30.09.11

drömmer mig bort bland lägenheter... älskar verkligen våran lägenhet här, men den här inredningen
skulle göra den ännu med älskvärd. men det är liksom inget man vill lägga pengar på här. får bli när man får sin första egna lägenhet senare. den dagen ser jag fram emot. hmm..

Nu ska amanda och jag ta på oss rumpskorna och gå och köpa varsin vanilj latte på Starbucks då vårat kaffe här hemma är slut... måste. ha. kaffe. anyway, kvällens planer är oklara. grabbarna drog till San Diego över helgen, hade vart kul att följa med men det får bli en annan gång, så vi får se vad som händer, tror det blir relativt lugnt med tanke på gårkvällen.

"SMILE, YOU'RE IN LOS ANGELES."

Igår blev det is te drinkar och middag hemma hos natasja och johanna med massa vänner - skön början på helgen. när jag vaknar upp hos jacke och johan imorse så  får johan för sig att sätta på heavy metal och börjar hoppa i min säng - inte lika skönt.

"YOU LOOK SUPER CUTE WHEN YOU SMILE."


29.09.11

Godmorgon! idag tog amanda försnäll (hennes nya efternamn) och jag en skön sovmorgon, vi har precis ätit av god brunch och om ett tag ska vi röra oss mot skolan. idag är det en lång dag, jag börjar 2.15 pm och slutar 9.50 pm. men efter det är det helg!!!

22.48

en snabb update. avokadosoppan var mycket god, den kommer göras fler gånger, och nu har vi helt plötsligt fått gratis kanaler på tvn! killen som installerade vårat bredband knackade på dörren, lite sådär random en onsdagskväll. haha, herregud. vad ska man säga? amerikanare. they don't know when it's enough. kommer och installerar tv kanaler och frågar om vi vill göra något någon dag? hmm.

tattoo


här är en bild på tatueringen you guys! vad tycker ni?

"YOUR MIND IS TELLING YOU NO, BUT YOUR BODY IS TELLING YOU YES. WHAT TO DO?"


"KILL THEM WITH KINDNESS."

inspo inspo inspo.

28.09.11

Mmmhm, jag tatuerade mig igår. trodde aldrig att jag skulle få göra den när vi kom dit, trodde vi skulle snacka om den bara och bestämma datum, men icke - pang sa det. och aj sa jag. men nu har jag en fin fjäder på revbenet. jag lägger ut en bild när den läkt lite mer. har dock redan lagt ut en bild på instagram (så om ni inte följer mig där så heter jag emeliebrandell) gaaaah jag är så nöjd, finner inga ord. tatueraren, jim silvia, var så otroligt duktig alltså.

snart ska vi ställa oss och laga en god avokadosoppa och sedan ska jag skriva min business uppgift på en sida. tror jag har lagom mycket energi för det efter min en timmas långa powernap.

new in

primer/smashbox
facescrub/Clinique
higlighter and bronzer/benefit

update

jag, lovis och mandsan har kollat top model 16 hela kvällen, ätit chocolate fudge brownie glass, jag har hunnit pratat med min bror på viber som satt på bussen påväg till skolan, heh, och nu ligger vi och nördar framför våra datorer. imorgon bitti ska jag ner till gymmet och springa skiten ur mig och sedan är det skolan som gäller 2.15 - 3.35 pm och efter det tatto timeeeeeeeee.

INSPIRATION/CRAVINGS

amazing.

26.09.11

Efter fotokursen imorse drog jag och natasja ner till 3th street och lunchade och shoppade lite (bild på det jag inhandlade kommer) och nu sitter jag i soffan, funderar på att ta en dusch, och brainstormar lite inför torsdagens assignment i international business kursen. snart ska vi börja laga iordning käk inför kvällen då vi nyss vart och fyllt på kylskåpet inför veckan - älskar det, när kylen är full. haha herregud.

imorgon ska jag, amanda och natasja åka och boka tatueringstid och snacka med tatueraren! iiiih

"YES I MAKE MISTAKES, BUT SO DO YOU BITCH."


"E.T PHONE HOME."


natasja och jag åt sjukt god sushi combo innan vi mötte upp resten på utomhusbion!

lovis och natasja i kön till utomhusbion

hittade en modell i kön

sötnosar

natasja och en röd mugg

E.T på hollywoods kyrkogård

tjejerna i sina snyggaste poser

helt okej sushi på 3th streets shoppingmall

på santa monica beach idag

25.09.11

Hela söndagen har spenderats med lovisa, wibring och natasja inne i Santa monica på 3th street promenade. natasja och jag gjorde lite mer av våran fotoläxa som handlat om fokus och depth of field och även rörelse. riktigt fina bilder blev det! och sedan strosade vi bara runt, åt och hängde lite på stranden där vi gjorde själva fotouppgiften, tack till wibring och lovisa som sprang i sanden för våran skull.

gårkvällen inne i Hollywood nådde upp till våra förväntingar. Drew Barrymore presenterade E.T inför själva utomhusbion, vilket var ganska coolt, och ja, filmen är ju som ni vet hur bra som helst. det var riktigt mycket folk där igår. sjukt mysigt att sitta på filtar, dricka vin, käka ost, kex och vindruvor, och medans man ser filmen så ser man massa palmer runt omkring. that feeling. bilder kommer i nästa inlägg!

24.09.11

Bra kväll igår. vi brudar blev lite lagom fulla i bubbelpoolen med våra amerikanska grannar. en hel 5 liters box rosé gick åt. och det kändes imorse kan jag säga...

om ett tag ska jag och natasja åka in till hollywood för att förhoppningsvis kunna göra våran fotouppgift, bara det är sol där, och sedan ska vi fixa hennes fashion uppgift. fram mot kvällen kommer resten av tjejerna och grabbarna in och möter upp oss för utomshusbio på hollywoods kyrkogård. ikväll visas E.T som vi sett fram emot i flera veckor! tror det kan bli en bra kväll trots att man är bakis.

"I'M DIFFERENT, BUT IN A BETTER WAY. DON'T YOU THINK?"


23.09.11

solen skiner och jag och natasja ska snart ut och gör en liten del av våran fotouppgift, så fort hon har skypat klart. lite senare ska vi förmodligen till killarna i Santa monica, poolhäng och grill, dock så har dem bevakning på deras lägenhet så vet inte hur det blir. annars är plan b att hänga vid våran pool vi tjejer, laga enchiladas, dricka vin, bubbla och bara dega. låter ju inte helt fel det heller?

men fan vad jag längtar tills vi kan gå ut alltså, ni fattar inte hur mycket jag längtar att bara kunna gå ut och köpa en drink - ut och klubba, dansa till housemusik, själva känslan. herregud. men snart så, vi jobbar påt. om en vecka typ, då har jag min "amerikanska 21-års dag" om man säger så hehehehehehehe

"GUYS IN V-NECKS MAKE ME WANNA SIN."


herregud. jag. smäller. av.

höst snyggt

älskar kjolen till höger!!
dog lite när jag såg den här klänningen.

och den här toppen...

amanda och jag är på jakt efter ett par älghorn att ha mellan våra sängar. lätt att hitta i usa? not at all.

"IF YOU COULD READ MY MIND, YOU'D KNOW HOW HARD I TRIED."

Sitter och myser i soffan med amanda. vi har skrattat så vi gråtit till massa klipp. längesen jag skrattade så mycket. känner av träningsvärken i magen kan jag meddela! anyway, har egentligen inte så mycket att uppdatera med förutom att proven gått bra och att vi imorgon är lediga och ska till några grabbar på fest. en av dem fyller 21, så det blir grill, poolhäng och party hela dagen. yeeeeey och min nya bikini från victorias secret har kommit också, kunde den komma mer lägligt? en kornblå och sen ett par vita bikinitrosor med volang. pics kommer så småningom. gnatt

21.09.11

Gaaah idag ringde jag till en tatuerare som vi fått höra är bra av johannas syster. han är personligtatuerare till Blink 182 och jag och natasja ska dit på tisdag. tatuering på g alltså. ska göra en ganska stor fjäder på revbenen vilket jag tror kommer bli grymt! kommer se ut typ som på bilden här nedan. so excited!


new in

ur kass bild jag vet, men det får duga - militärgrön skjorta, vita och mintgröna shorts från en butik i manhattan beach. vitt broderat linne och levis shorts från fairfar flea market.
tröja från en butik i manhattan beach - älskade den butiken! älskade att det var rea också..

boots från fairfax flea market

halsband och t-shirt från fairfax flea market

döskalle armband från fairfax flea market och svart armband från butiken i manhattan beach.

comment

"Bra blogg!! Undrar var du hittar alla sköna citat? Grymma!"
"Tack! vissa hittar jag på själv, andra hittar jag på hemsidor när jag letar inspiration."

Det är exakt sådana kommentarer man vill ha. lite feedback. vissa kanske tycker jag lägger upp massa bilder och att det är löjligt, att det bara blir massa bilder som inte jag själv tagit, eller vad fan vet jag, men jag tycker om sånt och tänker fortsätta med det. jag letar inspiration i allt. och det finns verkligen grymma sidor att leta på. så tack så jätte mycket för kommentaren! mer sånt tack.

20.09.11

sitter och pluggar lite smått inför provet i eftermiddag. när det är gjort ska jag fota min andra fotouppgift som handlar om depth of field. kommer bli schysta bilder tror jag. då ska jag även passa på att ta bilder på det jag köpte i helgen på marknaden - så uppdatering kommer i eftermiddag! be patient with me..

"I HOPE KARMA SLAPS YOU IN THE FACE BEFORE I DO."

Plugget ledde till en skön nap i soffan. vaknar upp av att amanda och robin står och lagar mat. efter det tröck vi i oss melon, mango och chokladglass och grät till Hachiko. seriouslessness, imorgon måste jag hinna plugga lite mer innan vi börjar skolan. borde träna mer också. ja det borde jag. fan har ju tillgång till ett gym alla timmar om dygnet? well, let's make it a promise. den personliga tränaren är ju rätt snygg så det ska ju inte va allt för svårt att hålla...

YOU. ME. BED. NOW.


19.09.11

Sitter och pluggar inför marknadsföringsprovet som jag och tjejerna har imorgon. roligare än så blir det inte. ska försöka ta lite bilder så ni får se vad jag fick med mig hem från fairfax flea market igår, om jag har ork.

tips

ett tips är verkligen den här hårprodukten, Moroccanoil, som jag har använt i ungefär en vecka nu och håret blir så lent. älskar den! ni med långt hår som lätt blir trassligt kommer också älska den, trust me. ni kommer inte bli besvikna!

LAST NIGHT

lånar bilderna av natasja, även kallad tarzan

här är lite bilder från vår flippade kväll igår. fler bilder kommer förmodligen!

FAIRFAX

bakissöndag i all ära. hade gärna sovit bort hela dagen, men jag, natasja, amanda, johan och jacke åkte in till fairfax flea market i west hollywood och shoppade. fanns så sjukt mycket där, går inte att beskriva. vintage kläder, möbler, skor, smycken, väskor - allt. dit kommer vi åka fler gånger. helt klart. jag fick med mig ett par slitna levis shorts, två t-shirtar, ett broderat linne, ett par boots, ett armband och ett halsband. oroa er inte, bilder kommer. promise. fixade även fjäderextensions i håret, blev as coolt! håller typ i 4 månader. värt

nu ska vi plugga resten av kvällen och hela dagen imorgon.. fan va kul. juste, fick min blackberry idag. äntligen kan jag nå mina kära vänner här! kommer underlätta kan man säga.

"DEAR BOYS, BE THE TYPE OF GUY YOU WOULD WANT YOUR DAUGHTER TO BE WITH."


17.09.11

Hela dagen har spenderats vid poolen med lovisa och grabbarna. riktigt degar dag. amanda och jag hann skypa med våra familjer innan hon åkte till skolan också. dem satt och drack absolut vanilj, söta. småpackade och söta. pappa och christer trodde dem visste det mesta om hur amerikanare var, haha...

ikväll så står skaldjurspasta och vitt på menyn i våran lägenhet, har längtat efter skaldjurspastan hela veckan! och sedan fortsätter vi kvällen med fler glas, ska även inviga vårat nya shotställ som vi införskaffat oss. kanelbulle åt alla! och förhoppningsvis blir det en fest i venice senare.

idag när vi va och köpte vin så märkte vi att det fanns 5 liters boxar - hur bra? gillar det här. allt är verkligen större i usa. ferderrrr.

#


goodnight

IF I COULD TURN BACK TIME.


En utav de grymmaste sakerna jag vart med om, Way Out West! måste tillbaka i sommar!

16.09.11

jag, lovis och amanda har nyss avslutat ett oj så trevligt videosamtal på skype med jenn, adina och karin, miss you guys! nu håller vi på och gör oss lite anständiga här i lägenhet för att snart åka och inhandla lite prylar så som glas, tallrikar och lite annat nödvändigt på 99 cent store - ja, allt kostar 99 cent! fyndigt.

"WHEN I SEE SOMEONE BEAUTIFUL, I TEND TO STARE. SORRY."


HEEEELG

gaah äntligen helg!! bussines lektionen gick faktiskt bra, muntligt framträdande, helt okej insats. så grymt skönt att det är över! ska kila över till natasja, johanna och lovis nu. woop woop

update

off to school, marknadsföring och bussines idag. solen skiner och en svettig cykeltur väntar. tjarååå

"WHAT'S WORST, THE PAIN OR THE HANGOVER?"


15.09.11

Idag är det en lång dag med två lektioner mellan 2.15 pm och 9.50 pm ikväll. alltid lika segt, men skönt att vara ute i solen på håltimmen och njuta. och alltid lika skönt att komma hem och veta att det är helg! nä nu ska jag göra en kopp kaffe, ha en bra dag/kväll!

"PUT A NAME IN MY BOX AND I'LL TELL YOU A STORY ABOUT A PERSON IN MY LIFE WITH THAT NAME."



you always bring me some inspiration.


den tatueringen säger jag bara..

räddar din dag, en favorit!

14.09.11

sitter i soffan och skriver lite på en uppgift i min bussines klass som jag har imorgon kväll - vad det finns för risker att göra bussines med Sverige just nu, politiskt, ekonomiskt och financiellt, how fun? inte alls. riktigt segt, men bara att köra på. vill lägga mig vid poolen och somna i solstolen.. vore så skönt.. längtar till helgen som fan. wanna party

INSPIRATION

inspiration till min nästa tatuering.

13.09.11

tänker inte skriva att jag precis ätit frukost, men det har jag... min, amandas och lovisas marknadsförings lektion börjar 2.15 pm så vi tänkte lägga oss vid poolen ett tag innan. skön start på dagen? ja.

"SOMEHOW EACH SUMMER IS ITS OWN LIFETIME, WE LOVE, AND EAT, AND THE SUN WILL COME BACK."

inte för att verka uttråkad men, vafan..

Dagens humör: glad 
Dagens mående: illamående? (kycklingen jag åt idag var nog inte helt godkänd)
Dagens borde: träna
Dagens frisyr: ostyrt
Dagens smink: make up stores cover all mix, solpuder och mascara
Dagens klädsel: grå t-shirt från victorias secret, mintgröna shorts från en butik i manhattan beach och svarta boots.
Dagens planer: plugg
Dagens materiella vill ha: ett par jeffrey campbell och ett par nya boots
Dagens fundering: varför är killar blygare när dem inte dricker?
Dagens beroende: vatten
Dagens tråkigaste: datakunskapslärarens skämt
Dagens längtan: helgen
Dagens superlängtan: ut och klubba!!!
Dagens låt: H.A.M - Kanye West och Jay-Z

inspo

inspiration.

nu ska jag renskriva lite skit i marknadsföringen sedan unna mig lite glass och melon för att avrunda kvällen på ett lite mer avslappnat (say what?) sätt och även kolla på Stockholm bogie med brudarna. värt att nämna är att jag skypade med jenn idag när jag befann mig i skolan, alltid lika kul att höra din röst! alla där hemma är saknade, tro inget annat.

12.09.11

en ny dag i lala-land och jag sitter och avnjuter en god frukost (skräll?) innan jag ska ta min cruiser och cykla till skolan. börjar 9.30 am med min fotokurs och avlsutar dagen kl 2.05 pm med min datakurs. lagom skön dag - får se om jag möter upp lovisa och johanna nere på stranden sen! ne nu ska jag äta upp och sedan hoppa in i duschen!

"SHUT UP, AND TAKE OFF YOUR PANTS."


new in


Moroccanoil - ska testa om den här är bra!

yellowcab

my lovely girls från taxiresan igår!

11.09.11

det blev bakishäng vid poolen idag efter att vi kommit hem från festen vi va på igår hos några killar från våran marknadsföringskurs. bra kväll, allt jag kan säga.

kvällen består av middag - det blir lax med sweetchilisås här hemma, woho, och sedan blir det plugg plugg plugg för hela slanten. vi har läxa i marknadsföring och jag ska även lämna in en fotouppgift tills imorgon!

INSPIRATION



gillar den slarviga looken
inspiration.

veckans babe

här har ni min cykel. älskar den!

10.09.11

Har precis avslutat ett videosamtal med hela familjen, mormor och morfar och moster på skype. mysigt att höra allas röster. dem skulle spela jim rummy, blev lite avundsjuk. måste lära alla här spela det...

ikväll ska vi tjejer laga en tacopaj och massa gott, och sedan möta upp resten för att fortsätta kvällen med vin och dyligt. är fan sugen på att ta ett glas redan nu men klockan är bara halv två? hmm. nej nu ska jag ta tag i mig själv och göra lite nödvändigt.. tror jag måste köpa en ny mobil för det går inte att jailbreaka min iphone här än av konstiga själ. så blir det en blackberry kanske? känns så typiskt amerikanst. kan dock ha min iphone och surfa med osv. ju, mm så får det nog bli. orkar inte vänta på alla sega amerikanare som inte kan jailbreaka en telefon..

"EVERYTHING YOU CAN IMAGINE IS REAL."

fler bilder kommer imorgon. nu ska jag sova då klockan är 03.15 här. dödstrött

MANHATTAN

vi orkade inte cykla ända till long beach så det fick bli manhattan beach som ligger påvägen dit. riktigt mysigt ställe och fin strand med många surfare. det blev jag, lovisa, natasja, jacke, carl-adam och johan som cyklade dit, tog typ en timma längs stranden. vi åt på ett ställe som hette pancakehouse som hade sjukt god mat (!!) och sedan fastnade vi tjejer i en butik vid stranden som hade hur fina kläder som helst och jeffrey campbell skor för endast 28 dollar (dock inga storlekar kvar såklart...) vi var kvar i den butiken en timma. en timma! haha herregud. sen blev det några timmar på stranden innan vi cyklade hem igen i solnedgången. har många fina bilder som jag lägger upp imorgon från hela dagen. 

nu äter vi tonfisksallad och inväntar dem andra som kommer hit och käkar med oss. great day!

09.09.11

nu tar jag min cruiser och möter upp dem andra för att cykla till long beach! see ya

#


update

as skönt att cykla till skolan, och ännu skönare att cykla hem när man slutar sent på kvällen. jag och simon cyklade hem på 20 min (!) nu ikväll. cykeln funkar bra - får se om den fungerar lika bra imorgon då vi tjejer och jacke och grabbarna ska cykla med alla våra cruiser till long beach. lovely, nighty night. imorgon bitti innan vi cyklar iväg ska jag ringa och gratta mi padre som fyller år. undra hur gammal han blir.. heh

08.09.11

Har precis fått i mig en god frukost (haha, jag skriver alltid när jag äter frukost?) och ska snart röra mig ner mot vårat gym med amanda och inviga våra nya easytone skor, såkallade rumpskorna. lol.

idag börjar jag skolan 2.15 pm och slutar 9.50 pm, alltså klockan tio på kvällen. tur att jag har cykel och sällskap med en kille från klassen hem säger jag bara. inte kul att behöva vänta på bussen här själv.. ni får en bild på hela cykeln sent ikväll, eller ja, inatt för er.

imorgon fredag är vi tjejer lediga, då ska vi cykla (dem som har cyklar i alla fall) till long beach med jacke och killarna och hänga vid stranden. tror det blir en riktigt nice dag! jag, amanda och natasja ska försöka hitta ett sushi ställe inne i santa monica påvägen dit också, har hört att det finns ett bra ställe :-)

snap


GORGEOUS.

"I NEED A DOLLAR, DOLLAR, A DOLLAR IS WHAT I NEED."


amanda och natasja påväg ner till Venice för att möta upp massa vänner för käk

käkade på ett jätte mysigt ställe precis vid strandkanten

efter vi käkat gick vi utmed stranden hela vägen bort till cheesecake factory i Marina del rey.

stannade och tog kort på den underbart vackra (ursäkta kärring språket) solnedgången.

inte så konstigt att vi stannade och tog kort kanske?
riktigt härlig onsdagskväll. imorgon börjar jag 2.15 pm, sovmorgon alltså. ska ta mig ner till gymmet innan och inviga mina nya löpskor - reebook easytone action! på fredag är jag ledig, yeah då blir det massa häng på stranden i venice. high on life right now or what? regnar det hemma eller? heh. skämt o sido..

"SOMETIMES I GRAB MY BOOBS. BECAUSE, WELL, I CAN."


ni ska bli mina!!!

07.09.11


efter skolan idag drog jag och natasja och köpte varsin cykel. varsin cruiser. åh vad fina dem va! här har ni en liten sneakpeek på min. like it? gillar flaskhållaren alltså. men färgen är finare i verkligenheten - typ en blandning mellan limegrön och turkos. lägger upp en bättre bild ikväll. jag amanda och natasja ska ner med grabbarna och äta och hänga lite på venice om ett tag. det är så sjukt varmt idag...

06.09.11

sitter och äter en god frukost med tjejerna, vi har sovmorgon. ska snart göra en kopp kaffe, amanda och jag köpte en kaffebryggare igår, har längtat efter en kopp kaffe på morgonen. sen ska vi sätta oss och svara på lite frågor till en text som vi läst i marknadsföringen. yeah...

"I WOULD LIKE TO LEAD YOU RIGHT, AND IF I TOLD YOU WOULD YOU GO THERE WITH ME TONIGHT?"


you

Never mind, I'll find someone like you. I wish nothing but the best for you too.
Don't forget me, I begged and I remember, you said - sometimes it lasts in love, but sometimes it hurts instead.

"PUT YOUR FAITH IN WHAT YOU MOST BELIVE IN. THEN YOU WILL REACH YOUR GOAL."

inspiration.

05.09.11

idag är alla lediga, det är labor day. fråga mig inte vad det betyder. jag har i alla fall legat och solat vid poolen hela dagen och lyssnat igenom jay-z och kanye west nya album watch the trone. dem kommer hit till L.A den 12 december, ska kolla på biljetter redan nu, det får jag bara inte missa! 

efter poolen mötte jag upp natasja för att fota våran första fotouppgift och nu ska vi tjejer gå och handla käk till veckan. imorgon har jag endast en lektion, marknadsföring, som börjar 2.15 pm. skön dag, mmm.

#


follow me on instagram

vill ni se mer bilder som jag lägger upp dagligen? följ mig på instagram (emeliebrandell)

"LIFE IS TO SHORT TO FOLLOW BORING RULES AND SHIT LIKE THAT."

världens godaste milkshake finns på Johnny rockets. banan och choklad är min favorit, jag smäller av! jag lovisa och natasja åt där i fredags efter att vi köpt våra systemkameror i hollywood. om ni åker hit måste ni pröva det, har aldrig ätit en godare hamburgare än den som finns här!

04.09.11

är helt slut. tog nyss en dusch för att bli människa igen. har vart två hårda dagar. utomhusbion i hollywood igår var i alla fall riktigt schyst, as mysig stämning. så vi ska på det igen den 24 september då dem visar E.T - kan inte bli bättre. efter bion åkte vi hem till oss och drog med oss alla grabbar för att fortsätta (bilder i det tidigare inlägget) det blev en lyckad kväll!

ikväll blir det käk och häng vid poolen hos oss med grabbarna. lite rehab behövs.

those dancing days



utomhusbio på hollywood cementary, riktigt coolt

03.09.11

Godmorgon godmorgon (läs med göteborgsdialekt), har precis avnjutit en god frukost. vi har hittat knäckebröd! woho! anyway, kvällen och natten igår var lyckad. tror jag och lovisa rullade in i vår lägenhet vid 04.30 eller nått sånt. ikväll ska vi i alla fall in till hollywoods kyrkogård och kolla på bio. sitta på filtar, dricka vin och ha med oss lite snacks. tror det kommer bli riktigt schyst. dem visar Edward Scissorhands på en stor bioduk.

Lägger upp lite bilder snart på min nya kamera som jag köpte igår för photo kursen. fick även med mig lite trosor hem från victorias secret. men det var faktiskt nödvändigt, inget spontanköp (!) haha... nu ska jag ta en dusch för snart kommer natasja över hit till oss. vi ska laga lite mat och hänga vid poolen innan vi ska åka in till hollywood. känns som det här kommer bli en bra dag, älskar att det är långhelg!

02.09.11

ny dag, nya möjlighter här i lala-land. just nu sitter jag och äter en god frukost - yoghurten här är oslagbar, tjock och krämig. lol. ne men idag ska jag, amanda, natasja och johanna in till west hollywood för att köpa varsin systemkamera som man måste ha på photo kursen. och när vi väl är i west hollywood tänkte vi strosa runt lite och luncha. kanske blir lite shopping, men ska försöka att stå emot alla frestelser. kvällen är ännu oplanerad så jag återkommer!

den här helgen är lång, på måndag är alla lediga för det är labor day, så på söndag ska vi slå på stort hade vi tänkt och hålla på hela dagen! Woop woop!

"THINK OF IT, DO YOU REALLY WANT THIS FOR THE REST OF YOUR LIFE?"


open backs

jag vet att jag är dålig på att uppdatera med bilder härifrån oss, ska försöka bli bättre. that's a promise!

01.09.11

Min nya kurs, principles of marketing, alltså marknadsföring, var hur bra som helst. riktigt bra lärare också! det här ser jag fram emot! har den även med amanda, lovis och johanna så det känns verkligen bra. international bussines å andra sidan, var inte lika rolig, men det är en bra kurs så det är bara att köra på. man får se det som en investering i sig själv, som vår marknadsföringslärare sa.

imorgon är jag ledig, och alla andra fredagar frammåt det här halvåret! so lovely. sovmorgonen är efterlängtad. och nu när allt har blivit rätt med kurser osv. så blir det inte allt för tidiga mornar ändå. can't stand those early mornings. att gå upp innan kl 06 för mig är omänskligt. agree?

31.08.11

idag har det vart en hektiskt dag. minst sagt. men tror det har löst sig nu, fick ett mail av en lärare som har marknadsföring som sa att jag skulle få hans klass. gud vilken lättnad. nu håller jag bara tummarna på att få en annan kurs som jag va på idag, det verkade som om jag fick den men man vet aldrig till hundra procent, men förmodligen.

så nu ska jag andas ut, amanda och jag ska gå ner och sätta oss i bubbelpoolen. välbehövligt. sen ska vi göra en tonfisksallad, lovis och wibring kommer hem sent från skolan ikväll så det blir bara jag och amanda, och efter det förmodligen gå över till natasja och johanna för att bubbla ännu mer. mmmmm

RSS 2.0