ingrosso


detta ska amanda lindberg och jag se till att inte missa har vi bestämt oss för! sebastian ingrosso kommer till Stockholm/Münchenbryggeriet den 19 mars. we'll be there.


20110131

mitt internet krånglar rejält. tillbaka om någon dag, hoppas jag.


20110126

datan är som sagt tillbaka, därav dagens inlägg. sitter just nu och kollar på sveriges mästerkock. det är något visst men matprogram, gillar det. tidigare kollade jag på vad blir det för mat, älskar att se folk laga mat. dock alltid lika jobbigt för man vet att man inte får vara där och provsmaka. önsketänkande..

after all, imorgon och fredag blir det jobb på slagstaskolan bland alla små kids.


inspire me





uppdatering


på det här stället ska min tatuering sitta. texten (ej densamma som på bilden) kommer nog ganska exakt vara i den storleken. längtar till fredag!


yesterdays sushi with amanda


20110124

skit dålig uppdatering, skäms. men min data har fått virus och får tillbaka den i slutet av veckan, plus att det inte fungerar att skriva blogginlägg från min iphone. någon mer som har det problemet? så ska det inte vara tycker jag. sitter i alla fall just nu på min brors data en snabbis för att snällt uppdatera er om min vecka lite and so on.

hela veckan består av jobb, trist men nödvändigt, nu börjar sparandet inför resa. och på fredag smäller det då jag ska tatuera mig! hade gärna visat bild mer exakt men eftersom alla bilder finns på min data får ni vänta tills fredag. ska i alla fall göra en mycket liten text (litet textsnitt) vid båtbenet, typ på handleden men åt andra hållet. låter snurrigt men ni får se på fredag. de kommer bli hur bra som helst känner jag, är inte ett dugg nervös!

och på lördag är det maskerad, djungeltema. håller på och filar på utstyrsel, lite är färdigt. kommer bli hur kul som helst hoppas jag, behöver dock en röd klänning som går snett över bröstet, inte lätt att hitta dock.


13:07

idag tog febern över jobbet. men imorgon ska jag vara tillbaka på fötterna igen, för imorgon är det 20 års firande och det ska jag inte missa!
och jag får skjuta upp att boka tatueringen till imorgon istället, skräll. adjö


madness


jag är helt ärligt när jag säger att alla, precis ALLA låtar på hennes senaste album är bra, riktigt bra faktiskt! har lyssnat på alla låtar nu sen den släpptes och har inte tröttnat på en enda låt än, madness! hon är grym, bäst just nu, lyssnar bara på henne på gymmet! bedtime nu, upp tidigt imorgon. godnatt


forever21


Den perfekta skon, enkel och snygg. hade jag haft behovet av ett par nya klackar (vilket jag inte har) hade jag klickat hem dessa direkt. dem kommer från forever21 och klickas hem för en männsklig summa!


no regrets


imorgon ska jag äntligen boka tatueringstid. tänkte spontant göra den i thailand eftersom jag redan vet vad jag ska göra osv, men det blev inte av. så imorgon tänkte jag boka tid, har skjutit upp det antal dagar nu, varför vet jag inte. hoppas det inte är allt för lång väntetid..


work is money

min dag har innehållit jobb på slagstaskolan, fika med lovis och frida, presentköp, ännu en fika och sedan träning.  och imorgon blir det jobb igen. sen är det fredag och då blir det 20 års firande av aleks med massa tjejer, vilket jag verkligen ser fram emot! waaaaah

ps. lovisa vill pröva sushi! förstå, jag har någon att äta sushi med, hehe..


sushilicious

är så sjukt sugen på sushi. men det finns ingen som vill äta det med mig. jo viktor, men han är inte hemma på långa vägar. ska jag behöva vänta i över två veckor? don't think so.


inspiration till våren



gillar shortsen på sista bilden, tänker hålla utkik efter liknande. vill att all snö ska försvinna nu! är trött på att använda vinterjackan, snart tvingar jag mig själv att ta på mig skinnjackan - hur vädret än ser ut!

looks good




jag är inte ensam om denna nyhet, det vet jag. men tycker det är as kul, gillar henne och gillar några utav plaggen jag har sett. vill gärna ha klänningen på den första bilden och skinnjackan på den sista! dock tror jag inte den kommer släppas här i eskilstuna, som vanligt..


18:13

nu har min kära data kommit tillbaka efter lagning, äntligen! började bli lite trångsynt att bara va inne på min iphone hela tiden. så nu sitter jag här, vilket jag typ gjort hela dagen. tänkte åka in och träna snart, köra ett kvällspass. min dag har bestått av planering av lite jobb och födelsedagsfiranden framöver. har även pratat lite med viktor som är i singapore nu, har fått känslan av att det är ett riktigt schyst land. så när han kommer hem i februari ska vi börja spekulera lite vart våran resa ska gå, spännande.

idag fyller även min fina vän amanda år, 20 år också! hon håller i en mycket het maskeradfest snart vilket jag ser fram emot, you rock! håller på och filar lite på utklädnad redan nu!


lördag

min data verkar vara paj, så sitter på oscars data för tillfället. fattar inte vad som har hänt med den, får ta och lämna in den, mindre kul. så uppdateringarna här verkar bli dåliga ett tag framöver känns det som!
ikväll ska vi i alla fall till nybron där det bjuds på mat och sedan kommer det rulla på som vanligt. tidigare idag tog jag en fika med ida och jenn på wayne's. klart slut!


take me back

jag har fet huvudvärk, tror inte jag har anpassat mig till svensk tid än. men om ett tag blir det nog en fika på stan med amanda, hoppas fler tjejer kan. ikväll blir det lugnt tror jag, tror vi ska fira min bror som fyllde igår.

vill redan nu åka tillbaka till thailand och hade så gärna följt med älskling och killarna till kuala lumpur, det är en stad jag verkligen vil besöka någon gång!


new in from thailand



fortsättning








andra sidan jorden












det här var ett smakprov på lite bilder från thailand. mer bilder kommer upp senare. nu ska jag ta en dusch och bli en människa igen, känner mig helt slut efter flygresan. vad tycker ni om bilderna, helt okej va?


new in




jetlag

jaha då var man tillbaka i kalla sverige då, vilket suger, mer eller mindre. det är nu man inser att två veckor i thailand är för lite, man måste vara där i alla fall en månad för att hinna med allt som finns att se och göra. men nu är jag hemma och det är bara att gilla läget. vaknade klockan 06.00 imorse, jetlag.

tänkte inte skriva så mycket om resan i detta inlägg, ska ner och hämta ut mina skor som kommit med posten medans jag vart borta, sedan packa upp väskan, men lite senare idag tänkte jag lägga upp lite bilder från resan och skriva om den, så håll utkik!


lite pictures from thailand


RSS 2.0