trust no bitch

let's go anywhere. like you said.

"I'M SELFISH. I WANT YOU TO MYSELF, I CAN'T HELP IT."

bilder från afterdrk.freshnet.sesrc783.blogspot.com och callmeholly.blogspot.com

30.06.11

igår var jag på systemet för första gången sen jag fyllde med eric, vilken befrielse. inhandlade en flaska vitt och en flaska rosé till imorgon då jag och mina L.A tjejer ska upp till amanda i stockholm och gå ut. har längtat efter fredag hela veckan, tror det kan bli riktigt bra. älskar stockholm!

idag har jag skrivit ut flygbiljetten. Arlanda-Heathrow-LAX, vill bara börja packa nu och komma iväg!

29.06.11


!!!!!

Har fått ett så sjukt bra erbjudande efter jag pluggat klart i L.A, nu om det bara blir ett år eller om det blir två år av pluggande (det återstår att se) som jag bara inte kan tacka nej till, det kan jag bara inte. har fått veta att jag kan få jobba på petersons (hon vi bodde hos i NY förra året) jobb i NY under ett år om jag vill, precis vid times square, på brodway om man ska vara exakt. förstår ni? ett år till i USA är säkrat. herregud. så himla bra att man får jobba i USA när man har pluggat där, tack för det! hennes företag är globalt och håller på med just det jag ska plugga - international bussiness. och så får jag bo med henne i hennes lägenhet som bara ligger några kvarter bort, galet. helt galet.

hey, there's something about you

på mina naglar just nu - nr 246 från Depend.

"AT NIGHT I CAN'T SLEEP. IN THE MORNING, I CAN'T WAKE UP."


28.06.11

nu ska jag skriva ut lite papper som man måste ha med sig till ambassaden, och hämta min iphone-laddare som jag glömt borta, livsviktigt.  fick även hem mitt uppdaterade i-20 idag som är det sista man får innan allt är klart inför ambassaden. nu är det bara att boka tid, men det verkar vara nått fel på sidan så prövar imorgon igen. och nu är även boende i Göteborg fixat under Way out west! tjejerna fixade en jätte fräsch lägenhet i centrala götet igår på 130 kvm - så jävla grymt, det kommer bli så bra!

#


And I told to myself, what the fuck!?

Detta klickar jag hem just nu!
Väska från asos.com och klocka från michael kors (födelsedagspresent), även den från asos.com

new in

mörkgrå tröja från monki
svart blus med öppen rygg från hm (köpte även en likadan i vit.)
har en bättre bild men det verkar inte som om blogg.se sammarbetar för tillfället så den får duga så länge.

let's have a talk

Nu är jag hemma igen, sitter ute på altanen i solen och äter mammas cheesecake. ni som ätit den vet hur god den är, och ni som inte har, herregud ni har missat nått. tänkte lägga upp bilder på lite kläder jag fick med mig hem från stan (vad var det jag sa..) snart, så håll utkik.

midsommarhelgen har vart utöver mina förväntningar. så lyckat! på midsommar var vi 17 tjejer (!) hos frida hela dagen innan vi drog vidare mot dan och sedan vidare till liss. vill bara säga tack till alla som var med och gjorde den här kvällen! och på lördagen sedan, lagom bakis, så var det dags för min födelsedag. 20 år skulle firas med italiensk mat, släkt, vänner och presenter. måste säga att den här dagen blev lika lyckad som den innan! senare drog jag och några av tjejerna ut och satte oss på Grappa och drack lite vin. en perfekt födelsedag.

men helgen slutar inte här, utan på söndagen var det dags för 70 års firande av min kära morfar med släkt och massa vänner - har nog aldrig sett så många pensionärer på ett och samma ställe. men trevligt var det! och minst lika trevligt att träffa cathi som kommit från new york och ska vara här i några veckor framöver!

well, that's my weekend.. ser fram emot nästa helg redan, då jag och mina L.A tjejer åker upp till amanda i Stockholm för en utgång (och förmodligen lite shopping)!

27.06.11

fick sluta tidigare på jobbet idag. så nu ska jag ner på stan och sätta in alla pengar jag fick när jag fyllde i lördags. sedan hem och beställa michael kors klockan som jag önskade mig pengar till. ska försöka att inte gå och titta i butiker på stan, men om jag känner mig själv rätt, så kan det bli svårt att låta bli...

25.06.11

idag fyller jag 20!!! jag hoppas det blir en grym dag, lika grym som gårdagen! har ganska fullt upp den här helgen, så jag skriver mer om hur allt var och vad jag fick imorgon kväll.

"LIFE BEGINS AT THE END OF YOUR COMFORT ZONE."


Way out west

Har flängt runt i bilen hela dagen känns det som. men nu har jag i alla fall bokat festivalpass och tågbiljetter till Way out west. ser fram emot det så sjukt mycket, min första festival tillsammans med mina tjejer dagarna innan vi drar till L.A (!) och det kommer bli grymt! nu ska jag käka hemmagjord pizza och sedan betala SEVIS-avgiften innan jag bokar tid på ambassaden.



23.06.11

Slutade vid lunch idag vilket var väldigt skönt. vägen från stockholm var vi dock inte ensamma på kan jag säga, och regnet gjorde inte saken bättre. nu ska jag ta en powernap sen får jag se vad kvällen bjuder på.

igår kväll stack jag, amanda och isabelle till Grappa och åt, ganska spontant. satt där till halv tolv sen kom jag på att jag skulle upp halv sex på morgonen, inte lika kul. hade gärna suttit där längre - älskar att sitta på uteserveringar när det är infravärme på!

#


22.06.11

jag flagar, så jag inhandlade en body scrub idag och även ett läppbalsam.
gillar texterna på produkterna, du hittar dem på Kicks.

Idag jobbade jag bara halvdag så att jag skulle hinna med lite ärenden på stan. förde över pengar från min fond till mitt konto (ska ha med mig till L.A) och så fick jag mina personuppgifter till visumet stämplade och underskrivna på skatteverket. ä-n-t-l-i-g-e-n. och nu ska jag ringa min handläggare på kilroy som ska hjälpa mig fylla i den där jävla ds-160 blanketten som jag inte förstår mig på. snacka om att den här halvdagen behövdes! lite sushi blev det också, kunde inte motså att köpa med mig hem när jag var på stan!

"I BET IT SUCKS TO BE YOU RIGHT NOW. BUT GUESS WHAT, I DON'T CARE."

There was a time I thought that you did everything right. no lies, no wrong. boy I, must've been outta my mind. so when I think of the time that I almost loved you, you showed your ass and I saw the real you. thank God you blew it, thank God I dodged the bullet, I'm so over you. so sad, you're hurt - oh, did you expect me to care? you don't deserve my tears and I guess that's why they ain't there.

girls in their 20's something

Om fyra dagar fyller jag 20, iiiiiih! och innan det ska jag hinna fira midsommar med dem jag tycker om allra mest! planerna ser bra ut, nu hoppas vi bara på att vädret i helgen blir någorlunda bra.

21.06.11

jag är helt slut. jobbet idag var riktigt jobbigt, jag trodde verkligen jag skulle somna på rasten men ändå sticker jag ut och springer 2,5 km i spåret när jag kommer hem - why? nu är jag helt slut i benen, men det är så det ska vara ju. skönt nu i efterhand. nu ska jag bara dega ner mig i sängen och mysa. har verkligen fullt upp hela den här veckan, allt planerat i minsta detalj för att jag ska hinna med allt, så nu ska det bli skönt att slappna av på riktigt.

take this, haters

bilder från afterdrk.freshnet.se och blogg.aftonbladet.se

20.06.11

Den här dagen har haft sina ups and downs, det började med att jag stressade ner till stan när jag kom hem vid fem från jobbet för att gå till skatteverket och få mina personuppgifter (till visumet) underskrivna och stämplade. men skatteverket stängde 16.00, såklart. och regnet gjorde inte saken bättre. hann dock ta ett foto till visumet hos en fotograf, så nu är det avklarat. en till sak att pricka av, skönt!

nu till det som var bra, jag möttes av min lönespec. när jag kom hem från stan. jag trodde jag skulle få jätte lite lön denna månad eftersom jag vart sjuk och bortrest, men icke - vilken lättnad! skön lön, skönt avslut på en stressig dag. nu ska jag duscha, sen börja fylla i ds160-blanketten som man måste ha med till ambassaden, wish me luck...

new in

ansiktsvatten från Make up store, 235 kr

"OCH JAG SKA ALDRIG MER SÄGA SANNINGEN TILL NÅGON SOM TYDLIGEN SAKNAR FÖRMÅGA ATT FÖRSTÅ."

Du vill vara vän med mig, men det vill inte jag. du vet ju inte vad ärlighet är.

Nu har jag prickat av lite fler saker från dagens to do-list, nämligen städa och tvätta kläder (as kul..)  och göra en ansiktsmask och hårinpackning, som jag försöker göra varje söndag. Och nu ska jag sätta mig och försöka boka en tid på amerikanska ambassaden så vi kan ansöka om visum. det kommer bli många dagar som den här framöver, med mycket planering och fixande. men listan på saker som ska göras innan college blir allt mindre och det känns så bra när man väl har det gjort!

update

har fått massa nya läsare, i alla fall fler, på senaste tiden. undrar varför, men det är jätte kul! hoppas det fortsätter när jag åker till USA, kanske blir mer spännande saker att läsa om då (förmodligen) men vill ni att jag skriver om något speciellt? några önskemål? säg bara till.

#


inspiration

bilder från ulrikkelund.com

nu är det dags för brunch, sedan en pw (hostar fortfarande för mycket för att springa) har legat i sängen sedan 10.00 och kollat igenom min mail och skrivit en to do-list för dagen när det gäller college - betala SEVIS-avgiften, fylla i ds-160 blanketten och förmodligen boka tid på ambassaden. det rullar på. endast två månader kvar ungefär tills vi börjar vårt nya liv i L.A (!!!!!!!)

19.06.11

igår kväll blev ännu en lyckad kväll - häng på altanen hos adina, mycket mys och skratt, planering inför midsommar och Way out west. skönt med en lugn helg, för nästa helg antar jag blir det motsatta med midsommar, 20 års firande av mig (!!) och sedan 70 års firande av morfar, jisses vad bra.

"GIRL YOU ONLY LIVE ONCE - SO EXPECT THE BEST, BE PREPARED FOR THE WORST, FUCK WHAT OTHERS THINK AND DO YOUR OWN THING."

jag i new york förra sommaren.

18.06.11

igår spenderade jag kvällen med mina favorit tjejer och killar hemma hos frida, planerade lite inför midsommar och bara tog det lugnt. och om ett tag ska jag bege mig in mot stan för att möta upp lina för en lunch. bra början på dagen, vi får se vad kvällen bjuder på, har inget inplanerat. men nu - frukost!

"LET GO OF THINGS THAT ARE IN THE PAST, FORGET THINGS THAT AREN'T WORTH REMEMBERING.""


17.06.11

kom hem från jobbet för ett tag sen, ska ta mig en powernap tänkte jag, blev inte så mycket sömn inatt.
hur som, så valde jag de sista kurserna till college idag, äntligen gjort! så nu ska jag fira med helg - den är efterlängtad! hade dock önskat sol, inte regn.. aja

16.06.11

jag hatar santa monica colleges hemsida. hatar. nu är det nått fel som gör att jag inte kan välja kurser ikväll. och jag hatar att min handläggare på kilroy slutar jobba när jag kommer hem klockan fem. trött jag bliiiiiir.

#


new in

dem blev inte så bra på bild, men här är shortsen i alla fall.
mina nya favoriter from now on!

15.06.11

just nu sitter jag och gör någon slags "online orientation" inför college. ur tråkigt, men ett måste. tar hur lång tid som helst, men måste göra det för att kunna välja dem sista kurserna.

och idag fick jag hem mina svarta virkade/spets shorts och linne som jag beställde för någon vecka sedan, slänger upp en bild när jag gjort klart testet! har nog fått mig ett par nya favorit shorts.

"LIFE IS TO SHORT TO WEAR BORING CLOTHES."

bild tagen från stylebykling.nowmanifest.com/

vad ska jag säga? jag älskar skinnjackor. tokälskar. kan aldrig bli fel.

SO CLEAN

köpte lite hudvårdsprodukter idag på stan, har aldrig prövat dessa förut men dem verkar bra!

14.06.11

"tur" att jag är sjuk och hemma från jobbet just idag, för idag är det mycket som ska fixas - jag och amanda ska snart åka till stan och betala in en visum avgift som måste ske på banken för att man ska få ett orginalkvitto. jag måste även hämta ut p-piller som ska räcka under hela tiden vi är i usa (!) och kanske fixa ett foto till visumet. som sagt, mycket att göra nu..
förövrigt har jag hostat hela natten och inte fått mycket sömn alls..

shit


hostar, hostar och hostar, aj. stannar hemma imorgon tror jag.. känner att febern smyger sig på.

baby, you inspire me

bilder från sofi fahrman, src783.blogspot.com och stockholmstreetstyle

13.06.11

nu är det så där mycket igen angående college, det gäller att ha huvudet på skaft! mycket som ska betalas den här månaden, så jag hoppas innerligt att det går att köpa biljett till Way out west i juli för just nu är det mycket utgifter vill jag lova.. hoppas biljetter finns kvar om en månad!

"BABY, I CANT SLEEP. COME OVER AND FUCK ME UNTIL I PASS OUT WITH EXHAUSTION."


på min önskelista

armband och väska från asos och en klocka från michael kors
finns på min önskelista när jag fyller 20

let me take you away

några få bilder från cypern - är så dålig på att ta många bilder (shame on me!) men här är några i alla fall. kanske kommer upp någon mer med tiden, det återstår att se. det var i alla fall hur skönt som helst att komma iväg och slappa. varmaste dagen tror jag vi hade 47 grader i solen, då var havet med sina 25 grader ganska svalt och skönt..

warm cotton

new in från resan blev den här parfymen från clean och den luktar så. jävla. gott.

12.06.11

dagen efter studenten, känner mig lagom pigg. så jag skriver mer senare idag och slänger då upp några bilder från cypern!

a few hours left

nu börjar det pirra lite i magen, lite illamående nästan, hoppas det är resefebern (aldrig haft). allt är nerpackat och nu tänkte jag bara ta det lugnt och förhoppningsvis hinna sova lite innan vi drar mot arlanda vid 03.00 inatt. så det här är sista inlägget på en vecka förmodligen så - vi ses! gud vad skönt det ska bli!!

utökar garderoben lite tänkte jag.

klickade precis hem lite kläder, var tvungen. ett linne och ett par shorts från chicy.se, gillar shortsen mest. vet inte om jag är lite skeptisk till att det är "one size" men det visar sig om det passar.


02.06.11

Efter en mysig natt så tänkte jag börja packa inför resan inatt. flyget går någon gång vid 07.00 så antar att vi lämnar eskilstuna runt 03.00, gillar inte att stressa och man vet aldrig vad som händer så det är bäst att åka i tid. efter alla resor man vart på så har man konstigt nog aldrig lärt sig att man inte behöver så mycket kläder som man alltid packar ner - så nu ska jag försöka packa lite mindre än vanligt. vi får se hur det slutar. wish me luck..

senare idag tänkte vi dra oss ut mot sundbyholms slott och kolla på balen och återuppliva några minnen, typ.

uppdatering

Tyvärr blev det ingen fika, så nu planerar jag om - sticker ut och springer nu när solen gått i moln, eller ja, jag tar en pw och springer så mycket jag orkar (tragiskt). sista inlägget for today. ha en bra dag!

L.A

valde precis första kursen på Santa monica college, det blev International Bussines!

01.06.11

första juni äntligen, sommaren börjar komma och vädret levererar tillslut! idag ska jag hinna med att välja kurser inför college (stress!), ut och sola (vet inte ens om det är sol ute?) och sen träffa lina över en fika.
puss

RSS 2.0