28.07.11

Har så mycket att skriva om känns det som. inte så konstigt med tanke på våran minst sagt händelserika kväll och natt i stockholm som var mer än lyckat! vädret kunde inte bli bättre så ett besök på fjäderholmarna var givet. vi mötte upp idas vän christoffer och så vi käkade på rökeriet, såg maria montazami på bryggorna och drack vin på klipporna samtidigt som vi såg solen gå ner. kvällen började bra kan man säga, och gud vad god deras ceasarsallad var!

väl tillbaka hos ida på söder, precis vid mariatorget - vilket var hur fint som helst, så drack vi lite mer vin innan vi drog oss in mot träff vid svampen. vi gick till sturehofs uteservering och sedan vidare upp till sturecompaniet - the wall. riktigt bra ställe, riktigt mysig, schyst med klubb och takterass i ett. vid stängning blev det nattkäk sedan hem mot söder igen. 

så idag innan vi åkte hem så åt vi sushi och hängde lite för att kunna bli körklara. måste säga tack till mina tjejer som var med, sjukt bra kväll! lägger upp en hel del bilder senare, för nu ska jag käka. sov endast fyra timmar inatt så det kommer bli en tidig kväll ikväll känns det som, med all rätt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0