30.08.11

har precis skypat med videosamtal med hela familjen och visat dem runt i lägenheten. rolig grej, haha. om ett tag ska amanda och jag röra oss mot skolan, fixa student ID och sedan gå på våran engelska kurs som vi har tillsammans som börjar 3.45 PM och efter det ska jag åka och köpa systemkameran som man måste ha i photo1 kursen. that's my day!

Kommentarer
Postat av: Ellie

Hej kan du inte berätta lite hur ni kom till usa? Åkte ni dit med någon organisation, hur mycket kostade det, får ni bidrag från csn eller hade ni väldigt mycket pengar sparat innan och hur länge blir ni borta? Blev sugen på att åka jag också! :)

2011-08-31 @ 08:36:49
Postat av: Emelie

Hej! vi fick hjälp av Kilroy education, kan dock inte rekomendera denna organisation då dem har satt oss i skiten nu när vi kom till skolan i Santa monica. så var försiktig. Vi har tagit studielån av CSN som täcker terminsavgiften och pengar för att leva en termin. Men det är bra att ha med egna pengar som du sparat innan för det blir mycket pengar att lägga ut på depositioner när man fixar boende osv.



Vi ska vara borta två terminer (ett år) till att börja med, kanske blir ett år till efter det men det återstår att se :-)

2011-09-01 @ 02:14:21
URL: http://emelieebrandell.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0