those shoes



damn. those shoes are on my wishlist. ge mig. godnatt

oh my


trött idag. ikväll ska jag kolla top model sen sova. punkt

20110226

ikväll blir det pizza, drinkar, vänner och utgång. let's go ladies!


20110225

lön idag och jag ska strax ner och luncha med lovisa, amanda och karin. bra början på en fredag som denna! har inga planer inför kvällen dock så det återstår att se. talk later!


20110224

Otroligt roligt inlägg på g känner jag. efter jag vaknat upp hos viktor så begav jag mig ner på stan med amanda som är hemkommen från thailand. det blev en fika och lunch, en tripp på stan och sedan åkte jag med min mormor och handlade. tror hon blev glad när jag plockade ner och upp alla varor på bandet och körde vagnen - dagens goda gärning alltså.


20110223

nu drar jag och tränar, löparskorna är hittade. senare ska jag ut och äta med familjen och efter det drar jag hem till älskling och myser. ha en bra dag, för det ska jag ha!


NYC


Vill åka tillbaka till usa inom en snar framtid. peterson som vi bodde hos i somras (då i Fairfield, CT) ska nu i juni flytta in till NYC, till ett område som kallas hells kitchen - mitt i stan och nära till all shopping! måste se till att planera en resa dit under detta år eller nästa..


20110222

det blev ingen träning då jag inte hittar mina träningsskor, helt spårlöst försvunna, fattar inte vart jag lagt dem. så nu  får jag fördriva tiden på annat sätt innan vi ska hem till sandra ikväll några tjejer och käka och umgås. funderar starkt på att köpa med mig sushi. mm så får det bli, vattnas redan i munnen på mig - bästa som finns just nu i matväg.


and pink it is


rosa läppar i vår - tror att jag ska införskaffa mig ett läppstift i liknande färg, kan va coolt. och låta resten av ansiktet vara så gott som osminkat. mm, ska hålla utkik om make up store har ett läppstift i denna färg nästa tisdag då Amanda och jag ska dit på klubbkväll med massa erbjudanden! men nu ska jag dra och träna, talk later!


saturday night


några bilder från i lördags hemma hos frida innan vi drog vidare. (två tagna av adina)


inspiration - details


20110221

bion igår var bra, fick lite smått panik men mycket sevärd enligt mig, extra plus för att den var i 3D också. efter bion åkte jag och viktor hem och myste och bara tog det lugnt. och ikväll blir det förmodligen lite quality time med tjejerna. men först - dags att äta något och ta en ipren eller två, har haft huvudvärk sen jag vaknade..


want to move out


vill flytta hemmifrån, nu.

20110220

bra kväll igår, mycket bra! bilder kommer senare, tack för kvällen tjejer!
ikväll ska jag och viktor gå på bio och kolla på sanctum 3D, hört att den är bra.


skål!


17:50


(suddiga bilder från förra helgen)

Hann med en fika på Wayne's medans jag, amanda och frida var nere en snabbis på stan idag för att hitta något kul till whalströms ikväll. men nu är det dags att fixa maten inför kvällen, göra sig iordning så man ser lite anständig ut, för att sedan dra vidare hem till frida där alla tjejer befinner sig. sawat-dee ka!


20110219

Ikväll står vin, vänner och fest på schemat. hoppas på en bra kväll! och förhoppningsvis har jag en del bilder att lägga upp imorgon från kvällen, men jag är väldigt dålig på att använda kameran - men ska försöka ta några pics i alla fall!


20110217


En bekväm dag på slagstaskolan med gulliga små barn som avgudar en, känns bra alltså. blev lite smått kär i en liten kille från libanon som var hur söt som helst, så ska en unge vara säger jag bara! nog pratat om barn, nu tänkte jag ta mig en powernap för att sedan få lite ordning och reda i min garderob, looks like a mess in there.
får se vad som händer ikväll, imorgon ska jag i alla fall agera smakråd när viktor köper snygga kängor innan jag börjar jobba vid halv ett - hoppas vi hinner med en snabb lunch också (sushi, sushi, sushi..)


20110216

kort uppdatering idag! är precis hemkommen från skiftingeskolan där jag hade några lektioner idag. imorgon och fredag jobbar jag på slagstaskolan. men nu ska jag hoppa in i duschen och sedan fixa lite innan ikväll - då blir det som sagt ut och äta med alla tjejer på akropolis, cant wait.


give it to me.


Smink och primers från MUS och feelunique.com, klocka och armband från asos.com och shorts från h&m.

20110215

Efter en lång och mysig frukost åkte jag med Viktor in till stan för att spendera hela eftermiddagen med mina vänner på Wayne's med fika och massa prat. Adina har äntligen kommit hem, hon är hemma hela veckan och det va sjukt skönt att se henne! imorgon har hon bokat in middag på akropolis för alla oss tjejer, ska bli mysigt.


tips för håret


Gestuz


Är på jakt efter den här skinn/läderjackan från Gestuz - dock så svider priset lite men ska nog se till att den blir min till våren. vissa plagg kan man bara inte släppa taget om, man blir kär och inväntar då rätt läge att slå till på. så jag inväntar bara rätt läge sen ska den tillhöra mig!

vill ha vår nu, so bad!


20110214


ute på promenad i solskenet tidigare idag. senare åkte jag till lager 157 med mamma och tilda, fick med mig ett kort linne (perfekt att ha över bikinin eller bara till ett par shorts) och en liten alla hjärtans dag present till älskling, no big deal. hoppas ni får en bra alla hjärtans dag!


inspiration



valentines day

Happy valentines day! solen skiner och jag tänker gå ut på en lång promenad då jag inte jobbar idag.
ikväll hade viktor och jag bara tänkt mysa med massa tända ljus och bara umgås och kanske äta något gott, som alla andra kvällar - men de är det bästa som finns. hans träning slutar halv tio ikväll så det finns inte så många andra alternativ. får se om jag hittar på något kreativt till ikväll medans jag är ute och går. men egentligen tycker jag inte att alla hjärtans dag ska va en anledning till att gå på bio, äta ute osv. utan det ska man kunna göra vilken dag som helst.


new in


perfekta make up remover pads att ha i väskan ifall man glömt ansiktsscrub osv.
lätta och smidiga att använda, ett tips!


20110213

Igår spenderades kvällen hemma hos filip, sen drog vi alla vidare till harrys och några till nybron. natten blev lång och fram mot 04.00 låg jag och viktor äntligen i sängen för att sova. tack för igår allihopa, det blev en lyckad kväll!
tyvärr blev det ingen paella igår - men det fixar vi till idag istället, (lägger upp bild senare) så nu är det dags att bege sig mot köket och agera kock, eller snarare medhjälpare..

en fråga - har ni några önskemål jag kan skriva om? något ni vill veta? let me know.


20110212

Var som sagt och åt sushi med älskling till lunch idag (bilder i förra inlägget) vilket var väldigt gott. igår kväll blev det middag hemma hos honom med familj och vänner, väldigt mysigt var det. nu ligger jag i min säng och försöker få luft genom näsan. får panik om jag inte kan andas genom näsan, men jag får inte ta nässpray. hur ska detta gå..

ikväll blir det förmodligen lite festligheter, tror dock det blir lugnt för mig med tanke på att jag knappt kan andas - men vi får se, kanske ändrar mig. men först och främst ska det ätas paella här hemma! hur gott!


sushi med älskling


update

ska ner på stan nu med amanda och stina och ta en fika och en runda på stan innan jag träffar viktor ikväll - perfekt fredag! ha en fortsatt bra dag :-)


20110211

Idag ska jag vara med viktor, vi ska fira hans mamma som egentligen fyller på måndag på alla hjärtansdag. men då är det ju många som är upptagna - jag och viktor ska på bio då till exempel, så vi firar henne ikväll istället. och imorgon till lunch har viktor och jag planerat att käka sushi! så glad! jag kan verkligen längta efter sushi, precis som man kan längta efter godis eller coca cola, så kan jag längta efter sushi.
nu ska jag hoppa in i duschen, ha en bra dag!


carry this with me


20110210

huvudvärk, ömmande hals och helt igentäppt i näsan. blev inget jobb idag. hoppas det inte är långvarigt. nu ska jag köra upp en slang i näsan, låter inte lockande, men ett måste, tyvärr. har vart beroende av nässpray, bokstavligt talat, sedan vintern började och nu får jag mitt straff. hoppas på inte allt för många sömnlösa nätter.


myspys


bilden får tala för sig själv. nu blir det film med min älskling!


20110208

Ikväll blir det myskväll. viktor kommer hit om ungefär en timma och då har vi två filmer vi ska ta oss igenom, plus lite godis och vindruvor.
imorgon och torsdag blir det jobb på slagstaskolan igen. just nu är jag på fritids, jätte skönt att inte behöva agera lärare utan att bara leka med barnen. dock är dem ute så jävla länge på rast - visst det är skönt i ungefär 30 minuter i solskenet, men när man ska va ute i 2 timmar och solen har gott ned och jag endast har en skinnjacka på mig? nej då är det inte lika skönt. så när jag kom hem var jag helt utmattad och somnade som ett barn i soffan. man blir som man umgås..


maybe it's not my weekend, but it's gonna be my year




20110207

Nu när min älskling är hemma känns allt frid och fröjd igen, känns som jag fick hur mycket energi som helst igår! vilket resulterade sig i dagens träningspass - det va längesen jag körde så mycket och så hårt, men det kändes bra! dags att börja träna regelbundet nu känner jag. nu är jag i alla fall helt slut i benen och min kväll består av top model i soffan. bra val


20110206

jag är pirrig - idag ska jag få träffa viktor, och jag är så glad!

hey you


16:04


ingrosso - check! plus biljett till rebecca och fiona. mycket bra köp, eller vad säger ni tjejer?

20110205

Har haft isittande huvudvärk i flera timmar nu. känns konstigt att behöva vakna av huvudvärk när man inte ens har druckit dagen innan..
om ett tag måste jag i alla fall röra mig ner till stan för att betala biljetten till ingrosso. tror även vi passar på att köpa biljetter till rebecca och fiona när dem kommer till filial i april.

Ikväll blir det lugnt med middag hemma med släkten, ska bli skönt med en lugn helg - ladda batterierna lite och bara ta hand om sig själv. och imorgon kväll kommer äntligen min älskling hem, som jag har längtat! gud vad skönt det ska bli.


01:21


kom på att jag inte lagt ut någon bild i bloggen på tatueringen - här är den!

uppdatering



Här är klänningen jag nämnde förut som jag skulle vilja bli en ägare till. dock väldigt transparent tyg, då mina trosor syns men det kan man lösa. grymt snygg och skön i alla fall!
nu ska jag bege mig till mrs. lindberg på lite mys och middag en kväll som denna - behövligt.


wanties




Conscious collection


De virkade shortsen (längst upp i mitten) ska jag lägga beslag på när dem kommer ut i butik!


20110204

Ville bara säga - sebastian ingrosso på münchenbryggeriet är bokat med stina och amanda! Det kommer bli grymt!


the launch


Idag släpptes elin klings kollektion för H&M. tyvärr inte på nätet, vilket isåfall hade vart den enda chansen att få tag på något av plaggen känns det som - om man självklart inte hade vart i Stockholm idag, men det var man ju inte.. så möjligheten att bära ett utav hennes plagg känns ganska liten for the moment.

Dock har jag hittat en fin långklänning på MQ som jag är sugen på att ha i sommar. (uppdaterar med en bild på klänningen senare).

20110203

ikväll ska jag till rekarnes öppethus med amanda och frida. har känslan av att jag kommer få återfall och vilja börja om gymnasiet igen när man ser området och alla lärare, samtidigt som massa minnen kommer upp..


vackert


20110202

Efter dagens arbete begav jag mig till stan för att möta upp amanda och stina. först blev det en sen lunch bestående av sushi (till och med amanda testade, men ingen hit tyvärr!) och efter det satte vi oss på wayne's och fikade och amanda fick äta sig mätt där istället. en kort uppdatering idag bara eftersom jag idag lämnade in min data (igen..) då det inte fungerar att komma in på internet på den. känns som att det aldrig blir rätt, alltid nått fel blir kvarlämnat när jag har hämtat ut den. har tröttnat.

på söndag kommer äntligen viktor hem. ska bli hur skönt som helst att träffa honom och att ha honom hemma nu! saknaden har vart enorm..


RSS 2.0