, utan nu. slippa allt dåligt, få en ny start. det behöver jag. I don't care anymore. så godnatt

update

har precis varit ute och sprungit i en halvtimme, lagom jobbigt - men alltid lika skönt efteråt. nu ska jag ta en lång dusch, göra en hårinpackning, kolla efter lite kurser och fundera på vad för produkter jag ska köpa på lördag när jag ska sminkas på make up store, hmm..


getting closer

Nu har vi bokat flygbiljetter! den 16e augusti åker vi, Stockholm-London-L.A, nu börjar det arta sig och det känns så jävla skönt! Vet inte om jag har fattat riktigt än? att vi ska bo i L.A? unbelievable.

Va nyss på stan en snabbis och köpte biljett till adrian lux och beställde även klipptid hos Nina prenker på lördag morgon, känns som det behövs nu.

18.05.11

jag är trött.
huvudet är tungt.
allt går så fort.
jag måste försöka vara positiv.
jag hatar att vara ensam.

"AFTER YOU FUCK UP, YOU ARE SUPPOSED TO MAKE AN EFFORT."


17.05.11

Även denna dag har det fixats mycket inför L.A och college, lite stressigt - men gillar att ha saker för mig, saker att ha koll på. vad vore iphone utan mail? väldigt tacksam för att det finns. hur som helst, nästa helg ska vi ner till malmö och göra lite tester och skriva in oss på kurser redan nu, så behöver vi inte åka ner så tidigt till L.A och sparar därmed pengar och får mer tid med våra nära och kära här hemma. sounds great.

imorgon måste jag ner på stan och köpa biljett till Adrian lux, kom ihåg lapp på den!

"STYLE IS KNOWING WHO YOU ARE, WHAT YOU WANT TO SAY AND NOT GIVING A DAMN."


update

idag har det betalats ett par fakturor och fixats lite papper inför college. skönt att få pricka av punkter från "to-do listan innan college". nu väntas det bara på ett till besked innan vi kan göra något mer för tillfället. det här gör vi bra tjejer!

har även fått reda på, av min vän och snart rumskamrat amanda wibring (it-snillet själv) att det kommer gå utmärkt att ta med sig sin iphone till L.A, snacka om lättnad. höll på att dö där ett tag. typ.

16.05.11



trying

if you're brave to say "good bye", life will reward you with a new "hello".

new in.


inspiration - vitt


15.05.11

igår var vi hos frida och grillade. kan nog säga att vi nästan va alla tjejer samlade igen, nästan! himla roligt. sen kom det lite mer folk, och några av oss (inklusive mig själv) drog sig ner till håpe's. Hann med en snabb visit på nybron också, och sen tillbaka till håpe's igen - i nyktert tillstånd till och med.

nu har jag precis vaknat, ligger halvnaken i sängen, gäspar och funderar över vad jag ska göra idag. igår på lunchen träffades förresten jag, A1 och A2 och lovisa upp på wayne's och kollade flygbiljetter till L.A - himla bra gick det. och laxsalladen var god.

13

..och där vände turen. min gammelmormor gick precis bort. jag har inte träffat dig på flera år, men jag hoppas du har det bättre nu.

13.05.11

fredagen den 13'e idag men hitills ingen otur, hoppas det håller i sig.
ikväll ska jag till Håpe's med några tjejer! febern har gått ned lite efter en alvedon, så jag hoppas det går bra att dricka rosé ikväll. let's find out.

update

trots att jag har feber och att det känns som jag kokar när jag rör på mig - så har jag ändå fått mycket gjort idag, vem kunde tro det? jag har beställt sminktid på make up store till nästa helg, beställt vad jag ska köpa i taxfree katalogen till cypern (bilder finns nedanför)

Har även kollat upp hur det blir med mitt abonnemang när jag åker till L.A, tror jag måste lämna min iphone hemma, ett tips från coachen annars blir det väldans dyrt och svårt tydligen. får skaffa mig nått där med tanke på att man måste ha amerikanskt nummer. lite sorgligt kan jag känna.



yes


12.05.11

idag ligger jag hemma i feber. suck. har förövrigt drömt om L.A hela natten - att vi hittat en perfekt lägenhet och hur excalterade vi är när vi anländer. can't wait!

precis så här känner jag idag.


10.05.11

idag fick jag besked från csn att jag fick studielån av dem. så nu är allt hundra procent säkert! känns otroligt skönt - förstå att det kommer bli min vardag, att bo i L.A!? sinnes.

nu ska jag ut och springa, känner mig helt plötsligt välldigt taggad, undra varför? have a great day!


L.A

Idag har det var mycket samtal fram och tillbaka angående college. mycket som ska fixas, men fan vad bra det känns!


08.05.11

Gårdagens utgång var lyckad! började med att dricka vin hos amanda och kollade på handboll, dock va ju inte det någon succe direkt. men vid tolv drog vi till håpe's och stannade där tills det stängde. blev en bra kväll!

idag mår man lagom bra, men det ska vi ändra på - så jag åker och äter slagstaglass med lovisa nu! premiär för mig. bye

07.05.11

Drar snart ner på stan med aleks och mathilda i solskenet.
Ha en bra dag!


DuWop

kvällen bjöd inte på något speciellt så det blev en hemma kväll efter mycket om och men. dock är det inte hela världen - för jag har precis beställt hem lite smink (glad är jag att jag fick tag på dessa) från Duwop. blev två olika highlighter som jag har märkt och hört är hur bra som helst. Petra Tungården använder det och de ser hur fint som helst ut på henne! kolla in det på hennes blogg shecitys.se


tattoo

Har funderat över en ny tatuering på senaste tiden, sånt måste tänkas igenom, inte bara göras. har faktiskt tänkt på det ända sen jag gjorde min förra, men vet inte om det är ett bra val att göra den så tätt inpå sommaren? ska till cypern om en månad och sen är sommaren så gått som här liksom - får ta och kolla med några av mina "erfarna" vänner.


06.05.11

kvällens planer är otydliga, men jag har precis tagit en powernap så jag orkar vara vaken senare. hoppas på bra väder i helgen så man kan vara utomhus i alla fall..

anyway, håller på och kollar upp lite datum osv. angånde college - det börjar ju närma sig. vill vara i L.A nu, kan knappt vänta för i juli drar vi! Santa monica, here we come.

nya jackan


här är min nya jacka från Gestuz. försökte ladda upp fler bilder men helt plötsligt gick det inte, så en bild får duga, kanske lägger upp fler när det går. de bruna/konjaksfärgade skinnshortsen är också nya! köpte dem på gina i helgen.


spring


05.05.11

kom hem från ännu en jobbdag för en stund sen. älskar att sova i bilen påvägen hem, då behöver man inte lägga sig och ta en powernap när man kommer hem. då kan man nu istället göra det som ska göras - alltså träna och ringa lite viktiga samtal.


the big step

change is the essence of life - be willing to surrender who you are for what you could become.

20.45

Visst du kan skratta och låtsas som ingenting, men jag vet allt om dig för du har varit min. du är någon annan nu i och för sig, men när du strippar och klär av dig är det samma grej. ja, jag vet allt om dig.


bildregn


love thoose pics, wildfox couture.

03.05.11

herregud, jag är så trött efter den här jobbdagen. har haft ont i magen, huvudet och kroppen hela dagen. förjävligt. och vädret gör inte saken bättre - känner att jag kommer somna innan nio ikväll, så fort jag lägger huvudet på kudden.

om sanningen ska fram


paket till mig

idag kom min skinn/mockajacka från gestuz! iiih vad fin den var, helt klart värd pengarna. slänger upp en bild i veckan!

bags.


IF SHE TELLS YOU HOW SHE WISHES SHE WERE CLOSER TO HER SISTER AND THAT HER DAD MAKES HER SAD: SHE LOVES YOU, OF COURSE SHE LOVES YOU.


01.05.11

igår spenderades kvällen hos lovis, drack rosé med lite tjejer och killar innan vi drog oss ner mot
stan och in till harrys där vi mötte upp amanda och några fler.

idag är det alltså första maj och det känns bra att sommaren kommer närmare, så man kan börja räkna ner till en ny start och ett nytt liv i L.A! vill inte vara kvar här just nu..


du har ingen rätt att behandla mig så här.


RSS 2.0