my new favourite


nr 1°


slutade halv 12 idag. men skiftinges mat lockade inte så jag handlade med mig lite gott hem och gjorde skit goda ciabatta mackor! köpte även denna concealer som jag hört ska vara bra, upp till bevis. om ett tag ska jag åka och hämta min mormor och morfar på arlanda som har vart på cypern och spelat golf i en månad. snacka om att leva pensionärslivet fullt ut!


fan vad jag saknar er








monday morning

ungarna fick sovmorgon, eller ja glömde nycklarna till klassrummen så det betyder att min nästa lektion börjar kl ett. segt att gå upp tidigt sen klanta sig totalt för att seda köra hem igen och lägga sig. men det gjorde inte lärarna någonting tydligen. så nu ligger jag i min säng och kollar tv och pratar med viktor lite på facebook :-)
efter jobbet ska jag träna, sen är det måndags tv som gäller ikväll, jag älskar måndagar på 3an, nästan ända bra dagen/bra programmen.
vet inte hur många eller vilka som läser min blogg dagligen, men trodde inte det skulle vara så många som det faktiskt är, vilket är kul (känns skit löjligt att skriva så här) men vill ni att jag skriver om något speciellt?


out with a bang, lets go

har precis beställt lite underkläder från victorias secret. nu ska jag sova, natti natti

six hours ahead

hemma efter en mysig helg i sundbyberg. alla mina senaste besök i stockholm har vart mysiga, men den här helgen behövde jag. vi åt god mat och bara umgicks. idag innan vi åkte hem va vi på ett nytt köpcenter i bromma (bromma blocks) som var jätte fräscht. de är typ gamla hangarer där man ställde flygplan i som man gjort om till ett enormt köpcenter med massa butiker som vi defenitivt inte har i eskilstuna, riktigt bra var de. köpte ett nytt iphone skal och lite smink från make up store.

nu kollar jag på inception och dricker glögg då det är första advent. imorgon börjar en hel jobbvecka på skiftinge igen. hoppas den här veckan går fort. saknar viktor, redan. men de är nog bara för att jag med vill ha värme, övertygad om det. kan det inte bara sluta snöa?


MOT STOCKHOLM!

skriver efter helgen. bye bye


update me, update you

kom nyss hem från en dag som vikarie på skiftinge. ska vara där hela nästa vecka också. gillar inte maten i matsalen alltså, hoppas någon vill luncha med mig på måndag.. men nu ska jag bara tat lugnt tills jag ska dra mig till amanda där det lagas tacos ikväll och blir en riktig myskväll. och imorgon bitti drar hela familjen upp till stockholm, ser fram emot den här helgen, behöver en lugn helg för nästa helg blir ganska fartfylld känns det som.


new in




dessa två smycken beställde jag nyss som inom några dagar landar i min brevlåda! yes sir

feels like home too me

kom nyss hem från viktor. han blev upphämtad av filip och nu är dom nog på arlanda. är avundsjuk, vill med komma bort till värmen nu. och de första jag kom på när jag kom hem var att jag glömt min iphone laddare hos honom, great emelie. får åka och hämta den sen, men då kommer han inte vara där, tomt. tomt för mig och hela hans familj kommer det vara i två månader nu. tur att jag åker ner dit om en månad, tacka fan för det.

imorgon ska jag mysa och bara ta igen mig med lovisa och jennifer. ska bli så skönt att träffa dom nu efter all denna kaos och dessa känslomässiga dagar. och på lördag morgon åker jag upp till stockholm för att hälsa på och umgås med peterson som kommer och hälsar på oss alla från new york, har verkligen längtat! fick nyss ett mms på trosorna från victorias secret hon köpt till mig. dock va hon väldigt osäker på om jag kunde ha dom, då hon hade lagt fram sin blackberry bredvid trosorna och dom ungefär va i samma storlek (enligt henne).. komiskt. håller inte med henne haha


alla tankar till dig min vän

idag går verkligen alla tankar till dig tobias bork och din familj. du kommer vara saknad min vän. det är så obehagligt, vila i frid.


last day

mm sista dagen nu som viktor är hemma, imorgon åker han. ikväll ska vi som sagt ha en liten hejdå middag hemma hos honom med hans familj. snart ska jag dra och träna, sen ska vi ses och bara mysa, mysa så mycket det går. fan vad tomt det kommer bli här hemma. piss


picture perfect


igår satt viktor och jag och kollade igenom alla bilder från thailand förra året när vi var där. vill tillbaka, visst jag ska det om lite mer än en månad, men han åker på torsdag och de gör bara att jag vill åka nu direkt jag med. längtar..


free falling

det blev ingen fotografering idag, fotografen kunde inte pga att hennes kamera gått sönder, så det får bli när viktor kommit hem från thailand. nu sitter jag hemma hos älskling och bara myser, tog en lång och god frukost. snart drar han och jobbar och då drar jag och tränar!
imorgon blir det avskedsmiddag här hemma hos familjen kallas, mysigt men sorgligt. känner på mig att jag och hans mamma kommer gråta en skvätt på torsdag när han åker..


inspiration i smyckesväg





she said: give me a call

kunde inte skriva igår, blev något fel med hela sidan, vilken blogg man än skulle läsa så funka det inte. men nu tänkte jag uppdatera lite. idag har jag jobbat, kom nyss hem och har precis tagit en varm dusch, skit skönt. ikväll ska jag hem till viktor och mysa, han åker ju på torsdag till thailand, kommer bli jobbigt och gud vad jag kommer sakna honom, men det kommer bli så skönt när han kommer hem sen, älskar den känslan när man äntligen får träffa en person efter en lång tids längtan :-)

imorgon tror jag att jag och viktor ska foto oss för en fotograf som heter maria som vi träffade i fredags på lokomotivet och hon ville så gärna fota oss så vi sa ja, hehe. ska bli roligt, har aldrig gjort något sånt förut. vi skulle få alla foton gratis!


gillar

helgen har bjudit på mycket. riktigt trevlig middag hos viktor i fredags innan vi drog till lokomotivet. åt räkor, baguetter, ost och vin, snacka om fullträff. konserten va också bra, kanske inte en fullträff, kanske bara för att det var lite för kort för min smak men oskar va riktigt bra på scen iallafall och han sjunger ju bra så! utgången sparade vi till igår kväll, vi tänkte gå ut efter konserten men vi drog hem och myste istället. men som sagt, igår blev det utgång, va först massa killar och tjejer hemma hos filip och senare drog vi vidare till nybron, väldigt lyckad kväll, tack alla.
ikväll ska jag bara tat lugnt, äta med familjen och senare dra och sova hos my man.


helgen i bilder




skriver senare om hur denna helg varit för nu ska jag städa. ja precis, städa

från och med du

ja, från och med nu börjar jag ladda till konserten ikväll, ska bli sjukt kul! ska hem till viktor först så ska vi käka middag med hans familj och farmor och farfar som kommer på besök från uddevalla, sen drar viktor och jag oss mot lokomotivet och oskar linnros! yes yes yes! drinking time, skriver imorgon. taggad är jag, puss


debut


ungarna på lektionen idag: vill du bli lärare när du blir stor?
jag: nej
ungarna: varför är du här då?
jag: för att tjäna pengar
ungarna: aha..

efter jobbet tog jag en afterwork fika med tjejerna, riktigt mysigt var det. kvällen bjuder på bio med viktor, filip och lina. ska kolla harry potter, har hört att den var bra.
imorgon jobbar jag på skiftinge igen, sen på kvällen blir det middag hemma hos familjen kallas, det kommer besök från uddevalla så det ska bli riktigt trevligt. sen drar viktor och jag vidare mot lokomotivet och oskar linnros. sitter och lyssnar på alla hans låtar nu, känner på mig att det kommer bli en grym fredag!


the usual stuff

senare drar jag mig hem till viktor för att mysa och sova. innan ska jag fan städa, ser inte okej ut i mitt rum nu, får inte glömma att kolla paradise bara. imorgon åker jag och tjejerna till västerås en tripp för lite shopping antar jag, mat och bara för att umgås, blir nog bra ska ni se. tack för att ni läste mitt otroligt tråkiga och vanliga inlägg.


sushi idag



back in school

hade två svenska lektioner idag på skiftinge som vikarie. ska tillbaka på torsdag och fredag också, då ska jag även ha idrott. skönt med variation på jobb, att inte va på det där lagret hela tiden. snart ska jag hem till viktor och mysa, och imorgon ska vi luncha, tror det blir sushi enligt han själv vilket inte gör mig någonting alls, tvärtom. sen tror jag vi skulle fika ett gäng på eftermiddan, kan inte bli en bättre dag känner jag.
talk to you later


it's a new day


god mat och sällskap igår på håpe's, tack för kvällen tjejer. snart kommer amanda hit och hänger lite innan vi ska ta oss till billy b och käka kebab med tjejerna och addi som äntligen är hemma! efteråt får vi se vad som händer


håpe's

ska snart bege mig in till stan för att käka med jennifer lovisa och milia på håpe's. bara sitta och umgås och äta god mat, passar perfekt idag. riktigt hungrig är jag då jag bara ätit frukost och bullar idag (bra kost) så det ska bli riktigt gott att avnjuta något från håpe's ikväll. riktigt bra val tjejer!


be prepared for anything

gårkvällen blev ju inte som vi hade tänkt oss, inte för någon av oss tror jag. jätte trevligt hos matilda innan men sen när vi kom till nybron blev det en flopp (tycker jag iallafall), kände inte en enda människa, ingen va ute! så tror vi var där högst en halvtimma, sen var det bara att vänta på bussen som skulle gå nån timma senare.. som tur var träffade jag petra och emma som jag kunde äta med. sen satte sig emma och jag oss på bussen och pratade sorgliga filmer hela vägen hem haha.

ikväll vet jag inte vad som står på schemat, återstår att se. imorgon ska vi iallafall få träffa våran efterlängtade adina! och senare på kvällen blir det mys med älskling. puss


inväntar kvällens festligheter

trodde verkligen inte jag skulle orka träna. hade ingen ork alls, men det gick ju bra. eller bra och bra vet jag inte, men sprang gjorde jag och efter 35 min på löpbandet var jag död. bokstavligen död. benen orkade knappt gasa eller bromsa när jag körde hem sen..
Ikväll blir det utgång, nybron it is, och innan befinner vi oss ett stenkast därifrån hos fröken hugosson. har precis gjort en liten beställning av mamma från systemet också så det kommer bli lyckat hoppas jag, om hon kommer hem med rätt vin det vill säga..

pratade lite med peterson från new york inatt som kommer hit om två veckor. undrade om det var något jag ville att hon skulle köpa med sig. hmm tror det blir lite panties från victorias secret faktiskt. älskar deras underkläder!


vill ha lön

så här på morgonkvisten (morgon eller natt?) sitter jag och kollar in några favoriter som jag mer än gärna vill klicka hem och hänga upp i min garderob just i denna stund. åh dom skulle hänga så fint där inne.. ne ska sova nu, godnatt.






my hands hurts and my feets are burning. so tired

har aldrig vart så trött som jag var idag på jobbet. timmarna gick så långsamt. nu sitter jag nyduschad i min faktiskt nybäddade säng och inväntar reprisen av paradise eftersom jag inte kunde se det tidigare ikväll. imorgon ska jag träna och på kvällen blir det utgång with some lovely girls, can't wait.


bad update

ja, dålig upptadering dom två senaste dagarna men jag har haft fullt upp. har jobbat långa dagar och sovit hos viktor så har inte kunnat skriva. nu ska jag snart dra och jobba igen men imorgon är jag ledig så då skriver jag lite om planerna inför helgen osv.
ska skriva lite om min mardröms kväll/natt då också. snökaos, bilkaos och annat kaos.. men nu tycker jag det är ganska mysigt med snö, bara det inte det blir snöstorm och slask så är jag väll nöjd anatar jag. inte för att jag gillar vintern, inte alls faktiskt men nu vill jag ändå klä mig varmt med massa varma och sköna kläder! på tala om, måste hitta ett par vinterskor. ser framför mig hur jag vill ha dom, men har inte hittat några som faller mig in. så typiskt


resultatet


nyfärgat hår. aningen mörkare men blev nöjd, tur det. nu ska jag kolla hollywood fruar och paradise (senare) och snart kommer viktor hit. han ska få en liten försenad present av mig som kom på posten idag, hoppas han blir glad. känner mig riktigt snäll just nu


something new

idag har jag och mami vart på stan och tuna park lite. köpte hårfärg så snart ska jag sätta igång att färga håret! köpte även dom sötaste och skönaste mystofflorna man kan tänka dig, har dom på mig nu, älskar dom. ikväll kommer viktor hit och myser igen, och imorgon, och övermorgon och över över morgon hehe, jätte mysigt. ut och käka någon kväll tänkte vi också, eller de är han skyldig mig hehe.


här är bild på godaste bageln som amanda och jag käkade till brunch på lördagen! med lax och massa gott, den måste jag äta fler gånger, en favorit direkt!


helgen lider mot sitt slut

ska snart bege mig mot åhlens för att möta upp moster och ta en fika innan jag åker hem mot eskilstuna igen. skriver senare! inte shoppa nu emelie, inte shoppa..


dagens


Här är västen som jag köpte i stockholm förra helgen, den kommer från topshop.

kom nyss hem från frisören, blev helt okej nöjd men man märker skillnad från frisör till frisör. nästa gång klipper jag mig fan hos nina prenker ändå, även fast ja tycker de blir lite dyrt så blir jag ändå alltid nöjd där och så stor skillnad var det inte på kostnaden där jag klippte mig nu faktiskt. man vill ju att frisören ska se säker ut när hon klipper, det gjorde inte hon som klippte mig idag inte..
ska in till tuna park igen sen, mamma och jag hade tänkt åka in men hon ångra sig sen erbjöd sig viktor. så får se vad jag får med mig hem. letar efter vinterskor men det är inte lätt att hitta. men jag hittade en långklänning från jc som jag tänkte köpa och inviga i thailand sen!


need a haircut!

nu sticker jag in till tuna park för att kolla om dom har någon drop-in tid där! ja måste klippa mig! har aldrig klippt mig där förut men har för mig att dom har drop-in tider så hoppas, för min egen skull, eller ja för mitt hårs skull. ganska risigt kan jag säga! wish me luck

this saturday, again

drar upp till amanda i stockholm på lördag, igen! känns som jag är i stockholm lite titt som tätt nu men det gillar jag, det händer knappt något här hemma ju. då blir det utgång och inga besök på akuten, haha det lovar jag amanda! sen ska vi nog prata om lite stuff, möjligen planera lite och kanske kolla upp lite (men vad tänker jag såklart inte nämna här) hehe ond jag är. längtar till lördag, hade ändå inga planer för den här helgen här hemma.

just nu sitter jag bara och lyssnar på musik, och det känns som om jag kommer göra det hela dagen..


18.15

idag har jag tränat och snart kommer viktor hit och myser. vi ska kolla paradise och thailands turister i trubbel. egentligen gillar jag inte det programmet, blir lite små rädd och tror inte jag kommer våga ta mig till viktor och dom i thailand på egen hand över nyår sen..
måste bara städa iordning här innan han kommer för det ser ut som ett bombnedslag i mitt rum, kläder överallt (som vanligt då..)


take care of yourself

ansiktsmask, hårinpackning, bodyscrub, top model och svenska hollywood fruar.
detta består min måndagskväll av, och paradise hotel såklart!


the shopping part



här är två saker jag fick med mig hem från estocolmo. en slags skinn/mocka väst med fårull i som jag har över min skinnjacka (allt för att det ska bli varmare, vill inte börja använda vinterjackan än..) och sen ett par sockor som ja har till mina hunter stövlar. de är fleece innuti och stickat utanför precis som på bilden, hur sköna som helst, är jätte nöjd. kan ta en bild också när jag har dessa på mig, men det får bli en annan dag.
just nu håller jag på och ringer lite samtal angående jobb och liknande. vill egentligen träna men har fortfarande ont i ryggen så funderar på att åka tillbaka till naprapaten så får han kolla om det är bra eller inte..


RSS 2.0