iphone eller htc?

snart går mitt abonemang ut och ny mobil måste införskaffas och nytt abonemang tecknas. frågan jag kommer komma till är, ska jag välja en iphone eller en htc? känns som om alla komma ha den nya iphonen men den är ju så sjukt snygg, eller så tar jag en av htc mobilerna, dom är ju också snygga. grejen är dock att jag gillar apples produkter, men om en htc införskaffas så får jag nog ta och köpa en ipod touch, min ipod är ändå rätt sliten för att inte tala om hörlurarna som inte längre är vita, utan gråa, fräsht.




hard work work

jag ska inte klaga, men lite sliten blir man. jobbet i sig är lugnt, men långtråkigt och i längden kommer jag få ryggproblem, inte bra. kom nyss hem från åtta timmars jobb och la mig dirket i sängen! orkar inte ens gå upp och fixa käk tills imorgon, det kommer jag ångra imorgon bitti kan jag säga..
snart börjar jag dock söka mig runt på andra jobb, ska ändra om och fixa till mitt cv lite mer sen ska jag söka lyckan på andra ställen hehe!

imorgon har jag inga direkta planer än, måste ner på stan och inhandla lite things. på lördag dock ska jag träffa amanda, elin och karin. jag och amanda konstaterade nyss att vi är sugna på vin, ajdå denna helg också, inte bra amanda, eller? haha skit samma, vin är gott.
ne nu ska jag gå och och fixa käk och så ändå annars blir det stressigt imorgon, hoppas det finns något bra på tvn nu att somna till också.
ciao

trött va

nyss hemkommen från jobb, inte alls jobbigt men hur slut i huvudet som helst ändå. det är väll så när man jobbar på lager, usch va tråkigt. tur att jag snart ska till viktor och mysa där ikväll, behöver det verkligen. nu när jag jobba så gick mina hörlurar till ipoden sönder, eller rättare sagt så har jag förstört dom när jag har jobbat, så nya måste inhandlas och det får bli imorgon på apple butiken på stan!

imorgon åker adina och frida till norge, kommer bli tomt utan dom här hemma, men har resten av tjejerna här så det kommer gå utmärkt hehe.
ne nu ska jag tillaga lite mat och ta reda på en del grejer inför imorgon. ciao


work out

kom hem för ett tag sen från jobb i 6 timmar, riktigt skönt faktiskt. snart ska jag åka och träna sen åka direkt till adina för en myskväll med några av tjejerna.
och sen imorgon blir det jobb igen, hela dagen och kvällen, vilket betyder cash så det är bara att stå ut.
tänkte även ringa och boka en helg på hotell med viktor uppe i stockholm, så behövligt just nu! gaah

ciao


nyshoppad


dessa två fick jag med mig hem idag från min korta tripp på stan, riktigt nöjd actually. även ett puder från make up store, halsduk från monki och en sån där perfekt "plånboks" liknande grej som kommer bli perfekt vid utgångar!

guess it's time for some writing

Har funderat ett tag på att fixa en blogg för att skriva av mig lite, allt kan man ju inte uppdatera på facebook dag in och dag ut men med en blogg är det annorlunda antar jag så jag prövar.
sen kommer det visa sig med tiden om jag har något vettigt att skriva eller om det blir korta, ointressanta vardagsuppdateringar (vilket jag gissar på), men verkar som att det är något som inte går att undvika för någon!

idag är det dagen efter, dagen efter en lyckad kväll på nybron och fuse med tjejerna! vi hade en liten "hej så länge" middag för adina och frida som ska till norge och jobba ett tag nu framöver. så dagen efter betyder att jag ligger i sängen med datan i knät, tvn är på i bakgrunden och jag får sug efter godsaker och avsmak av alkohol. not so wierd after all.

tänkte lägga upp några bilder på vad som har inhandlats i helgen sen också, det får bli i nästa inlägg!

RSS 2.0