fuck

ogillar kilroy starkt nu. dem kan fan inte kalla sig studievägledare. är så trött på hela situationen nu, har fått två engelska kurser som är helt åt helvete. måste crasha tre kurser imorgon och försöka få två av dem. ibland går inte allt som på räls alltså. fuck

30.08.11

har precis skypat med videosamtal med hela familjen och visat dem runt i lägenheten. rolig grej, haha. om ett tag ska amanda och jag röra oss mot skolan, fixa student ID och sedan gå på våran engelska kurs som vi har tillsammans som börjar 3.45 PM och efter det ska jag åka och köpa systemkameran som man måste ha i photo1 kursen. that's my day!

"SOME PEOPLE ARE JUST BORN WITH TRAGEDY IN THEIR BLOOD."


tatuering närmare än någonsin! snart blir det av.

vill ha ett (ett par?) älghorn mellan min och amandas säng. så snygggt!

!!!

gick loss med kameran i bubbelpoolen idag. mycket möjligt att vi sätter oss där ikväll med, kanske med varsitt glas rosé? där väntar många mysiga kvällar i alla fall. mmmm

29.08.11

Nyss hemkommen från första skoldagen. jag la till en ny klass istället för speech klassen som jag la till igår. så det blev Photo1 som jag kommer ha tillsammans med natasja. känns riktigt bra, måste bara köpa en systemkamera nu. inte helt fel, rätt schyst att köpa den i studiesyfte faktiskt!

nu ska vi gå ner och lägga oss vid poolen och bara lata oss i solen. suck on that!

update

Imorgon börjar skolan och jag har panikbytt ut en av mina kurser för en stund sen, Photo40 (typ webb design) som tydligen krävde en annan kurs också, den var tydligen för avancerad så både jag och amanda bytte ut den. så jag bytte till en Speech kurs, typ retorik, känns ändå bra. nu kan jag andas ut. blev lite smått panikslagen där för en sekund. börjar 11.15 AM, wish me luck.

ZARA


snyggt från Zara.

"God can be so hilarious, haha."


älskar armbandet med den lilla döskallen som sofi fahrman har!

gemma ward - så snygg!

"WELL BEHAVED WOMEN RARELY MAKE HISTORY."


28.08.11

idag har vi legat och lapat sol vid poolen i några timmar. är så jävla glad att vi har pool alltså, det är så skönt att bara kunna gå ner från lägenheten och lägga sig när solen skiner. high on life right now!

nu håller vi på att laga en sen lunch, och strax kommer det en person som ska installera vårat internet - gissa om vi är lyckliga?

pictures from the last days


3th street promenade i Santa monica

vi hittade Barefoots rosévin på Ralph's
vår utsikt(!!)

27.08.11

snart sticker tjejerna in till hollywood för att köpa gitarrer. jag stannar däremot kvar här, kännde att ett häng vid poolen lockade mer en svin varm dag som denna. så nu ska jag gå över till killarna och bada!

26.08.11

idag har vi vart på skolan och köpt kurs material, böcker alltså. fyfan det var inte billigt. så man kan väll säga att vi alla tröstshoppade på 3th street promenade sen efter. då mådde man lite bättre... men nu är jag i alla fall taggad på att börja plugga! ser fram emot det här!

snart är det dags att hoppa in i duschen, vi ska ju hem till granntjejerna, johanna och natasja på middag!

new in


klänning och skjorta från urbanoutfitters
mörka skjortan kommer från hm

skrivhäfte och bok om Jay-z från urbanoutfitters

fjäderörhänge från en jätte fin butik på 3th street promenade (kommer ej ihåg vad den hette)
bredvid min säng

01.35

jag la mig precis i sängen. oförskämt skönt. vi kom nyss hem från lite kortspel hos grabbarna som bor i lägenhetsområdet bredvid oss. och imorgon kväll så ska vi över till natasja och johanna på middag och dricka vin! vi såg att dem hade barefoots rosévin här på mataffären vid oss, det som dem har på håpe's - gissa om jag blev glad? slurp slurp. nä nu säger jag godnatt. godnatt.

"DO MORE OF WHAT MAKES YOU HAPPY."

idag har vi vart en onödig sväng till skolan för att fixa student id. vi glömde kvittot hemma så det blev inget. så när vi kom hem la vi oss vid poolen ett tag och njöt av eftermiddagssolen. snart ska vi laga mat, sen förmodligen möta upp natasja, jacke och grabbarna och hänga på cheesecake factory och mumsa!

it's a new day

två bilder från idag - kök och vardagsrum.

12.31


"YOU ARE MY SWEETEST DOWNFALL, I LOVED YOU FIRST."


inflyttning

Nu har vi ätit våran första måltid i lägenheten, soppa. det var så gott att äta hemmalagat! nu har vi en kille från ikea här som sätter ihop våran soffa och våra stolar. skönt med lite service, känns aldrig som vi slappnar av - har vart och storhandlat massa bas varor och mat på Ralph's idag så nu är kylskåpet fyllt.
nu ska vi bara fixa internet, för det suger att snylta på grannens wifi. loggas ut från internet hela tiden...


här är en bild på mitt och amandas loft där vi sover. mysigt va?

get inspired ladys.

'
inspiration

24.08.11

Godmorgon alla! jag fick en kommentar i förra inlägget om hur mycket det kostar för oss fyra tjejer att bo i den här lägenheten som vi bor i nu. Vi betalar 2299 dollar/månad och det blir ungefär 13900 kr som vi fyra tjejer delar på - vilket typ blir 3500 kr var. bra pris med tanke på hur fin lägenheten är och med tanke på allt som ingår (gym, pool, bubbelpool och biosalong) så vi är rätt nöjda kan man säga!

Nu ska vi packa ihop alla grejer och börja röra oss mot lägenheten i Marina del rey (vet ej om jag sagt att den ligger där, men det är nära skolan i Santa monica i alla fall) och börja packa upp allt och sedan förmodligen lägga oss vid poolen! ikväll ska vi nog möta upp jacke och grabbarna, några som också bor i Marina del rey, och ta några drinkar i bubbelpoolen - den största frågan är ju, våran eller deras bubbelpool?

23.37


hittat ett till favorit ställe att käka på, fast detta ligger i Santa monica, typ vid 3th street promenade, vilket är världens mysigaste ställe att vara på - jätte bra shopping och resturanger!

uppe på loftet

våran walk in closet

loftet som blir mitt och amandas sovrum

vardagsrummet (utsikt från loftet)

och utsikten från lägenheten

lägger upp mer bilder på lägenheten när den är möblerad och klar. men vad tycker ni hittills?

update

Äntligen klara med allt - allt fixat på ikea och imorgon levereras våra sängar och soffa till lägenheten! så imorgon checkar vi ut från hotellet, åker till lägenheten, sätter oss i solstolen, badar lite i våran pool och väntar på att börja möblera! nu har vi ett hem! men nu ska jag sova, är slut som människa. for real.

"BE WILLING TO SURRENDER WHO YOU ARE, FOR WHAT YOU COULD BECOME"


23.08.11

snart ska vi bege oss mot santa monica för att fixa med gas- och elbolaget till våran lägenhet. när vi har gjort det så åker vi till lägenheten och får nycklarna och efter det åker vi till ikea för att köpa sängar, soffa och det viktigaste till en början. så - där har ni ett schema på våran dag! enjoy.

INSPIRATION


22.08.11

idag har vi vart på ett informations seminarium på skolan vilket var skönt, nu har man lite mer koll. vi har även fått reda på att vi får flytta in i lägenheten imorgon! så vi ska försöka ta oss till ikea imorgon och köpa sängar! har längtat så efter denna dag!

nu ska jag och lovisa snart gå och fixa nått att äta och efter det ska jag ta ett bad, we're starving!

new in

sandaler från DSW shoes
klänning från Zara
t-shirt från Victorias secret (även en bh)
facescrub från Clinique

pictures from the last days in L.A


hittat oss ett favorit hak att käka på.
vårat nya hem där vi flyttar in imorgon!

ätit världens godaste hamburgare och chokladmilkshake på Jhonny rockets.


shopping at victorias secret.

"TAKE OVER CONTROL."

okej, nu har vi hittat en lägenhet och den är så jävla fin! ursäkta språket men fan jag älskar den! älskar att det är nära till skolan också. plus att vi har pool, bubbelpool, grill, gym dygnet runt och en biosalong. ja ni hörde rätt, en biosalong med riktiga bio fotöljer. hur sjukt? hela lägenhetsområdet är så fint, vet att vi kommer trivas här alltså.

våran lägenhet är en etta (en amerikansk etta är som en svensk tvåa), så vi har ett stort sovrum med walk in closet, ett stort badrum, stort kök och stort vardagsrum där det är 5 meter högt i tak med stora fina fönster (!!) eftersom vi även har en trappa upp till ett loft som vi också kommer använda som sovrum. ni ska få se bilder så fort vi flyttat in - förhoppningsvis blir det i mitten av veckan! so excited!

just nu vill inte internet på min data sammarbeta så därför lägger jag inte upp några bilder idag. det får bli en massa bilder från de senaste dagarna sen istället!

20.08.11


idag har vi legat vid poolen i några timmar och njutit av solen. det är så jävla varmt!

nu ska vi gå lite på stan, till Hollywood boulevard och kolla lite i butiker, bland annat Zara, forever21 och hm. igår va vi inne på victorias secret och jag fick med mig en bh och en snygg t-shirt hem som jag älskar!

19.08.11

Nu har vi nyss vaknat och ska strax gå iväg och äta frukost. hotellets creamcheese bagels är faktiskt goda! idag har vi två till lägenhetsvisningar som sagt och ikväll ska vi till robban och ha BBQ på hans takterass, bada lite i poolen och bubbelpoolen! ska. ej. klaga. har hört att det spöregnar hemma hehe!

håller tummarna att någon av dessa tre lägenheter kan bli vår. en av dem har pool, wish us good luck!

#

Bilder från igår.

SANTA MONICA

Idag har vi vart ännu en dag i Santa monica. vi checkade in oss på skolan och sedan har vi vart på en lägenhetsvisning - two more to go tomorrow! känns bra hoppas bara att vi får någon av dem. 
nu är klockan 20.30 här och vi ska strax gå ut och äta. va nyss på starbucks och drack en latte för att komma i form igen, känns som vi har gått hela dagen plus att komunaltrafiken suger här i LA. tar så jävla lång tid...

18.08.11

Idag ska vi ner till santa monica och leta lägenheter och ikväll ska vi tjejer bara hänga, gå ut och äta och strosa runt inne på victorias secret. pretty nice, älskar vs underkläder och bikinis. I'm in heaven!
och igår va vi nere i santa monica men då hängde vi bara på stranden med robban och tyler. älskar vädret alltså! firade robban hemma hos tyler senare på kvällen också!

Något speciellt ni vill veta? let me know. åh vad töntig jag känner mig som skriver varannat ord på engelska men det blir lätt så nu... ni får vänja er.

first day

några bilder från första dagen här i LA - promenad på hollywood blvd och så åt vi sushi.

nu tar jetalgen över och vi ska lägga oss så att vi är utvilade till imorgon för då det blir strandhäng och bbq samt fixa lite nödvändigheter. godnatt

SUNSET BLVD

nu äntligen har vi kommit fram till vårat hotell på sunset blvd. vädret är underbart! trötta efter flygresan trots att jag faktiskt sov mycket. så nu är det dags att duscha och äta. ni vet, klockan är ju bara barnet här!

Om en timma lyfter planet. Nästa gång jag ...

Om en timma lyfter planet. Nästa gång jag skriver är jag 9 timmar före er i tiden... Blandade känslor, mest bra. Nu ska vi gå genom tullen och mot vår gate. Puss till alla mina vänner, ni är grymma!


15.08.11

Nu sitter vi här på arlanda och ska snart jailbreaka min iphone. familjerna stack för ungefär en timme sen, lite jobbigt att säga hejdå. men nu är det bara vi fyra. fan vad skönt att vi har varandra i alla fall.

Resten av bilderna från Way out west lägger jag ut en annan dag samtidigt som jag säkert kommer lägga ut massa bilder från våra första dagar framme i LA. där vi ska bo. sick. aja, hej så länge - skriver när vi är framme. here we come america!

"ALL THE CRAZY SHIT I DID LAST NIGHT, THOSE WILL BE THE BEST MEMORIES."

får lägga ut resten av bilderna imorgon, dessa är bara från första dagen!

nu ska jag packa det sista. imorgon vid lunch blir det en hejdå-fika med alla tjejer. cry time...



14.08.11

hemma från en oslagbar helg i göteborg! jag har aldrig vart på något bättre, kanye west och tiesto var klart bäst - får rysningar!! tänk tusentals människor som står och dansar utomhus till housemusik? jag var i himlen. lägger upp massa bilder om ett tag. måste bli människa igen, ta en dusch, en powernap, käka och få besök av mormor och morfar.


Laddar inför ännu en festivaldag - idag är...

img_9460 (MMS)

Laddar inför ännu en festivaldag - idag är det wiz khalifa och kanye west (!) som kommer bli grymt! Finns inget annat! Får se om vi hinner se lite på tiesto också. Robyn va också riktigt bra igår! Nu ska vi bege oss, på med stövlarna, solen skiner och dagen kommer leva upp till alla mina förväntningar, så är det bara.


Way out west har levererat hitills! Vi har...

img_4232 (MMS)

Way out west har levererat hitills! Vi har sjungit till "home is wherever I'm with you" och ätit langos! Riktigt bra stämning och vädret är perfekt! Ikväll är det robyn, the Hives och fleet foxes Nu är vi tillbaka i lägenheten för att ta några glas och duscha innan vi beger oss mot festivalområdet igen.


update

Regnet bara öser ner. termometern visar 12 grader. dock så trottsar jag regnet och kör på shorts ändå... är det sommar så är det. känns som vädret i LA kommer vara betydligt mycket skönare. i alla fall nu ska vi inte prata om vädret vilket är så typiskt oss svenskar (sant), ska strax åka ner till stan igen för att möta upp dexwall på brasseriet för mat och sedan stannar vi där resten av kvällen. men det blir bara nårga glas för imorgon går tåget 08.00 ner till vad som förmodligen kommer bli en grym helg i Göteborg!

SÄGER BARA KANYE WEST!!!

10.08.11

Snart ska jag åka in till stan och möta upp isabelle, amanda och karin för en lunch på Wayne's. gud, nu känns det verkligen att man snart åker. vill hinna umgås med alla så mycket jag bara kan... ångest. hatar att säga hejdå.

TO BE HONEST, "I'M SORRY" DOESN'T MEAN SHIT TO ME.

"Change is the essence of life - be willing to surrender who you are for what you could become."

way out west nästa

blev precis klar med packningen till Way out west! på torsdag kl 08.00 går tåget ner till götet. tagga!

09.08.11

packar för fullt. stressen smyger sig på. imorgon kväll hoppas jag innerligt att allt är klart, men det borde det vara, för då ska jag och aleks ut och äta (en liten avskedsmidddag kan man säga) och sedan köra på en lugn utgång på brasseriet eftersom vi åker till göteborg tidigt morgonen efter!

ONE PAIR OF LEVIS

Klippte till mina levis shorts lite nyss. iphone kvaliten är ju så bra (bättre i verkligheten)
vill att dem ska bli sådär lagom slitna.

ikväll ska jag på bio med a1 och a2, vi ska se bridesmades!

#


"MEN ARE SUPPOSED TO LOVE AND PROTECT WOMAN, NOT HURT AND BETRAY THEM."

tycker den här tatueringen är så himla fin.

update

Då var alla ärenden klara för idag, hotell är bokat för de första nätterna i LA. är hemma nu för att börja packa lite, känner mig stressad. vet inte vad det är med mig, känns som en klump i magen. är det ångest kanske?

08.08.11

Dagen består av ärenden på stan, kommer ha fullt upp idag känner jag, springa runt på stan och irra. men först en lunch på kaka med lovisa, amanda och amanda för att boka hotell första dagarna i LA. och sen bara tråkiga men viktiga ärenden kvar, ett på banken och ett på apoteket. ikväll börjar packningen till både way out west och lite inför usa. en vecka kvar, en vecka. andas.

Le specs please

skulle inte säga nej till dessa solglasögon från Le specs. inte en sekund.

"IT'S A NEW DAY. SO COME ON, COME ON"


wild fox couture

dream bedroom

tattoos
HIGH ON LIFE RIGHT NOW! EN VECKA KVAR! gaah

07.08.11

räkor, lax, rom, philadelphia ost och massa annat gott som vi åt igår.
efter det blev det utgång på brasseriet. mysig kväll!

"THE FUTURE BELONGS TO THOSE WHO BELIVE IN THE BEAUTY OF THEIR DREAMS."


"I DON'T CARE WHAT THE PEOPLE MAY SAY, WHAT THE PEOPLE MAY SAY ABOUT ME."

ikväll blir det räkor och massa annat gott hemma hos mig med några av tjejerna innan vi drar oss ner mot stan! nått glas vin blir det nog också. bilder från kvällen kommer imorgon förhoppningsvis!

#


yesterday

igårkväll efter jag firat min kusin, ätit god mat och spelat den traditionella crocket turneringen vi kusiner och sysslingar brukar ha, så åkte jag och mötte upp tjejerna. vi hann med både brasseriet och Håpe's. bra kväll. vi får se vad som händer ikväll, kanske blir en liten kräftskiva hos mig - måste hinna äta kräftor innan jag drar, det tillhör den svenska sommaren!

06.08.11

Har precis druckit en kopp kaffe, läst tidningen och några bloggar som en paus i mitt städande. eftersom det inte är något badväder idag så passar jag på. ska kolla av min packningslista inför usa, städa och tvätta kläder (roligt va?) men det måste göras, kommer vara stressad nästa vecka har jag en känsla av eftersom vi åker till göteborg och way out west på torsdagen och jag måste hinna packa klart så mycket som möjligt innan det. herregud nu är det nära.

Fredagskvällen närmar sig smått.

Fredagskvällen närmar sig smått efter en solig dag i sundbyholm. Trött. Men vad gör det? Nu ska jag åka och fira min kusin i borsökna som fyller 25 och senare möter jag upp tjejerna ute för några glas (endast några). Nu går bilen! tänk vad bra det kan vara att mobilblogga ibland alltså.


"OCH MIN SORG BLEV DERAS GLÄDJE FÖR EN STUND."


for you

En helt tom lägenhet, det är vad jag drömmer om - redo att inreda. fy vad mysigt. längtar till den dagen då jag står i min egen lägenhet, allt är vitt och tomt, och mitt. dock blir min första lägenhet i L.A och det är inte fy skam.

04.08.11

Hela dagen spenderades i solen i sundbyholm med tjejerna. gäller att passa på. börjar få ångest, vill umgås med alla så mycket som möjligt innan jag åker. fast vi har ju hela way out west på oss, men sen blir det tajt. bara 11 dagar kvar nu sen är vi framme i usa. undrar hur tufft det blir att säga hejdå på arlanda...

anyway, igår kväll åt vi på Grappa, sen gick vi en sväng till Nybron och avslutade sen på Håpe's där vi mötte upp lite fler folk. efter nått glas rosé så tog sanna och jag en taxi hem, mycket ansvarsfullt gjort av oss tyckte vi. tackar alla för en bra kväll!

03.08.11

Idag har jag och lovis hängt i sundbyholm på eftermiddan och njutit av solen. och nu håller jag på att göra mig iordning för kvällen, ska ut och käka på Grappa med lovis och några tjejer sedan får vi se om vi går ut eller inte. hoppas på en bra kväll! och hoppas att vädret håller i sig hela veckan så man kan åka ut med båten imorgon! att jag inte tänkte på det idag..

#

Godnatt

INSPIRATION.

En person som jag blir inspirerad av är elin kling. hon verkar alltid ha många saker i luften, ständigt nya projekt på g och dessutom är hon otroligt snyggt klädd! sånt gillar jag.

update

Sådana här dagar, då man bara ligger i solstolen, badar i poolen, dricker kaffe i skuggan och sitter och snackar i en soffgrupp - det kallar jag avkoppling. gud vad skönt det har vart idag. precis så här ska det vara. men nu ska jag ta mig i kragen och tvätta lite sen ikväll ska jag möta upp Stina för lite sushi.

Nu prövar jag mobilblogga lite.

Nu ska jag prova mobilblogga lite. Sitter ute på altanen och solar, njuter av värmen. Snart ska jag gå till Amanda för att göra henne sällskap vid poolen, ser ut som det här blir en lika bra dag som igår. Älskar vädret!


after all.


01.08.11

har hängt hos amanda hela dagen med lovis vid poolen. augusti börjar bra, nu hoppas jag att den fortsätter så - mår så mycket bättre när vädret är så här. vid poolen satt vi och pratade om L.A nästan hela tiden, det tog liksom aldrig stopp. nu är det bara två veckor kvar och vi har redan våran första fredag där nere planerad. robban ska ha födelsedagsfest på deras takterass med pool och utsikt över L.A, kan inte bli härligare. aja back too reality, ikväll blir det nog lugnt, sitter i soffan och väntar på att Dear John ska börja!

00.30

15 dagar kvar(!)

RSS 2.0