29.04.11

ikväll blir det en grillkväll hos frida med tjejerna. matilda är äntligen hemma efter en säsong i sälen, ska bli mysigt att träffa henne!


fan va beiget


kollage

Nu har jag defenitivt bloggat klart för idag.
hela fyra inlägg - vad hände? mått någorlunda bra idag kanske? har jobbat, skönt för omväxlingens skull, mår inte bra av att ligga hemma. jobb imorgon igen så nu ska jag lägga mig i sängen och försöka sova..







gestuz



Synd eller inte? så länge som jag har velat ha den här skinn/mockajackan från Gestuz och nu har jag äntligen beställt den! den var inte billig, men tack vare min feta lön denna månad så kunde jag unna mig den. och utan dåligt samvete!

jag kommer ha den så mycket jag kan, dock är det snart sommar men inte riktigt än så den kommer användas det vill jag lova! såväl på svala sommarkvällar, som varje dag i höst (i L.A alltså hehe) och jag är mer än nöjd!


inspiration


I NEED HIM MORE THAN I NEED AIR. THAT’S A LIE BUT YOU PROBABLY GET THE MESSAGE ANYWAY.


jag vet vem jag är när jag är hos dig


best friends


25.04.11

tjugofemte idag, alltså exakt två månader kvar till jag fyller tjugo, exciting! och ungefär tre månader kvar till mitt nya liv i L.A börjar, vill bara åka nu! can't wait, vill slippa allt skit här hemma bara.

i alla fall, idag har jag och några friends käkat spicy, hängt och solat i stadsparken hela dagen i solen. en mycket skön dag. men som om det inte räckte så la jag mig i solstolen när jag kom hem också, får inte nog av värmen. men ikväll blir det lugnt, för imorgon börjar en ny jobbvecka. så det kanske inte blir så många uppdatering kommande vecka, vi får helt enkelt se om det finns något värt att skriva om.


24.04.11

idag har solen gjort mig nöjd igen. snart kommer några tjejer hit för att grilla, så kvällen kommer spenderas i uterummet med god mat och mycket gott sällskap.


här är en bild från gårdagen hos elin, skapligt trevligt.


wine for me

har legat ute och solat hela dan på vårat nya mingeldäck som vi så fint kallar det, och bara njutit av vädret.
 


ikväll ska jag och några av tjejerna dricka vin hos elin. eller så är jag nykter och kör så man kan ta bilen hem sen inatt, vore väldigt komfortabelt. det återstår att se. men jag har verkligen världens bästa tjejgäng som ställer upp när man mår dåligt. mår så bra när jag är med er, ni förstår inte!

HUR SKA DET GÅ?

ikväll var jag lovisa, matte, hammar, philip och åkerman i lovisas syrras lägenhet och bara tog det lugnt. kollade en svensk film, himlen är oskyldigt blå, som visade sig vara mer än bra, dock ville inte hammar erkänna det riktigt.

kom nyss hem, och det första jag ser är världens största spindel på mitt golv. hjälp. vart har man en man när man behöver en? det suger, godnatt.


no regrets



Har sett den här texten på många bloggar den senaste veckan och känner att det här är just varför jag tatuerade in "no regrets" på min handled. texten säger allt.

BESTÄLLD


Asos/ca 500 kr


think forward.


unbelievable.

Det är vår och varmt
och fullt med folk på stan
och jag har köpt nya solglasögon
och gömt mig i dom hela dan.

Är du kvar där du var
jag har slutat gå förbi
det är nog bäst för båda
om jag försöker låta bli.

Vem lämnade vem?
jag är inte över dig än.

Jag grät och vi kysstes
fast jag borde ha bett dig att gå
och jag ska aldrig mer säga sanningen
till nån som saknar förmåga att förstå.

Det är ljust snart, jag vet
men än så känns det kallt
och gissa vad du glömde
den hänger runt min hals
jag önskar att jag var en sån
som inte tänker alls.

Vem lämnade vem?
jag är inte över dig än

Som en bekant som hängt sig kvar
för att allting har gått bra
nu vill du vara vän med mig
men det vill inte jag.

Det är vår och varmt
när du har hört vad jag har sagt
då är det du som går i solglasögon
och saknar nån du aldrig haft.


I WANNA LEAVE, NOW.

Jag vill bara ge mig av nu och slippa allt skit här hemma. fattar inte varför allt bara kunde va som vi sa att de skulle va och bli. jag tycks alltid vilja mer.


när en blir två.

mitt liv är upp och ner just nu.. därför tänker jag inte skriva på ett tag.

we are gonna dance all night because we say so

ikväll blir det vin med några av tjejerna. än är det inte bestämt vart vi ses, men senare drar vi oss mot nybron antar jag. själv skulle jag föredra att sätta mig på håpe's eftersom det kommer va fullt på nybron as usual. men skål!


new in

Skrev förut att jag inte skulle skriva nått mer idag - men efter att jag vart och fixat vin och även hunnit med en spontan och mycket bra (!) shopping på stan så tänkte jag slänga upp vad jag fick med mig hem.


Linne med broderi/hm
Guns N' Roses t-shirt i kort modell/hm
Rosa puderborste/Make up store


och även denna svarta frans väst från hm som dem inte ens hade plockat fram och lagt ut i butiken än. jag blev super nöjd!


16.04.11

Nu ska jag snart bege mig för att köpa lite vin till ikväll. hoppas på en bra kväll sen! orkar inte skriva mer idag. hej

skor va


Har en underlig förmåga att köpa på mig skor som jag inte använder förens ett halvår senare, exempelvis sommarskor som man införskaffar sig redan under vintern. har två par klackar som jag inte börjat använda än för att vädret inte tillåter, men när värmen kommer och är här för att stanna, då ska dem användas flitigt. För då behöver man inte ha strumpbyxor på sig - och det finns inget bättre än att slippa strumpor och strumpbyxor och bara ta på sig klackarna! Eller vad tycker ni?


15.04.11

Snart drar jag mig ner mot stan för att träffa lina för en fika i solskenet. ikväll är det oklart vad jag gör, men tidigt imorgon bitti ska jag agera skjuts åt min mormor och morfar upp till Stockholm, som sedan ska vidare till Amsterdam. avfärd 08.00, suck. men vad gör man inte för dem!


beige and blue


klänning/asos
väska/alexander wang
skor/topshop
klocka/michael kors
solglasögon/ray-ban
silver bullet necklace/jenny dayco
nagellack/chanel
foundation med spf 15/chanel


coachella

Om det är någon festival jag skulle vilja besöka så skulle det vara Coachella i Californien som pågår nu (start imorgon) där några av artisterna som medverkar i år är Kings of Leon, Robyn, Steve Angello, Kanye West, Axwell, The Strokes, Laidback Luke och många fler. ska se till att åka dit, nästa år..


14.04.11

Har suttit ute i solen i lite mer än en timma nyss och bara njutit - önskar jag hade suttit på en uteservering istället med mina vänner och bara haft det bra dock. åh, nu är våren här!

nu ska lite nödvändigheter göras här hemma eftersom jag inte har jobbat idag, sen ska jag träna. och senare ska vi åka och hämta vår nya bil, exciting! blir en provtur sen helt klart!


13.04.11

dagen började med träning, en god frukost och just nu sitter jag och kollar på Ellen DeGeneres show - gillar henne, hon är cool.

Om ett tag ska ja träffa tjejerna på stan, fika och fixa en sak. och ikväll ska jag träffa viktor och mysa. thats it, en kort sammanfattning av min dag! ha en bra dag!


start me up




vill ha klänningen på sista bilden, jag är helt kär i den!
jag MÅSTE beställa hem den eller någon likande och ha i sommar! nästa lön..


help me.

någon som skulle vilja hjälpa mig och berätta hur man gör för att bloggnamnet inte ska synas? alltså dem där tre fula prickarna som ni ser här ovanför. skriv gärna om ni vet - för jag är sämst på sånt.

Uppdatering! fick hjälp, snacka om att jag är trög.
Tack emelie!


12.04.11


Kom nyss hem från en jobbdag på slottskolan. nu ska jag läsa det nya numret av elle, städa och bara ta det lugnt.


update

snart tänkte jag kolla super stylisten jonas på trean, har missat två avsnitt senaste veckorna pga. jobb så tänkte titta ikapp nu innan. 

imorgon är det jobb på eftermiddagen som gäller så ska hinna träna innan, ut och löpa och träna på den nya träningsmaskinen som jag och mamma beställt hem! min mamma tränar inför lidingö loppet i september och tränar väldigt ofta och jag känner att jag borde göra detsamma (träna, inte springa loppet alltså) så nu kör vi.


mmm


ett gott tips när ni ska äta någonstans är kakas egna wraps. i lördags när jag lunchade där med amanda, lovisa och jenn så tog jag deras prosciutto och mozzarella wrap och den var så god - skulle vilja äta den till lunch varenda dag. ne skämt o sido med den va riktigt god. min favorit rätt på kaka! lovisas pasta var inte heller helt fel..

herre min gud



california here we come.

Tänkte bara nämna att jag är preliminärt antagen på santa monica college i L.A till hösten. inväntar svar från csn bara som kommer ta några veckor. ganska soft.


inspiration.


varför ska dessa väskor vara so damn expensive..

sushi

Efter en lång sovmorgon gick jag och älskling ner i solen till stan för att äta sushi, och jag bjöd! det är riktigt varmt ute idag, behövde inte ens ha halsduk och man kunde riktigt känna att det nästan luktade sommar ute. iiiiih vad glad jag blir!


10.04.11

gårkvällen började hemma hos amanda med lite vin, sen drog vi oss vidare till nybron där det som alltid, är fullt. men det var trevligt ändå! har dock inga bilder från kvällen..

idag har jag och viktor tagit det lugnt hela morgonen och kollat på family guy innan jag skulle traska till bilen som stod hos amanda - välldigt skönt att ta en promenad ute i solen så man vaknar till. så nu har jag precis kommit hem och tänkte ta det lugnt ett tag innan jag ska tillbaka och mysa med älskling igen ikväll.
Ha en bra dag!


SKJØNNEHETSTIPS

Jag har börjat läsa en norsk tjejs blogg - tok skön inspiration och stil. du hittar hennes blogg på ulrikkelund.com

var inne på gina en snabbis idag och köpte solglasögonen jag funderat på nu några dagar. dem var faktiskt snygga på! och vilket kap, 59 kr!


08.04.11

idag har jag tagit en riktig sovmorgon, kände att det behövdes. funderar på att ta mig en springtur snart om man inte blåser bort idag med.. ikväll ska jag i alla fall träffa lovis, lalle och matte. längesen jag träffade grabbarna, ser jätte mycket fram emot det!


bff


till helgen kommer min älsklings stockholms tjej hem och vi har redan planerat in en fika på kaka under lördagen. saknar henne varje helg hon inte är hemma! du förstår den här bilden, eller hur amanda? haha, love you.

07.04.11

långa dagar kommer bli till nätter. sen till år.


inspiration.


blus/topshop
stövlar/Hunter
väska/zara
solglasögon/ray-ban
foundation/clinique
hårinpackning/sachajuan stockholm


sunny days.



funderar på om jag ska införskaffa mig ett par liknande solglasögon som frida fahrman har på bilden - dessa kommer från gina förra året, ska kika om de finns några liknande i butik nu. och pröva om det ser bra ut eller helt fucked up på mig. vore ju kul att ha något att variera med och inte bara ha sina aviators, även fast jag älskar dem!


06.04.11

nu ska jag strax åka och jobba på skiftingeskolan. när jag kommer hem ska jag ut och springa sen betala en faktura - mer än så är det inte. kul va?


outfit


körde på helsvart idag och halsband från madly. på hm köpte jag mig den perfekta vita t-shirten. lagom transparent och med en ficka på bröstet.

it is not for everyone.

idag sa jag upp mig från min anställning på bemanningen. gjorde det av många olika orsaker, men mest för att jag mådde dåligt över att gå till jobbet plus att det inte var något för mig, jag klarade inte av det helt enkelt. så nu hoppas jag det rullar på med jobb på skolan och fritids igen, där trivdes jag. ska redan imorgon till skiftingeskolan och jobba faktiskt!

nu ska jag snart ner på stan och sen träffa jennifer och adina. måste förbi waynes också, är så sugen på en latte.


+++

nu har jag gjort allt som stod på dagens schema - jobba, beställa "träningsgrej" och springa. så vad ska man göra nu då? sova? mina ögon är faktiskt riktigt tunga.

vilken är eran favorit?

1.
2.
3.


04.04.11

mitt huvud sprängs. ska ta en alvedon och en ipren och hoppas jag börjar leva igen.


taken


så här skulle jag gärna klä mig i sommar.

nu ska jag och my man mysa och snart kolla på filmen taken, hört att den är bra. mindre roligt att gå upp 04.00 men så är livet. ha en bra kväll mina vänner!


03.04.11

idag har jag mest legat i fosterställning hela dagen lång och kollat på the hills. viktor körde hem mig innan hans match, gud vad tråkig han måste tyckt jag var - låg i sängen hela tiden och blundade, ber om ursäkt. men måste säga att han är väldigt duktig på att ta hand om mig när jag mår dåligt, puss till dig. kvällen igår på filial var bra, rebecca och fiona var med bra och sällskapet likaså. fick se en hel del saker vill lova, som inte verkar försvinna från min näthinna. chockartat är ett bra ord att beskriva det med!

imorgon börjar en ny helvetes jobbvecka.


grappa



lite bilder från igår kvälls middag på grappa med älskling. gott var det, som alltid. ne nu ska jag fixa lite vin till kvällen - rebecca och fiona kommer till filial, fun night out!


01.04.11

nu på eftermiddagen har jag vart på stan en snabbis och shoppat lite och även uträttat ett ärende angående förra månadens lön. nu tänker jag bara ta det lugnt, ta en ansiktsmask och hårinpackning innan jag och min kära man ska ut och äta på grappa ikväll.



köpte en byxdress från hm - kände att jag behövde lite färg i garderoben, plus att den kommer va sjukt snygg till bruna ben och en skinnjacka i sommar. sen  köpte jag ansiktsmasker från make up store (erbjudandet jag nämnde i förra inlägget) och det är fyra stycken i varje paket och dem är jätte bra!


who said that you should get involved?


RSS 2.0