MAKE IT RAIN ON THEM HOES.

you see I order one bottle then I fuck one model, then I order more bottles, now I got more models.

like I do

when it's over, it's all over.

"I WANT TO DO EVERYTHING THAT I LOVE."

nothing should hold you back. do what you love. don't care what everybody thinks, if it's different or maybe selfish - do it anyway. do it if you feel to do it. that's my advice.

31.07.11

idag har jag mått riktigt dåligt. tycker egentligen inte man kan säga "jag mår som jag förtjänar" för man har hur roligt som helst, allt är bra - sen vaknar man upp dagen efter med värsta baksmällan. nej, jag förstår inte det uttrycket helt. i alla fall så har jag legat i soffan mest hela dagen och kollat två riktigt bra filmer. så nu vill jag bara skriva tack till alla som kom igår, är jätte nöjd med kvällen! grymma vänner!

ROLL UP

snart är kvällen här! let's do this!!

30.07.11

tonight is the night.

01.50


29.07.11

Har vart och hämtat ut mitt visum idag, svängde även förbi tuna park i samma veva för att inhandla present till min lillasyster som vi ska fira idag. och ja, som ni ser i det tidigare inlägget så fick jag med mig lite hem, så typiskt mig. spontanshopping. men nöjd är jag. ikväll ska jag i alla fall träffa upp aleks, så får vi se vad kvällen bjuder på. måste ladda upp för imorgon, pepp pepp!

new in

kilklackar från scorett
bikinitrosor och skjorta från hm

"CHANGE IS THE ESSENCE OF LIFE. SO BE WILLING TO SURRENDER WHO YOU ARE FOR WHAT YOU COULD BECOME."

pic - tumblr.

sunglasses

är på jakt efter ett par nya solbrillor, något i liknande stil.
bilder från fashiontoast.com

imorgon bitti ska jag börja med en lång promenad. är helt förstörd i kroppen efter den här natten, måste bli människa igen för just nu vet jag inte vad jag känner mig som alltså. illa. riktigt illa. men det är väll resultatet på en lyckad natt antar jag? i alla fall, en pw blir det.

"I LOVE YOU DADDY, BUT I FOUND MY WAY."

we're going through changes.

#

armband från Afroart och klocka från Michael Kors.

STOCKHOLM.

fler bilder kanske kommer, kanske.

28.07.11

Har så mycket att skriva om känns det som. inte så konstigt med tanke på våran minst sagt händelserika kväll och natt i stockholm som var mer än lyckat! vädret kunde inte bli bättre så ett besök på fjäderholmarna var givet. vi mötte upp idas vän christoffer och så vi käkade på rökeriet, såg maria montazami på bryggorna och drack vin på klipporna samtidigt som vi såg solen gå ner. kvällen började bra kan man säga, och gud vad god deras ceasarsallad var!

väl tillbaka hos ida på söder, precis vid mariatorget - vilket var hur fint som helst, så drack vi lite mer vin innan vi drog oss in mot träff vid svampen. vi gick till sturehofs uteservering och sedan vidare upp till sturecompaniet - the wall. riktigt bra ställe, riktigt mysig, schyst med klubb och takterass i ett. vid stängning blev det nattkäk sedan hem mot söder igen. 

så idag innan vi åkte hem så åt vi sushi och hängde lite för att kunna bli körklara. måste säga tack till mina tjejer som var med, sjukt bra kväll! lägger upp en hel del bilder senare, för nu ska jag käka. sov endast fyra timmar inatt så det kommer bli en tidig kväll ikväll känns det som, med all rätt.

INSPIRATION.

tattoos. funderat på en ny ett tag nu... sugen man blir.

"ILLUSION OF LOVE IS BETTER THAN NONE."

do me slowly.

27.07.11

kom precis hem från lite häng hos amanda. eller, jag har hängt där hela dagen. lagat italienskt, käkat en hel vattenmelon och frågat oss själva "vilken dag är det idag?" som vi anser tyder på att vi gått in i total semester-mode. finns inget bättre. men i alla fall, skriver nu för att när jag vaknar har jag inte tid. det ska hinnas med en lunch på stan med a1 och a2 innan vi åker upp till stockholm med ida och adina. ser fram emot det! uppdatering kommer på torsdag.

pics

bilder från igår. blev en lunch på café kaka med amanda och adina.

på kvällen hängde vi bara hos mig, lalle kom också och gjorde oss sällskap. imorgon drar vi till stockholm, och vädret ser faktiskt ut att bli bra! awesome

25.07.11

På onsdag drar och jag några tjejer upp till Stockholm och förmodligen fjäderholmarna om vädret tillåter, annars spenderar vi dagen och natten kvar inne i stan. Ida har precis skaffat en lägenhet på söder som vi ska bo i nämligen. älskar spontana små resor!

snart ska jag, amanda och adina bege oss ner till stan för lite ärenden och en fika. mors

#


BABY THEY'LL NAME A CITY AFTER US.

21 dagar kvar.

"HOME IS WHEREVER I'M WITH YOU."


inspiration

sofi fahrman

24.07.11

tråkigt inlägg på g... just nu ligger jag och kollar på golf på tv. vad har hänt med mig? golf liksom? har lovat att börja spela när jag kommer hem från usa. är väll så illa tvungen då hela släkten spelar och jag fattar inte vad dem snackar om när dem börjar med sitt golf snack varje gång vi ses. har inget val.

ikväll ska jag och amanda äntligen kolla på sista harry potter filmen. egentligen gillar jag inte overkliga filmer men harry potter känns som en saga, just därför gillar jag dem. känns konstigt att det är sista filmen bara, man har ju sett filmerna sedan man var liten!

"INSTEAD OF GIVING YOURSELF REASONS WHY YOU CAN'T. GIVE REASONS WHY YOU CAN."

bilder från tumblr.

last night

gårdagens val. nya t-shirten och svarta spetsshorts

efter vi suttit och käkat räkor och druckit ett och annat glas på åbryggan igår kväll så begav vi oss hem till stina en stund innan vi gick vidare hem till pontus. det var en riktigt bra kväll faktiskt, bästa kvällen jag vart med om på brasseriet också. tack alla som var med. ikväll blir det lugnt, har inte ork till annat - natten satte sina spår om man säger så. ha en bra kväll!

22.07.11

ikväll vid fem ska jag, Amanda och Adina möta upp Lalle på en afterwork på åbryggan med lite käk och drinkar. sweet catch up time. sedan får vi se vart kvällen leder vidare!

new in

foam cleanser från Make up store och armband från Afroart

shorts och t-shirt från Topshop

t-shirt (typ stretch material) från hm

och sen shortsen jag skickat efter från chicy.

21.07.11

Då var besöket på amerikanska ambassaden avklarat! skönt att ha det sista steget gjort. nu börjar det faktiskt närma sig på allvar.

jag missade tåget hem vid halv 11 så var illa tvungen att fördriva tiden i Stockholm till halv 1. not good - fy vad jag shoppade. bara spontant, men fan va mycket fint jag hittade. vet inte om jag ska kalla det en synd eller fynd? men nöjd är jag. känner dock att min självdisciplin måste skärpas till en gnutta. men aja, what to do? slänger upp bild på allt imorgon för ikväll ska jag och amanda hem till gaba och grilla!

style me simple

bild från carolinesmode.com/stockholmstreetstyle

Om några timmar tar jag tåget upp till Stockholm eftersom jag ska vara på ambassaden tidigt imorgon bitti, så det passar perfekt att sova hos moster i sundbyberg inatt. hade ju mer än gärna hängt med tjejerna ut ikväll men plikten kallar om man säger så, då det här är sista steget inför college! talk more tomorrow.

HUNKYDORY

väljer att behålla tröjan från hunkydory ändå - fick ju trots allt 50 procent rabatt och det är höstens tröja som precis kommit ut i butik. ganska schyst deal. plus att den är hur skön som helst!

19.07.11

precis kommit in efter ett 5 km löppass i vilstaspåret. tänker inte kommentera det något dock. men det känns skönt nu i efterhand. om ett tag ska det grillas här hemma - fläskfilé, hemmagjord potatissallad och möjligtvis ett glas vin till. men först en dusch!

imorgon kväll åker jag upp till stockholm, känns som jag flänger runt där hela tiden nuförtiden, men tidigt på torsdag morgon ska jag vara på amerikanska ambassaden och skaffa visum, that's why.

nothing matters, everything matters.


new in


fick hem mina sandaler från asos idag.

Och imorgon kommer nog ett par crochet shorts från chicy som jag beställt. har ett par svarta, men ville ha ett par vita med då dem svarta är mina favoriter. men nu kan jag inte shoppa mer (yeah right..) för då kommer jag inte få plats med allt i resväskan till L.A sen.. vilka problem, lol.

california dreaming

vad hände med vädret? vill ha sol, en takterass, bara njuta! som sagt bara 28 dagar kvar sen kommer solen finnas där all the time. har redan en liten familj där vilket känns tryggt, petersons vän, som mer än gärna bjuder oss tjejer dit då och då. hon bor i Laguna beach med pool, poolhus och havsutsikt. drömmer jag?

18.07.11

tröjan jag skickade efter från hunkydory visade ju sig vara fel tröja. och fick veta att den jag skickade efter inte ens fanns kvar att köpa? så istället skickar dem en annan? väldigt konstigt. bara att skicka tillbaka den och hoppas på att jag hittar den någon annanstans, men det ser inte så ljust ut.

L.A

29 dagar kvar. can't belive it, not yet. herregud (!!!)

"I WAS LIVING JUST TO LET YOU SHINE. BUT DARLING, NOW IT'S MY TURN."

Be selfish. sometimes, you'll need just that. it could change everything, trust me.

new in

klänning från hm, köpt i Stockholm.
den andra är nästan likadan fast svart från Zara, orkade dock inte ta bild med den på.

feel the heat

how nice? bild från callmeholly.blogspot.com och ulrikkelund.com

prövade ett par nästan exakt likadana solglasögon som på sista bilden när jag va i stockholm i fredags som jag hittade på hm. men jag såg inte klok ut. enough said.

all day, all night.

orkar inte skriva utförligt. men igår var en spontan och bra natt. så idag mår man väll sådär lagom bra. och imorgon tror jag att jag ska spela golf - vad hände? startar med att gå med en runda.

#


16.07.11

det blev lite ändrade planer igår - vi skippade stockholm och skärgården. mest pga det ostadiga vädret. det får bli en annan gång bara. så istället tillbringade vi kvällen i borsökna hos oscar med massa dans och bad. en bra kväll, en sen kväll, eller rättare sagt natt. eller morgon? hur som så var det en bra kväll.

i stockholm under dagen hann jag även med lite shopping. det trodde jag aldrig, men det var rea på zara och jag kunde inte hjälpa det. slänger upp en bild senare! måste säga att det var skönt att åka upp till stockholm över dagen bara, lunchade på söder med moster och peterson, och sedan fikade vi i hammarby sjöstad, hur mysigt som helst.

00.34

lite smått övertaggad på morgondagen (!!) för jag ser fram emot den så sjukt mycket och har gjort det ett tag nu! det lutar mest mot en hel kväll och natt på fjäderholmarna med massa fest. hoppas vädret tillåter det, hoppas - men det verkar som det i alla fall! älskar stockholms skärgård!

"I DON'T CARE WHAT THE PEOPLE MAY SAY, WHAT THE PEOPLE MAY SAY ABOUT ME."


14.07.11

var as glad för att min tröja från hunkydory kommit. men när jag väl hämtar ut den är det fel tröja? trött jag blir. och deras kundservice stängde nyss. aldrig tur.

förövrig har dagen vart bra. var i sundbyholm och sola och bada med ida och karin. eller, vi badade inte. och imorgon drar jag och brorsan upp till stockholm på morgonen, möter upp moster och peterson från usa på ett café på söder och sedan fram mot kvällen möter jag upp tjejerna och tar ett tripp ut till fjäderholmarna om vädret tillåter, annars blir det en utgång i stockholm. bra start på helgen!

"DON'T CRY. JUST SAY FUCK YOU AND SMILE."

godnatt

today's

tröja från GAP
shorts från topshop
klocka från michael kors

13.07.11

har solat och badat hela dagen i mälarbaden med några av tjejerna. nu ska jag verkligen njuta av ledigheten, varje dag! hoppas det blir bra väder imorgon med, då blir det förmodligen en dag i sundbyholm eller en tur ut med idas båt. ikväll ska vi i alla fall kolla semifinalen, sverige-japan hemma hos emelie och käka. addi och jag satsar nog på sushi, underbart att ha någon i sällskapet som gillar sushi!

fuck

man slutar aldrig förvånas av folk alltså. en månad kvar, sen lämnar jag den här falska staden.

vill ha


primer från Smashbox, doftljus från Byredo, väska (okänd) och Tan Deepener från Lancaster.


I really didn't deserve all the bullshit you gave me.

bilder från tumblr.

12.07.11

det åskar och blixtrar ute. jag ligger i sängen med låsning i ryggen och datan på magen - så här kommer min dag se ut. så om ni tycker att det blir många inlägg idag så vet ni varför, skyller på min rastlöshet och min defenitiva orörlighet. hann dock med att sola lite imorse innan det blev dåligt väder!

"WHATEVER YOU WEAR, ALWAYS DRESS TO KILL. BUT REMEMBER, THAT SUCCES IS NOT EVERYTHING."


you always bring me some inspiration

bild från carolinesmode.com/stockholmstreetstyle/
inspiration - skinnjacka, långklänning och sandaler.

beställde nyss ett par likadana svarta sandaler som på bilden från asos.com/women. har ett par beiga och ett par blåa från nine west som jag köpte i NY och jag älskar dem, så sköna. kunde inte motså då dem var så billiga..

18.50

ligger i soffan med en låsning i ryggen. lär ju ligga här imorgon med, hela dagen, helt stilla. måste ringa en naprapat jag gått till förut, hoppas han inte har semester.

#


11.07.11

letar som en galning efter min guns 'n' roses t-shirt men jag kan inte hitta den någonstans och då har jag verkligen letat överallt. någon som sett den hemma hos sig, tjejer? let me know. har inte använt den sedan jag var på cypern, saknar den.

you're standing outside my circle of trust.


"ON A BATHROOM WALL I WROTE I'D RATHER ARGUE WITH YOU THAN BE WITHOUT YOU."

bilder från bland annat www.fashiontoast.comcarolinesmode.com/stockholmstreetstyle
ulrikkelund.com och stureplan.se/bloggar/andrea

16.54

sitter och läser nyaste numret av Style by och pustar ut, ska strax göra en fruktsallad bestående av endast melon för jag har diskat och plockat undan från igår i flera timmar nu. men det var det värt - så jävla bra kväll igår! tack till alla mina tjejer. hur mycket kommer jag inte sakna er när vi åker till L.A?

picture me, picture you

Stina va så snygg
adina och isabelle på altanen
jag, linus och amanda
amanda och mathilda på Håpe's i fredags
vem drack snabbast?
mys hos mig igår

en av alla presenter. dollar baby

Tack till alla mina tjejer för igår och tack för alla presenter! kvällen var grymt lyckad och jag kan inte vara mer än nöjd. gårkvällen började hos mig med grillat och massa vin och fram mot småtimmarna drog vi över till linkan och avslutade kvällen där. imorse när jag, amanda och martin vaknade tog vi oss ett dopp i poolen. välbehövligt.

fredagen bjöd på massa rosé och drinkar på Håpe's med amanda, aleks, mathilda, cissi och bella och avslutades sedan på Le grand. eller avslutades? nja. 04.30 kom jag hem efter att ha gått från stan till liss men honom, amanda och nenne. det tog alltså över två timmar? vad gjorde vi? otroligt sega, men vi fick se en vacker soluppgång i alla fall. alltid något!

10.07.11

har inte blivit så mycket uppdateringar den här helgen. men jag har haft fullt upp. har haft en så sjukt bra helg med alla mina vänner! just nu håller jag på att städa upp från gårdagen när vi var hos mig hela kvällen, får se när jag blir klar... men jag skriver mer senare och lägger även upp massa bilder från helgen då! tack alla för igår!

"YOU SAY YOU NEED ME AND HOW MUCH YOU'VE CHANGED. BUT I DON'T BELIVE YOU, IT COULD BE JUST A GAME."

sitter på altanen och dricker ett glas vitt. solen skiner och grillen är igång. lite senare ska jag möta upp amanda och mathilda på Håpe's för att dricka några fler glas så får vi se vart det leder oss vidare. men först blir det hemmagrillade hamburgare och lite mer vin!

07.07.11

dagens bästa - vinflaska som tack av en kund på jobbet. och sushin på kvällen, plus att jag har sushi till lunch imorgon as well! och imorgon är det äntligen fredag!

give me one reason


update

riktigt mysig kväll på sylvia med stina. god mat, gott vin och eftermiddagssol. detta behövde jag, i mitten på en jobbvecka, alldeles perfekt. nu ska jag dock sova, känns väldigt lägligt ändå. men efter nästa vecka då jag som sagt har semester finns det inga måsten, inga men - bara långa dagar och långa nätter. va så längesen jag gick ut en onsdag (eller torsdag till och med?) men det ska det bli ändring på under semestern. promise!

06.07.11

om ett tag rör jag mig in mot stan för att möta upp stina för käk och vin på Sylvia. hur bra som helst en onsdagskväll! ska bara försöka hinna föna mitt hår, det tar flera timmar.

05.07.11

längtar till nästa fredag - då är det nämligen semester för min del. slutar på torsdagen och åker direkt upp till Stockholm för att hälsa på peterson hos moster innan hon åker hem till usa igen. på fredagkvällen sedan, efter en heldag med moster och peterson, så åker jag ut med tjejerna till fjäderholmarna i stockholms skärgård till några grabbar som ida känner som har en stuga där. fest fest. hoppas vädret har blivit bättre tills nästa vecka bara, vill inleda min semester på bästa möjliga vis!

new in

shorts från Topshop, väska från asos.com och virkat linne från Gina.

Nu måste jag hålla igen på shoppingen lite ett tag. pengarna ska endast gå åt nöjen från och med nu, i alla fall tills lönen kommer. Som imorgon, då jag och stina ska sätta oss på Sylvia, mysa lite och ta några glas vin som kanske leder till en spontan utgång, trots att jag ska upp 05.30 dagen efter. men, why not?

"BOMBING FOR PEACE IS LIKE FUCKING FOR VIRGINITY."


new in

min nya klocka från michael kors.

amanda va nyss här och färgade håret på mig, det blev jätte bra. inte så stor skillnad - precis som jag ville ha det. skönt att vara nöjd. och imorgon slänger jag upp en bild på mina nya shorts och på väskan som kom samtidigt som klockan idag.

juste! fick ett mail från hunkydory att tröjan jag beställde inte fanns i lager förens i slutet av juli och att jag får den då - fast för halva priset (helt okej deal enligt mig). bara jag har den till Way out west!

04.07.11

Har vart en riktig piss dag idag. har somnat flera gånger på jobbet pga. huvudvärk. höll till och med på att somna framför ratten... har gått på offline-mode hela dagen känns det som. det behövs nog ännu en powernap för att jag ska bli normal igen, värt att testa. lite senare ska jag i alla fall färga håret hade jag tänkt - men det blir inte så stor förändring.

Måste även säga grattis till min kära vän frida som fyller 20 idag! vi ska fira henne och mig i helgen!

hunky, hunkydory

jag beställde alldeles nyss hem en virkad tröja från Hunkydory - en marinblå.
hoppas jag får den snart, fastnade för den direkt! nu kan jag somna gott, godnatt.

"MOST WOMEN FALL IN LOVE BY WHAT THEY HEAR. MEN FALL IN LOVE BY WHAT THEY SEE. THAT'S WHY MOST WOMEN WEAR MAKE-UP AND MOST MEN LIE."

bilder från callmeholly.blogspot.com

"FRIENDSHIP ISN'T ABOUT WHO YOU'VE KNOWN THE LONGEST. IT'S ABOUT WHO CAME AND NEVER LEFT YOUR SIDE."



I would love to see you naked

Har precis vaknat från en två timmars lång powernap. förstår inte att jag kan va så trött, jag sov ju hur länge som helst imorse? låg och kollade på Wimbledon sedan somnade jag, verkligen total däckade i soffan.

03.07.11

Igårkväll kom vi hem från en lyckad natt och dag i stockholm. efter ett antal glas vin hos amanda på fridhemsplan i fredagskväll gick vi till Solidaritet och stannade där hela natten innan vi drog och fixade nattkäk. riktigt lyckad natt, tack tjejer! hann även med lite shopping dagen efter, inhandlade ett par roströda shorts (slänger upp en bild senare).

när vi anlände med tåget igår kväll till eskilstuna så gick jag och lovisa direkt hem till evelina i hennes fina lägenhet precis vid sylvia och bara hängde och kollade på tsatsiki, morsan och polisen - så bra film. och vid halv ett rörde jag mig ner till Håpe's för att möta upp stina, lite spontat sådär.

jag och evelinas katt sigge som verkade gilla mig
lovis och amanda på frullen igår. lax bagel och latte - bäst dagen efter.

mina fina tjejer

RSS 2.0