and off we go

nu drar vi mot arlanda och sedan vidare mot thailand! ha det bra här hemma i kylan..


on my way honey


pack my bags

är i full gång med packning idag för imorgon drar jag till thailand! i eftermiddag ska vi och äta hos mina kusiner, innan daniel åker tillbaka hem till england. ska bli galet skönt att få åka iväg, äntligen! nu måste jag fortsätta packa och åka iväg och inhandla lite saker. får se om jag bloggar från thailand, annars får ni ha det så bra hemma i kylan medans jag ligger på stranden! wooohoo


it's a new day

vet inte om det bara är jag som tycker att julafton igår gick väldigt fort? helt plötsligt var den slut, men det är väll ett tecken på att det var trevligt. snart kommer i alla fall amanda hit, vi ska hänga lite innan kvällens festligheter drar igång! ikväll drar vi tjejer till lokomotivet där vi bokat bord, ska bli riktigt roligt!
och på tisdag drar jag till arlanda och vidare mot thailand, världens bästa julklapp!

på måndag ska jag boka tid för tatuering! yes ma'am


all I want for christmas is you

Godmorgon, och god jul alla! jag är redan uppe, skypade med viktor nyss. om ett tag beger vi oss mot våra kusiner då pappan i familjen faktiskt fyller år, sedan åker vi hem och inväntar mammas sida av släkten. ville bara önska god jul till er alla, och hoppas ni får en bra julafton. nu ska jag ta och plocka fram julkänslan och börja dagen!


julklapp on the way from US


Eftersom skorna jag ville ha från scorett i julklapp inte fanns, så skickade jag efter dessa skor nu istället, tack mamma! dock så kommer dem inte till imorgon men det spelar inte mig någon roll alls. happy moment right now! (dem är från jessica simpson - dany shoes) happy happy happy girl!!


vill ha right now


the day before the day

Sitter och väntar på att "vem kan slå filip och fredrik" ska börja. klädde även nyss om granen all by myself, den dög inte enligt mig, hehe. pappa har köpt en skit gran bara för att vi ändå snart åker till thailand och inte kommer se den, men det går ju inte ens och klä den...
snart kommer amanda över för att prova lite kläder som jag la ut på bloppis, glad jag blir!

har nästan ingen julkänsla alls, tråkigt nog. hoppas den kommer imorgon..


new in



koftan på den sista bilden ska jag ha på planet till thailand, hur skön som helst.


2 days left

på fredag är det julafton och jag har bara två jobbdagar kvar! alla julklappar blev klara idag och jag är nöjd, mest nöjd med mormor och morfars julklappar faktiskt. en "vindagbok" till mormor och en "golfdagbok" till morfar. orkar inte gå in på mer men dem var häftiga och personliga! ett julklappstips till föräldrarna exempelvis - dem finns på åhlens!

efter jobbet blev det en fika med tjejerna på wayne's sen en runda på stan. handlade som sagt de sista julklapparna och gjorde även ett fynd på en lång kofta till mig själv från hm, halva priset! lägger upp bild imorgon tänkte jag. har även skypat med viktor idag vilket alltid är lika mysigt, det känns som man ringer hem till honom och som han vore hemma. åker till thailand om en vecka precis, så snart ses vi äntligen! love you


bloppis


tunika/klänning från H&M fashion for aids. storlek 36. 100 kr (använd en gång)


tunika/klänning från H&M fashion for aids. storlek 36. 100 kr (använd en gång)


ljusrosa t-shirt från weekday (aldrig använd) storlek small. 50 kr


t-shirt med tryck som jag gjort själv (använd någon enstaka gång) storlek small. 50 kr


klänning från forever21 (aldrig använd) storlek medium (liten i storleken!) 50 kr


kjol från monki (aldrig använd) storlek small. 50 kr

Har nog en hel del annat jag med skulle kunna lägga ut, men det här får räcka just nu. skriv om ni är intresserade eller har någon fråga!


kan.inte.sova

Jag undrar hur pigg jag kommer vara imorgon när jag jobbar alltså. ska åka till jobbet 05.00 (om 3,5 timma) och jag har inte somnat än? tro mig jag har försökt, ända sen kl tio men det går inte. och det är bara mitt fel, har ställt om dygnet som sagt. ganska rejält, har sån ångest..

imorgon när jag har slutat jobba och kommit hem tänkte jag börja en bloppis som det så vackert heter. har några plagg här hemma som aldrig ens är använda så varför inte göra ett försök? är sämst på blocket och tradera så kanske funkar lite bättre här. så kika in imorgon eftermiddag så ligger lite plagg uppe!


inredning



Det här är två prylar som jag skulle vilja ha i mitt rum om jag fick välja. en liknande kandelaber som är på sista bilden har jag önskat mig i julklapp!


wish me luck

Nu ligger jag i sängen för att "förbereda" mig att sova. jag ska gå upp då jag vanligtvis nuförtiden har gått och lagt mig. känns sådär kan jag säga. hoppas jag kan somna innan elva i alla fall.. har inte så mycket mer att säga just nu så lika bra att säga godnatt och skriva imorgon istället om det finns något intressant att skriva om då - antagligen inte men kika ändå.. natti


godmorgon?

Senare idag ska jag hem till viktors familj och äta middag, ska bli trevligt. längesen jag träffade dom nu, har bara vart där en gång sen viktor åkte! så det ska bli mysigt. hoppas vi hinner kolla lite på handbolls finalen också.
idag ska granen upp här hemma, i år blir det tydligen en liten fjuttig gran (enligt mig) men mammas motargument var att vi ändå bara ser den i tre dagar innan vi drar till thailand, ganska sant faktiskt.

igår när jag var inne på scorett på tuna park frågade jag om man kude beställa de skorna jag vill ha i julklapp (för de fanns ej i butiken), mitt svar jag fick från hon i kassan va - då får du själv ringa runt till massa scorett butiker i Sverige och fråga om de har dem. Va fan? ska det vara så dålig service? butiken tjänar ju på att dem beställer hem skorna till deras butik här i eskilstuna eftersom jag då måste betala 150 kronor extra. snacka om dåligt gjort utav henne, osmart, och riktigt dålig service! i andra butiker så beställer dem hem produkten man vill ha, sen får man själv stå för den extra kostnaden, men liksom att jag ska behöva ringa runt i hela Sverige? haha nej nej nej.

jag har totalt ställt om dygnet, kommer bli svårt att gå upp 04.20 imorgon till jobbet. om jag ens hinner somna innan det.. måste tänka på något bra så att den här veckan går snabbt!


what do you expect me to do?

Var nyss och fixade biljetter till juldagen, så tjejer nu är det ordnat! kommer bli grymt känner jag på mig! ikväll blir det lugnt, får se vad amanda och jag hittar på, något kommer väll på tal.

imorgon kommer isabell hem från usa, hur kul som helst att äntligen få träffa henne!!


man down


seg fredag, segt att vara sjuk. sitter och lyssnar på man down med rihanna, om och om igen.


new in


Vissa bilder funkar, andra inte, skumt. men här är klänningen i alla fall, vill dra till thailand och inviga den nu direkt! den är hur skön som helst och kommer från asos.com, min favorit sida!


12:34

för tillfället går det tydligen inte att ladda upp bilder, väldigt konstigt. tänkte visa bild på min nya maxiklänning som kom igår, men får väll visa de senare.
idag blir jag hemma. är inte tillräckligt bra för att göra nått än, vill inte smitta nån bara för att jag vill hitta på nått med mina vänner idag. snällt va?


nice

lite ändringar, spydde nyss så inge jobb idag. har inte vart magsjuk på flera år.. fan


off to work

jobb idag med och nästa vecka ska jag jobba förmiddag och slutar då kl 14.00, gissa när jag börjar då? inte kul. men imorgon är jag i alla fall ledig, tror jag måste köpa julklappar då, det börjar ju närma sig jul som sagt. så nu är det en jobbvecka kvar sen är det långledigt över jul sen drar vi till thailand, hur härligt låter inte det? inför helgen har ja inga planer, så den som lever får se :-)


wish list

kom på att jag skulle skriva vad jag önskar mig i julklapp ju.

jag önskar mig den här boken, influence heter den. den handlar om mary-kate och ashley olsens liv. om jag inte såg fel köpte mamma den när vi var i stockholm, så so far so good.


önskar mig även en make up kurs på make up store, då man även får välja produkter för samma summa. en prisvärd och alltid lika bra present, tycker jag.

sen önskar jag mig ett par skor från scorett som jag tyvärr inte tror finns i eskilstuna. eller? någon som vet?


och en stående stor ljuskrona (vet inte om det heter så), som jag vet att jag redan får, mamma är inte så smart.
till sist har jag sagt att jag önskar mig pengar - alltid bra. lite extra till thailand tänkte jag! sen är thailands resan en present i sig från mormor och morfar, det får jag inte glömma kanske hehe.

så, det där var min önskelista till julafton, kort och gott. nu ska jag kolla på ebbas stil sen sova, känner på mig att jag kommer sova djuuuuupt.


victorias secret

Nyss hemkommen efter ett tungt jobbpass. fick kämpa för att hålla ögonen öppna, tiden gick hur sagta som helst. en överraskning var dock att ånedal jobbade på samma jobb som mig idag, så jag hade trevligt sällskap på lunchrasterna i alla fall.
just nu ska jag kolla på paradise hotel, sen är det ebbas stil på ettan. det är omöjligt att somna direkt när man kommer hem och har jobbat så här sent. man är hur trött som helst när man jobbar, men när man kommer hem blir man typ pigg.

juste, när jag kom hem möttes jag utav en överraskning! min beställning från victorias secret hade kommit, älskar deras panties! hade även en elle tidning i mitt rum som kom idag som jag just nu sitter och små kollar i, like it. nej nu ska jag fortsätta kolla på paradise, godnatt


work

idag och imorgon jobbar jag 14.00-23.30, rätt tungt men har inte jobbat på hela veckan så hur dålig motivation jag än har att jobba så vet jag att det lönar sig i slutändan.
igår spenderade jag dagen med mina fina vänner, och mattias och hammar gjorde oss även sällskap senare på kvällen :-)

när jag kommer hem från jobbet tänkte jag skriva vad jag önskar mig i julklapp, om jag inte somnar direkt..



s/s 11






gillar det jag ser. som vanligt kommer man inte vara ensam om H&Ms bikinis, det är man aldrig, defenitivt inte denna säsongs. riktigt snygga bikinis! ska hålla utkik.


19 days left baby

Måndagskvällar på trean är som sagt bäst, top model och svenska hollywood fruar. och sexan innan, paradise hotel, finalveckan nu.

pratade med min älskling på skype för ett tag sen, saknar honom men nu känns de inte som det är så lång tid kvar innan vi ses. nästa fredag är det liksom julafton och efter det kommer dagarna gå välldigt fort! fick höra av honom att han och fille thaiboxats och att filles arm är bruten. så jävla klantiga är dom, riktigt trögt gjort.. hoppas allt fixar sig. snart ses vi i paradiset i alla fall, längtar..



tråkigt som fan

igår kom vi in på samtalsämnet vänner och energi. hur man orkar lägga energi på onödiga saker osv. att man vet vilka som beter sig som vänner och vilka som på nått sätt verkar lägga energi på minsta lilla, vilket jag tycker är himla onödigt. väldigt intressant att prata om detta.


håpe's


Bild från min, amandas, idas och jennifers mysiga kväll innan vi gick till håpe's igår.
mysig kväll med er tjejer! idag blir det "tredje advent städ" som mamma kallar det.. och det behövs faktiskt. så det är bara att börja städa. lol
nu saknar jag min älskling så mycket.. när han kommer hem ska vi börja planera en lång resa tillsammans. kommer bli as bra!

ready to go

Tror jag ska gå runt i långklänning hela thailandsresan! har precis beställt hem en från asos. en svart axelbandslös maxiklänning som kommer bli perfekt. nu vill jag bara börja packa och dra iväg!!!

ikväll är vi några bruds som umgås och dricker lite vin och drinkar på antingen bistro eller håpes. tror även vi slår på stor med ost, kex och vindruvor innan, låter hur gott som helst. de där är underskattat alltså!
nu funderar jag på att åka in en snabbis till åhlens för att pröva en skjorta som jag haft ögonen på ett tag..


shopping


inhandlade julklappar till mamma och pappa idag endast, och en halsduk till mig själv! amanda och ida handlade på bra dem med må jag säga. fick lite skuldkänslor när jag berätta hur bra vissa produkter var vilket resulterade till att dem köpte några utav dem! bra eller inte bra? haha men riktigt nöjd men halsduken är jag i alla fall, nu är de bara julklappar till resten av familjen och släkten kvar..
ikväll blir det käk och idolfinal hemma hos jennifer med amanda. vi valde en lugn kväll istället då vi imorgon väljer att gå till antingen bistro eller håpe's ett gäng och sitta där och umgås.


11:59

Om några minuter ska jag skypa med viktor, sen ska jag ner på stan med tjejerna och börja inhandla årets julklappar. tror nog att jag kommer inhandla nått till mig också om jag känner mig själv väl..
inför kvällen har vi inga planer än, vi funderar på att antingen gå ut eller bara gå ut och käka på typ grappa vilket vi tycker var längesen. så vi får se, uppdaterar valet senare! nu ska jag skypa skypa skypa med min älskling!


preparing


Letar efter en till maxiklänning som jag ska ha med mig till thailand. har redan en från jc men vill ha en axelbandslös. tror jag har hittat en från asos som blir bra. men känns som om jag har beställt hem en hel del den senaste tiden..

har en förmåga (som säkert många tjejer) att packa för mycket, men den här resan ska jag försöka ta med mig mycket mindre! åker ju trots allt till thailand, därifrån får man alltid med sig något. som man dock aldrig använder hemma, varför?


22:16

vet inte om de finns så mycket att skriva idag. hade två lektioner på skiftinge idag och efter det träffade jag amanda och karin ett tag och bara tog det lugnt. eller justja, jennifer tog körkort idag! riktigt bra gjort jenn!
nu vill jag bara ha helg.. och åka till thailand. vill inte vara kvar i snön längre..


four weeks left


Vill träffa viktor nu. vill börja packa till thailand men det är för tidigt.. ungefär 20 dagar för tidigt. vill hoppa upp i hans famn när jag ser honom.. vill sitta på arlanda och veta att jag snart är där i värmen och hos honom! men som sagt, det är 28 dagar kvar.

paketet på posten innehöll en internetdosa från banken, inte min victorias secret beställning! inte lika roligt. nu ska jag kolla på den senaste victorias secret fashion showen och sedan invänta paradise hotel ikväll.


do some running

Nu ska jag åka och träna. känner mig så seg, måste bli pigg. inte för att man blir pigg efter ett löppass men ändå. ska även hämta ut ett paket på posten, undrar vad det är. hoppas det är min beställning från victorias secret men den skulle inte komma så här tidigt? det återstår att se. uppdaterar sen vad det innehöll.


home spa


Prövade just den här produkten från make up store som fanns i goodiebagen från modevisningen i helgen. jätte bra va den! man blir len som en babyrumpa i ansiktet!

på tal om modevisningen på lokomotivet i lördags. det var kul att göra något annorlunda innan en utgång! efter modevisningen åkte jag jennifer och amanda till adina där hela gänget var innan vi skulle åka tillbaka till lokomotivet. dock va vi typ bara där sista timman eftersom våran taxi blev avbokad på något konstigt sätt. så vi var inte så glada på taxin.. men när vi väl var där va det bra! efter gick jag och amanda till subway sen vidare till en taxi (vi orkade inte gå hem haha) och jag sov hemma hos viktor, tomt att sova själv i hans säng.. om typ 3 veckor ses vi i thailand och gud va glad jag kommer vara då! det kommer bli magiskt!


snabb uppdatering

om ett tag tänkte jag dra mig ner på stan för lite bankärenden och sedan bege mig för att möta upp emelie blomberg som ska hålla på med mitt hår idag, göra uppsättningar som jag tror hon skulle få betyg för sen skulle jag hjälpa henne med sitt projekt. en lugn och skön måndag tycker jag!


photoshoot


nu kom jag hem från västerås, nu.. 6 timmar senare. välldigt segt, trodde verkligen inte det skulle ta så lång tid men det var sjukt mycket folk där som precis som vi skulle bli sminkade och fotade så ja det tog ett tag. för lång tid tyckte vi.

Imorgon eftermiddag ska jag hjälpa emelie blomberg att vara hårmodell för ett projekt hon har osv. så det ska bli roligt att se vad hon kan göra med mitt hår! men nu ska jag tvätta bort alla kilo smink som man haft på sig idag..


skype

nu ska jag skypa lite med viktor, och efter det kommer amanda och hämtar mig. vi ska till västerås på en sån där foto grej hos the studio som säkert väldigt många i eskilstuna har vart på. skriver mer ikväll!


sucks

det här ser inte ut att bli en rolig fredagskväll. ska kolla på idol, själv. ingen bil har jag heller så att jag kan åka någonstans, fast vart ska jag åka? alla mina vänner är upptagna och min pojkvän är på andra sidan jordklotet. värdelöst. har inte lust att skriva i bloggen heller.
känner att morgondagen dock kommer bli bättre!


keeps me satisfied

Nu har jag bestämt mig. iallafall en utav tatueringarna, den andra vet jag inte vart jag vill ha än så den väntar jag med, viktigt tycker jag. men ska iallafall göra en, tänkte boka tid när jag kommit hem från thailand i januari (eller så bokar man nu tills januari, mm smart)
den kommer inte vara stor men oj vad jag är säker på den, det känns rätt. har hittat rätt ställe om man säger så!
nyss ringde viktor mig från thailand, skit glad blev jag! jätte kul att höra hans röst även fast de bara va en vecka sen haha.. pga avståndet antar jag. dom har dåligt väder i phuket så han ska gå en dykarkurs några dagar nu. sen berätta han också att han absolut kommer till mig i ao nang efter nyår, can't wait!


RSS 2.0